ya illa ki aralara sızanlar vardır ama olayın bütünü kesinlikle provokasyon değil .dün gittiğimizde beşiktaş tarafında panzerin yakıldğını itfaiyeye de söndürmesi izin verilmediği falan söyleniyordu doğru mu yalan mı bilmiyorum daha haberleri okuyamadım ama dün ne yol boyunca ne mahallemizde ne de taksimde kesinlikle provokasyon yoktu arada çıkaan bir iki tane grubun yaptığını oradaki protesto yapan halka mal etmelerine sebep olanlara ben de kızıyorum. ama gerçeğin de üstünü kapatmalarına provokasyon ya oradaki marjinal gruplar vs. diyee basitleştirmelerine de izin verilmemesi gerektiğini düşünüyorum.
Diğer konu da hemen kapatıldı bakıyorum artık niyeyse
.............
arkadaşlar o kadar çok bilgi ve haber kirliliği var ki ayrıca eylemcilerin arasına çok çeşitli provokatörler de karışmış durumda..korkum ki şu ki haklı başlayan eylemimiz haksızlaştırılmaya çalışılıyor..gerek siyasi partiler gerek provokatör gruplar bu halk eyleminden elini çeksin! nolur kimse oyuna gelmesin..
ayrıca hala iki ağaç için mi diyenlere yorum yapamıyorum çünkü yorumlayacak bişey yok..evet sadece iki ağaç için..
iyide oy vermeyen kesim hükümet istifa diye bağırıp başbakanlığı basıyor. darbeci zihniyet bu sen ülkenin yarısından çoğunu oy verdiği hükümeti indiremezsin kim oluyorsun der herkes sana kimse 40 milyon insanı karşısına alamaz özellikle ayaklanan bir kesim. amaç zaten ağaç değilki en başında belki öyleydi ama şimdi sokaktaki kalabalık birilerinin kuklası durumunda . evinde yaşayan vatandaşın olaylarla hiç ilgisi olmayan esnafın canına malına kast ediliyor kaldırım söküp sokakları arabaları yakıyorlar. şimdi bunun neresinde vatan millet sevgisi . şu rezil durumumuza da zamanında yaptıkları gibi akbaba gibi bekleyen dış kuvvetler var önce bizi birbirimize düşman edip iyice tükettikten sonra istediklerini alacaklarını çok iyi biliyorlar
iyide oy vermeyen kesim hükümet istifa diye bağırıp başbakanlığı basıyor. darbeci zihniyet bu sen ülkenin yarısından çoğunu oy verdiği hükümeti indiremezsin kim oluyorsun der herkes sana kimse 40 milyon insanı karşısına alamaz özellikle ayaklanan bir kesim. amaç zaten ağaç değilki en başında belki öyleydi ama şimdi sokaktaki kalabalık birilerinin kuklası durumunda . evinde yaşayan vatandaşın olaylarla hiç ilgisi olmayan esnafın canına malına kast ediliyor kaldırım söküp sokakları arabaları yakıyorlar. şimdi bunun neresinde vatan millet sevgisi . şu rezil durumumuza da zamanında yaptıkları gibi akbaba gibi bekleyen dış kuvvetler var önce bizi birbirimize düşman edip iyice tükettikten sonra istediklerini alacaklarını çok iyi biliyorlar
şu oylamadanda şüpheliyim ama neyse. ona girmeyeyim şimdi.
Kullandığım kelimeye ben dikkat ediyorum ağzımdan çıkanı biliyorum benım arkadaşımda 95 puanla işe giremedi neden acaba? Ayrıca tabiki herkez torpille işe girmedi. Sizin bu tayyıp aşkınız nerden kaynaklanıyo bende onu çok merak ediyorum. Adam ülkemize olmadık şeyler ysptı. halka inat ya-pa-cam dedi. Ben istanbulda değilim peki siz niye gitmediniz o kadar mı yeşil düşmanısınız ? Valla bilmiyorum kim yağmaladı belki aç yandaşlarınızdır. Millet orda canını ortays koyuyo polisin önune atlıyo marketlere değil
O zaman bitirelim eylemi.
Başbakanın aba altından sopa göstermesini de yutalım.
Siz azınlıksınız çok konuşmayıncı tavırlarını da görmezden gelelim.
Siz ne yaparsanız yapın o avm dikilecek demesine de peki diyelim.
Polisi geri çek çağrılarına karşın polis orada olacak diretmelerini de göz ardı edelim.
O zaman gideyim de kendimi ağıla tıkayım...
Kullandığım kelimeye ben dikkat ediyorum ağzımdan çıkanı biliyorum benım arkadaşımda 95 puanla işe giremedi neden acaba? Ayrıca tabiki herkez torpille işe girmedi. Sizin bu tayyıp aşkınız nerden kaynaklanıyo bende onu çok merak ediyorum. Adam ülkemize olmadık şeyler ysptı. halka inat ya-pa-cam dedi. Ben istanbulda değilim peki siz niye gitmediniz o kadar mı yeşil düşmanısınız ? Valla bilmiyorum kim yağmaladı belki aç yandaşlarınızdır. Millet orda canını ortays koyuyo polisin önune atlıyo marketlere değil
Sen ağlanacak haline gulmeye devam et. Biz senden cok vatanımızı düşündüğümüz için gülemiyoruz ağlıyoruz. Sanadamı makarna vermişlerdi ???
Vatan millet sevgisini bize anlatmayın.
Oradaki ortamı bu hale getiren hükümet ve emir verdiği polisler.
Demokratik barışcıl bir eylem yapmaya çalışan halka saldıran polisin tavrı provakatörlerin önünü açtı.
O ortamda polis müdehalede bulunmasa sizin etrafı yakıp yıktığını söylediğiniz provakatörleri ordaki halk kendi eliyle polise teslim ederdi.
Bu kadar şiddet bu kadar vahşete rağmen insanımız hala barışcıl birşeyler yapma peşinde,dün dayak yedikleri,gaz bombası yedikleri KIzılayda bugün Kitap okuma eylemi var.
Bi zahmet poliste arada gördüğü ortalık karıştırmaya gelenleri toplayıversin gitar çalan çoculara su sıkacağına.
yoksa siz makarna alamayanlardan mısınız ?
bende üniversitede okuyorum benimde önüm kapalı benimde sorunlarım problemlerim var elbetteki gelecek korkusu birçok şey tayyip aşkı biyerdende gelmiyor zaten öyle bişeyde yok. ne cemaatçiyim nede makarnasını yedim. nede istanbuldayım. orda olsam gitmem ben herkes gibi gaza gelip ortalığı yakıp yıkmazdım şuan olduğu gibi acıyarak izlerdim evimde. ben tepkimide isteklerimide sandıkta veririm. benim seçtiğim parti kazanamazsa kaybetmenin verdiği zavallılıkla sokaklara atmam kedimi ortalığı yakıp yıkıp insanlara zarar vermem bir ağacı bahane edip dünyaya kendimi rezil ettirmem ha okalabalık şehitler için yada reyhanlı için olsaydı en önde dururdum ama polise taş atmazdım benim için ülkem için yeri gelip canını veren adamların hakkını ne yapsam ödeyemem onlarda bana bu sebeple gittiğimde biber gazı sıkmazdı. okadar cumhuriyet mitingi oldu izmirde istanbulda kim ne dedi onlara ama sen esnafı yakıp yıkarsan sokaktaki vatandaşı yaralarsan hiç kusura bakma sana müdahele edilir
yine kelimelerimin kifayetsiz kaldığı anlardan biri.kitaplar ağaçlar kesilerek yapılmıyor muydu :)
bende üniversitede okuyorum benimde önüm kapalı benimde sorunlarım problemlerim var elbetteki gelecek korkusu birçok şey tayyip aşkı biyerdende gelmiyor zaten öyle bişeyde yok. ne cemaatçiyim nede makarnasını yedim. nede istanbuldayım. orda olsam gitmem ben herkes gibi gaza gelip ortalığı yakıp yıkmazdım şuan olduğu gibi acıyarak izlerdim evimde. ben tepkimide isteklerimide sandıkta veririm. benim seçtiğim parti kazanamazsa kaybetmenin verdiği zavallılıkla sokaklara atmam kedimi ortalığı yakıp yıkıp insanlara zarar vermem bir ağacı bahane edip dünyaya kendimi rezil ettirmem ha okalabalık şehitler için yada reyhanlı için olsaydı en önde dururdum ama polise taş atmazdım benim için ülkem için yeri gelip canını veren adamların hakkını ne yapsam ödeyemem onlarda bana bu sebeple gittiğimde biber gazı sıkmazdı. okadar cumhuriyet mitingi oldu izmirde istanbulda kim ne dedi onlara ama sen esnafı yakıp yıkarsan sokaktaki vatandaşı yaralarsan hiç kusura bakma sana müdahele edilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?