- 21 Mart 2013
- 524
- 179
- 333
zaten amaç "iki ağaç için değil hala anlamadınız mı deniliyordu ya "zaten amacını baştan aşmıştı.sözüm ona iki ağacı savunan insanları kullanarak uydurma haberlerle ve yalanlarla onları gaza getirenlerin yaptığı ortalığı karıştırmak için yapılan oyun
polisimiz kötü oldu
dünya basını bizi konuştu (bence iyi olmadı)
onca kişi yok yere ayaklandı
bu olay da unutulacak herşey kaldığı yerden devam edecek.
başbakan geri adım atmicak.zaten zamanında topçu kışlasıymış.o zamanın valisi lütfi kırdar tarafından yıktırılmış.gezi parkı olmuş zamanla da bazı düzenlemeler yapılmış otel alanları olmuş küçülmüş.dün başbakan biz yaptık diyordu öyle hatırlıyorum.
başbakan ı sevmeyenlerin de payı var bu ayaklanma da.
bu zamana kadar ne yapılmadı da biz karşı gelmedik.herşeye karşı çıktık ama olunca da ses çıkarmadık.
en basiti sigara yasağı herkes ayaklandı karşı çıktı kapalı mekanlarda içilmicek dendi.şimdi herkes bi zamanlar otobüslerde sigara içiliyordu duman altı oluyorduk ne biçim günlermiş deniliyor.
kimlerin hatası olmadı ki ....
bir de başlıkta bi arkadaşımız kana ihtiyaç olabilir alkol kullanmayın diyordu al işte bir yasak yine işe yaricak :):)
dünden beri hem kanım dondu , hem kanım kaynadı ,hemde birbirinizi yalan haberlerle gaza getirmenizden dolayı gözyaşlarına boğuldum(gülmekten)
sakince hareket etmek lazım madem beğenmiyorsunuz size söz sırası geldiğinde cevabınızı verin.sizin isteklerinize karşılık verebileceğini düşündüğünüz kişiyi seçin.böyle ayaklanmayla , ülkeyi rezil etmekle , birbirimize girmekle olmaz.
o kadar gaza gelindi ki bu olayların olmasını istemeyenlere ,gaza gelmeyin diyenlere en kötüsü polis eşlerine bile laf söylediniz buradan cvp vermeyin arkadaşlar bu başlıkta kapanmasın dediniz.hani kardeşçe yaşamak , hani barış.
haaa bunları tartışmak için asla yazmadım içim acıdığı için ülkemin insanının böyle görmek istemediğim için.
sorunların çözümü böyle olmamalı bu olaylar sadece bu ülkeyi bölmek isteyenlerin işine geliyor aklı başında hareket etmezsek suriye halkı gibi bir lokma ekmek bir yudum suya hasret kalacagız elimizde gözyaşı acı ölümden başka birşey olmayacakYA RAB BU ÜLKEYİ BÖLMEK İÇİN TÜRLÜ OYUNLAR KURANLARIN OYUNLARINI BAŞLARINA ÇEVİR