• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gezi Parkı eyleminin sonuçları ;

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
zaten amaç "iki ağaç için değil hala anlamadınız mı deniliyordu ya "zaten amacını baştan aşmıştı.sözüm ona iki ağacı savunan insanları kullanarak uydurma haberlerle ve yalanlarla onları gaza getirenlerin yaptığı ortalığı karıştırmak için yapılan oyun

polisimiz kötü oldu

dünya basını bizi konuştu (bence iyi olmadı)

onca kişi yok yere ayaklandı

bu olay da unutulacak herşey kaldığı yerden devam edecek.

başbakan geri adım atmicak.zaten zamanında topçu kışlasıymış.o zamanın valisi lütfi kırdar tarafından yıktırılmış.gezi parkı olmuş zamanla da bazı düzenlemeler yapılmış otel alanları olmuş küçülmüş.dün başbakan biz yaptık diyordu öyle hatırlıyorum.

başbakan ı sevmeyenlerin de payı var bu ayaklanma da.

bu zamana kadar ne yapılmadı da biz karşı gelmedik.herşeye karşı çıktık ama olunca da ses çıkarmadık.

en basiti sigara yasağı herkes ayaklandı karşı çıktı kapalı mekanlarda içilmicek dendi.şimdi herkes bi zamanlar otobüslerde sigara içiliyordu duman altı oluyorduk ne biçim günlermiş deniliyor.

kimlerin hatası olmadı ki ....

bir de başlıkta bi arkadaşımız kana ihtiyaç olabilir alkol kullanmayın diyordu al işte bir yasak yine işe yaricak :):)

dünden beri hem kanım dondu , hem kanım kaynadı ,hemde birbirinizi yalan haberlerle gaza getirmenizden dolayı gözyaşlarına boğuldum(gülmekten)

sakince hareket etmek lazım madem beğenmiyorsunuz size söz sırası geldiğinde cevabınızı verin.sizin isteklerinize karşılık verebileceğini düşündüğünüz kişiyi seçin.böyle ayaklanmayla , ülkeyi rezil etmekle , birbirimize girmekle olmaz.

o kadar gaza gelindi ki bu olayların olmasını istemeyenlere ,gaza gelmeyin diyenlere en kötüsü polis eşlerine bile laf söylediniz buradan cvp vermeyin arkadaşlar bu başlıkta kapanmasın dediniz.hani kardeşçe yaşamak , hani barış.

haaa bunları tartışmak için asla yazmadım içim acıdığı için ülkemin insanının böyle görmek istemediğim için.

sorunların çözümü böyle olmamalı bu olaylar sadece bu ülkeyi bölmek isteyenlerin işine geliyor aklı başında hareket etmezsek suriye halkı gibi bir lokma ekmek bir yudum suya hasret kalacagız elimizde gözyaşı acı ölümden başka birşey olmayacakYA RAB BU ÜLKEYİ BÖLMEK İÇİN TÜRLÜ OYUNLAR KURANLARIN OYUNLARINI BAŞLARINA ÇEVİR

Sen ağlanacak haline gulmeye devam et. Biz senden cok vatanımızı düşündüğümüz için gülemiyoruz ağlıyoruz. Sanadamı makarna vermişlerdi ???

Bira şişesiyle yürüyen insanlar olduğu gibi gerçek direnişçilerimiz de var. Etraftaki çöpleri temizlemişler.

$BLvUfUqCYAA2t3g.jpg

Diğer konu da hemen kapatıldı bakıyorum artık niyeyse

Bende Ankara'dayım. Kızılaydakine katıldım

Yok böyle bir şey arkadaşlar. O polisler varya o polisler. Ne kadar gözleri dönmüş

Adamın üstüne yere düşürene kadar su sıkmalar

Hem de oradan ayrılmak isteyeni tuzağa düşürmeler.

Geldiysen biber gazını da yersin diye abidik gubidik konuşmalar.

Bildiiğiniz kurulmuş robotlar doldurulmuş yaratıklar gibiler. Siz kime karşı geliyorsunuz? Siz kime bu işkenceleri yapıyorsunuz bee ? Kendi halkınıza

Hiç mi utanmazlar hiç mi yeter artık duralım demezler !! Kendi halkınıza nedir bu öfke bu kin ??

Bir polissiniz diye ne bu canavarlaşmalar !!

Sizin göreviniz halkı korumak halkı. Başbakanı zaten 100 küsür koruması koruyor siz mazlumun yanında durun. Haklının yanında durun.

Bir de tekbir getirenler var. Sen nasıl o kelimeleri o çirkin ağzına alabilirsin. Dine hakaret be. Allah öbür tarafta sormayacak mı size ??

İstanbulda ki kardeşlerimize dayanma gücü diler yaralıların iyileşmesini o polislerinde cezalarını bulmalarını dilerim !!!

Hükümet diktatör gibi davranmaya devap edip ılıman olmadıkça istemiyorum direnişin son bulmasını !

Bu hükümetin babasının çiftliği değil bu ülke .

Her kesimden insan var ama saygı duydukları sadece onlara oy veren müslümanlar (!)

Tutturmuşlar bir provake diye . Hayır arkadaşım bu mesele siyasi değil bu bir halk işi !
Susmadık hiç ama susturulduk buraya gelip şehit öldü sustunuz bilmem ne oldu sustunuz diyenler , şehir öldü halk gene sokaklardaydı , konuşmaya korkutulduk bu zamana kadar birlik olamadık. Ama şimdi olduk ne olcak ?

Nasıl bir zihniyet ki bizde milyonlarla çıkarız diyor ?
Bizi akp ve diğerleri olarak bölmek istiyor.
Üzülüyorum görmeyen gözlerinize !

Hükümet diktatör gibi davranmaya devap edip ılıman olmadıkça istemiyorum direnişin son bulmasını !

Bu hükümetin babasının çiftliği değil bu ülke .

Her kesimden insan var ama saygı duydukları sadece onlara oy veren müslümanlar (!)

Tutturmuşlar bir provake diye . Hayır arkadaşım bu mesele siyasi değil bu bir halk işi !
Susmadık hiç ama susturulduk buraya gelip şehit öldü sustunuz bilmem ne oldu sustunuz diyenler , şehir öldü halk gene sokaklardaydı , konuşmaya korkutulduk bu zamana kadar birlik olamadık. Ama şimdi olduk ne olcak ?

Nasıl bir zihniyet ki bizde milyonlarla çıkarız diyor ?
Bizi akp ve diğerleri olarak bölmek istiyor.
Üzülüyorum görmeyen gözlerinize !
Susturulmadık cnm sadece millet sabretti. Boşuna TAYYİP Şaşırma Sabrımızı Taşırma denilmedi. Sabrın taştığı gun

arkadaşlar mesele akp mhp chp degil inanan inanmayan da degil bu ülke bizim asıl kavgamız direnişimiz bu ülkeyi elimizden almaya çalışanlara karşı olmalı biz birbirimizi yerken birileri amacına ulaşacak

ya arkadaşlar zaten etrafa zarar veren halk değil onların aralarında sinsice dolanan provakotörler!
istedikleri gibi hareket edip zarar verip suçu halka yıkıyorlar.
bu kadar galeyana getiren de onlar ama ne hikmetse devletin başındakiler buna rağmen kısasa kısas diyor.
ülke böyle böyle parcalanıyor.
bu olayın tek yaradiği yabancı ülkeler ve ben onların iyi niyetli olarak bize destek verdiklerini düşünmüyorum
yıllardır kürt sorunu diye ülkeyi bölmeye çalıştılar beceremediler bu olay bulunmaz hint kumaşı oldu onlar için...

Hala neden "siz de sizin istediklerinizi yapana oy verin" deniliyor anlayamıyorum! Bir hükümet sadece oy aldığı kesimin isteklerini mi yerine getirmeli? Diğerleri? Bu eylemlerden hükümetin alması gereken en önemli mesaj, oyunu alamadığı kesimin mutsuz olduğu ve onları memnun edemediğidir. Hatta artık oyunu aldıklarını da memnun edemiyorlar. Evet buraya gelmemeliydi olaylar, şiddet olmadan da eylem yapılabilirdi ancak bunun buraya kadar gelmesinin bir sebebi de polisin geri çekilmemesi, inatla savaşır gibi yüklenmesi ve başbakanın tahrik edercesine ne yaparsanız yapın kendi bildiğimi okurum tavrıdır.

Son düzenleme:
bu arada benim komşularım da muhafazakar kadınlardı, üçümüz de ev kadınıyız provokasyona gelmeyecek kadar da aklı başında olan insanlarız belirtmek istedim bu olay provokasyon değildi 10 yılın birikimiydi 60 yaşında komşum yana yakıla beddua ediyor insanların canına yetti ya kadrolaşmadan işsizlikten, adaletsizlikten, çocuklara tecavüz edenlerin ceza almamasından, her yerde polis şiddetinden, erkeklerin kadınları öldürüp mahkemede tahrik indiriminden faydalanmasından, kpss, hakimlik-savcılık sınavı, üniversite sınavlarında kopyadan şaibeden, pahalılıktan, işçilere uygulananlardan, akillerden insanlar bıktı artık insanlar susmak istemiyorlar dayanamıyorlar hepsi bu.

Ayrıca bu çok çirkin. Eylemcilerin arasında provokatörler var da polislerin arasında yok mu?

972348_10151503181473752_1790130184_n.jpg

100 puanlık uzman sorusu:

Aşağıdaki resimde görünen mavi şapkalı abiler, direnişçi güçler arasında yer almakla birlikte, hepsi aynı tip gaz maskesi ve şapka takmakta, ayrıca yaptıkları onca provokasyon sonucu hiçbirine polis tarafından dokunulmamaktadır.
Abiler ne kadar mobese, atm, banka, belediye,işyeri kamerası varsa kırıp parçalamış, delil niteliğindeki herşeyi ortadan kaldırmıştır. Şanssızlık eseri bu fotoğrafta birararada yakalanmışlardır.

Yukarıdaki bilgiler ışığında, fotoğraftaki abilerin bağlı oldukları örgüt veya meslek grubu nedir?

a.) Sınır tanımayan doktorlar
b.) Serbest Muhasebeci ve Mali Müşavirler
c.) Kanarya Sevenler Derneği
d.) Batı Trakya Müdafa-i Hukuk Cemiyeti
e.) Hiç ihtimal vermiyorum ama belki de polistir...

Alıntıdır.

Arkadaşlar kaç gündür yalan haberlerle kandırılmaya çalışılıyoruz

Eksik gösteriliyor yada hiç gösterilmiyor

Hükümeti haklı gösteren başlıklarla haber yapıyorlar

Yetmiyor bizleri direnişçi değil halkı kaosa sürükleyenler olarak gösteriyorlar

Canice yapılan saldırılara gözlerini kulaklarını kapatıyorlar. 3 maymunu oynayarak bu işten sıyrılmayı hükümetin gözüne girmeye çalışıyorlar

Neymiş başbakan bu haberleri görüntüleri görmek istemiyormuş. !! peh peh peh

70 milyon görmek duymak istiyor. 1 kişi yüzünden mi kandırılıyor şimdi bu halk?

O beyaz tv olacak kanal Halk Tv'yi halkı galeyana getirmekle yalan haber yapmakla suçluyor !! Oysa ki gerçek haberleri veren tek kanal

Doğudaki insanlar neler olup bittiklerini bilmiyorlar ...

Duyalım duyuralım

bu arada benim komşularım da muhafazakar kadınlardı, üçümüz de ev kadınıyız provokasyona gelmeyecek kadar da aklı başında olan insanlarız belirtmek istedim bu olay provokasyon değildi 10 yılın birikimiydi 60 yaşında komşum yana yakıla beddua ediyor insanların canına yetti ya kadrolaşmadan işsizlikten, adaletsizlikten, çocuklara tecavüz edenlerin ceza almamasından, her yerde polis şiddetinden, erkeklerin kadınları öldürüp mahkemede tahrik indiriminden faydalanmasından, kpss, hakimlik-savcılık sınavı, üniversite sınavlarında kopyadan şaibeden, pahalılıktan, işçilere uygulananlardan, akillerden insanlar bıktı artık insanlar susmak istemiyorlar dayanamıyorlar hepsi bu.

canım ben provokasyona cok cabuk geliyoruz demiyorum zaten aklı basındakıler gelmez ama demek istiyorum ki etrafa zarar veriyor diye lanse edilen aslında halk değil, onlar ve ne güzel siz ve yakınlarınız bu oyunlara gelmiyor ama benim orada bulunan tanıdıklarım hep bundan şikayetçi. diyor ki biz eylemimizi yaptık oturduk ama öyleleri birden dalıyor ki olaya millet tekrardan kalkıyor haliyle. bu etrafa sataşanlar zaten halk değil ama bunu anlatamıyoruz diyorlar. keske herkes onlara uymasa ama uyuyorlar işte. bunun önüne gececek devlet hala yok ortada

eylemcilerin arasında provokatörler var diyenlere,peki polisin yanındalki bu eli sopalı şahıs neci sizce:ssz:

94689643359989007049812.jpg

Sen ağlanacak haline gulmeye devam et. Biz senden cok vatanımızı düşündüğümüz için gülemiyoruz ağlıyoruz. Sanadamı makarna vermişlerdi ???

kullandığınız kelimeler çok çirkin türkiyenin yüzde 52 si makarna mı aldı devletten yapmayın bu kadar insan çoban mı bu kadar insan torpille işe mi girdi bu kadar insan kömür mü aldı devletten elbetteki HAYIR buna inanan 18 yaşında bir lise öğrencisi olabilir ancak. ağaçların kesilmesini eleştirdiniz eylemin olduğu gün istanbulda yangın çıktı bir ormanda okadar adamdınız polise taş atana kadar bir kova su döküp o yangını söndüremez miydiniz acaba bunun yerine esnafları yağmaladınız diyorsunuz müsllüman olan nasıl ağaç keser MÜSLÜMAN OLAN NASIL YAKAR YIKAR ÇALAR PEKİ BUNA CEVAP VERİNZ

O kişiler şu birkaç gündür konuşulan bir grup var bir oluşum provakator ajanlardan oluşan bir oluşum.Acaba mı diyorum ?? Sadece tahmin sadece.

canım ben provokasyona cok cabuk geliyoruz demiyorum zaten aklı basındakıler gelmez ama demek istiyorum ki etrafa zarar veriyor diye lanse edilen aslında halk değil, onlar ve ne güzel siz ve yakınlarınız bu oyunlara gelmiyor ama benim orada bulunan tanıdıklarım hep bundan şikayetçi. diyor ki biz eylemimizi yaptık oturduk ama öyleleri birden dalıyor ki olaya millet tekrardan kalkıyor haliyle. bu etrafa sataşanlar zaten halk değil ama bunu anlatamıyoruz diyorlar. keske herkes onlara uymasa ama uyuyorlar işte. bunun önüne gececek devlet hala yok ortada

canım ben sana yazmadım ki daha şimdi okudum benden önce yazdığın mesajı görmemiştim okuyunca sana cevap vermişim gibi olmuş. ortada provokasyon yok da olsa bile başbakanın yüzünden başbakan provoke etti daha dün alay ede ede ' yapıcam ' diyor bilmemkaç bin tane adam yığarım diyor bu resmen halkı galeyana getirmektir. bahsettiğim komşum daha dün akşama kadar eylemi destekliyordu ama gitmek istemiyordu nasıl ki başbakanın açıklamasını dinlemiş ben de gelcem sizinle dedi. ha gidip orada olay mı çıkarttık hayır slogan attık ama düşün yani akp' ye oy vermiş bir kadını bile bu hale getirdi o açıklama.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back