maşh. canım sanayine de dikkat et sen allah korusun....dinlenmen de fayda var... hem bence fırsat bu fırsat biraz nazlan anneni merak ettim hala haberi yok mu?
canııııımmm çooooooookkk geçmiişl olsuuunnağrılarının az olmasıı, kas altı olacaklara gerçekten çook moral olduu en kısa zamanda tam iyileşirsn inşlhh :92:
şaşkınlıklar içinde okuyorum yazdıklarını şekercim ...süpersin gercekten...hani kızlar diolarya benim ağrı eşiğim yüksek benim ki düşük falan die... senin ağrı eşigin falan yok ben bu sonucu çıkardımmaşh. gercekten ama sen yine de dikkat et canım.. nazara gelme... bu arada sen bu hızla gidersen normal sütyen takmayı da fazla beklemezsin merak etme... gelsin yeni çicişler yeni ciciler!!!:80::92:senin adına gercektten çok seviniyorum işh...bende çabucak iileşenlerden olurum.. çok öptüm canımm...
sağol canım inşallah seninki de benim ki gibi rahat geçer inan ki bende şaşkınım kardeşim kızıyor hatta yeter artık hasta gibi yat iki dakika diyor nazar deydireceksin kendi kendine diyoraman Allah hepimizi korusun yaaa normal sütyende daha uzun zamanım var çünkü doktorum 6 haftasonra diyor:97:bandajlarım yarın çıkacak inşallah bandaj sargımda değişik fotoğrafta gördüklerimden farklı kalın ve içi görünmüyor göbeğimin üstünden koltuk altıma kadar lastikli beyaz sargı sıkı ama rahat acıtmıyor belki o yüzden beton gibi ağırlık diyor ya arkadaşlar hiç hissetmiyorum ama sabah ilk kalkarken biraz ağyım oluyor ağırlık oluyor gece kalktığımda uandırmak istemedim kimsei ilk gecede dün gecede kendim kalktım ama zorlandım oturup kalkarken çok rahat oluyorsun sadece ilk ameliyattan çıktım biliyorsun hastanede kalmadım eve geldim o gün arabaya oturup kalkarken zorlandım dikkatli olursun sende birde kollarını havaya kaldırma dedi arada kaçırıyorum ama genellikle korumaya çalışıyorum demek istediğim korkulacak hiçbir şey yokmuş ilk ameliyattan çıkış ağrın ve üşümen oluyor ama en fazla çok ağrı dediğimiz 1 saat diyebilirim belki daha az dirayetli ol moralini yüksek tut birde doktorun önemli iyi araştır sana tepkiside önemli bana çok moral olmuştu gerisi çok iyi geçer inşallah aklında ne soru varsa sor canım ben tüm aşamaları belirtirim merak ettiğin birşey kalmasın kendine iyi bak
gezgincik harikasın ya herkese cesaret veriyo yazdıkların:) çok geçmiş olsun nazar değmesin:)
maşşalah kuzum süpersn
gezgincik,yazdıklarını yüzümde gülümsemeyle okuyorum inan,pozitif enerjin öyle güzel yansıyor ki.nazar değmesin , darısı bizlerin başına inşallah. çevremizdeki hiçkimseden almadığımız kadar destek ve motivasyon alıyoruz forumdan . bu muhteşem bir duygu . burada birbirini hiç tanımadan bu kadar gönülden ve samimi bir şekilde destekleyen,ilgilenen,zaman ayıran,motive eden tüm arkadaşlar kendileriyle gurur duysunlar
Canım Allah nazarlardan saklasın,kollarını kullanmamaya dikat et,biryerlere uzanma fazla,poşet filan taşıma.Yatıp kalktıgın zaman gögüslerdeki agırlık hissi bendede oluyor.Zamanla geçecektir..Tekrar geçmiş olsun..
ne güzeL operasyonunu böyle kolay atlatman..hayalinde ki memişlerine kavuşmussun harikasınçook geçmişler olsun adına çok sevindim senin mutluluğun bizim mutluluğumuz
çiçişlerinle bir ömür mutluluk senin olsun tatlım
kızlar 22 nisan 2011 günü göğüs büyütme ameliyatım var ameliyat öncesi ne yapmam gerekir heyecan gerginlik korku panik sevinç merak endişe hepsini bir arada yaşıyorum aniden karmaşık duygular içine girdim........
sağol canımarzum ödem ne zaman geçiyor göğüslerimin gerçek şeklini ve boyutunu ne zaman görücem gerçi ben daha görmedim bandajlıyım bu gün sporcu sütyene geçiçek şimdi bandaj üstünden fransız ihtilali kadınlar gibi görünüyor bonbeli boneli gerçek boyutunu çok merak ediyorum:97:tekrar iyi dileklerin için teşekkürler
oh oh kızartmalarda yapılmışşşşş
çok şükür iyisin bir tek görmen kaldı umarım ve diliyorum inşallah çok güzel olmuşlardır çok beğenmeni ve bizi dahada heveslendirmeni istiyorum senden tatlım
canım hayırlı olsun mutlu olman çok güzel. bende 10 mayısta olcam inşallah:)
sen kime olmuştun ağrın var mı bir de?
öpüyorum
bende 10 mayısta oluyorum:13:
gezginciğim yerinde duramıyosun anladığım kadarıyla.. boşuna' gezgincik 'diil yani nickin...şaka bi yana tatlım anne olduğun için biran önce toparlanmalıyım die düşünüyosun güçünü topluyosun haklısın tabii..işh... daha da ii olucaksın her gecen gün... merak eettiğim biş olunca tekrar yazıcam canım çok sağol bizimle tecrübelerini paylaştığın için...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?