gezgincik Meme Estetiği Ameliyatı

kızlar dikişler nasıl yapıştırma gibi ince çizgi diilmi:26:estetik dikiş kendi kendine erimiyo mu gezgincik dikişlerim alıncak diince merak ettim:44:gerci poisanın albümünde gördüm ince çizgi gibiydi..:97:

yaa canım benim ayın 6 sında alınması gerekiyordu pazartesiye ertelettim 20 kiliik arkadaş gurubu gelicek cumartesi akşamı bende olmaz diyemedim kimseninde durumdan haberi olmadığı için birşedemedi artık o yüzden pazaertesi gidicem aynada baktım serçe parağımdan küçük bir dikiş deriyi yapıştırmış gibi mavi iplik gördüm birde ama dikiş gibi değil sanki yapıştırma gibi ten rengi anlaymadım kardeşim ten rengi gibi duruyor dedi incecik bir çizgi sende yakında göreceksin

amin canım inşallah ayyy valla çok şükür siyahlanma yok duymamıştım korktum şimdi ben zaten pembe beyazım umarım siyah çizgi olmaz hiç yakışmazşaka bir yana şimdilik ten rengi tatlım inşalah iz fazlakalmaz şekil düzeliyor gibi canım benmi biraz fazla inceliyorum acaba kontrole gidip geleyim yazarım tatlım

anladım canım...20 kişikendini fazla yormazsın umarım..

evveettt çok az kaldı son 4 günnn:92:

gezgincik tarın ameliyat oluyorum ya heyecan basıyor stresle birlikte gece ilerledikçe yarın sabah giricem ve hayırlısıyla yarın akşam bu saatlerde cicişlenmiş olucam ay valla heyecan bastı çok ağrım olursa diye korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur

nazirem allah yardımcın olsun inşallah su gibi geçsin gitsin ağrıların az mutluluğun daim olsun
sabırsızlıkla beklicez seni benim ameliyatıma kadar senin ağrıların hafiflemiş belkide ( inşşallah ) geçmiş olur artık sen bana korkma çok kolaydı dersin
kendini iyi hisseder hissetmez bize yaz merakta bırakma

son saatlerrr!talım hep olumlu düşün olumlu olsun hersey....moralini bozma...bu ameeliyatı ne kadar çok omak istediğini düşün..ağrılarımız olucak ama gecicek...alışverşlere gitcez...dualarımız seninle..haberlerini beklicez...

anammm az kalmış
diğer başlıkta sormuştum ne zaman ameliyatın diye sen salı ben çarşamba hadi inşallah hayırlısıyla atlatırız :26:

canııııııııııııııııııııım doğrmu duydum bennnnnnnn:92::92::92:ay hadi Allah kurtarsın inşallahhh aresyayıda senide canım benim no panic herşey çoook güzel olacak

anladım canım...20 kişikendini fazla yormazsın umarım..

evveettt çok az kaldı son 4 günnn:92:

canııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm heyecan dorukta demiseni çok iyi anlıyorum bak herşey çok güzel geçecek bir bakmışsın aynaya manzara süppperrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92: karamelede çok sevindim Hayırlısıyla Rabbim ağrısız sızısız kurtarsın sizi inşallahhhhh

aminnnnnnn
sağol cnm senin kadar kolay atlatsak daha ne isteriz
allah yardımcımız olsun dualarınıda bizide anın unutmayın ben herkese çok dua ettim şimdi bende istiyorum her biriniz bir kere dua etseniz yeter bize

kızlar bi fırsat yine geldim...eşim yinemi dionaziremi merak ettim var mı bi haber!:26:

kızlar bi fırsat yine geldim...eşim yinemi dionaziremi merak ettim var mı bi haber!:26:

bende onu merak ediyorum sürekli gelip bakıyrum ama hala yok zaten akşama ancak gelir oda bilgisayarı yanındaysa :26:
nazirem gibi deryafatih de ameliyatta olmalı umarım ikiside biran önce gelir iyiyiz derler

aminnnnnnn
sağol cnm senin kadar kolay atlatsak daha ne isteriz
allah yardımcımız olsun dualarınıda bizide anın unutmayın ben herkese çok dua ettim şimdi bende istiyorum her biriniz bir kere dua etseniz yeter bize

canıımmmm dualarımız sizlerle Allahın izniyle inşallah benden de kolay geçsin hiç anlamayın bu arada bugün dikişlerim alındı masaja geçtim İnşallah gözaçıp kapatıncaya kadar geçsin bitsin dualarımız sizlerle bak işte sende giriyorsun sonundaaaa:92::92::92:

nasıl olduğunu merak ettim seninkiler şekil olarak nasıl oldu benim daha 4. günüm ve yanlara doğru yani şekilsizler biliyorum daha çok erken ama sabırsızım işte bu arada iyice iyileşiyorum galiba ameliyattan önce sigarayı bıraktım ama artık canım istemeye başladı sen ne yapıyorsun içiyormusun merak ettim bir zararı olurmu acaba

walla canım şekil dedikleri gibi günden güne düzeliyormuş walla çok panik olmuştumsağ iyiydi de sol bir tuhaftı şidi masajlara başladım masajdan mı sütyenden mi bilmiyorum ama günden güne güzelleşiyor çok şükürarkadaşım gördü bayıldı süperrr dedi çok mutlu oldum sigara konusunda malesef canım ben hiç bırakamadım ilk günler azalttı sadece 5 e indirdim günde çok şükür benim hiçbirşey olmadı dikişlerimde çok çabuk iyileşti iz şimdiden yok gibi narkozdan sonra midem bulanmadı bile kusma olur demişlerdi şükür oda olmadı ama tabiikide bünyeden bünyeye değişir ama bırakmayı tercih ederdim çünkü aman zarar verir vermez diye çok huzursuz olmuştum bırakabiliyorsan bırak hatta hiç içme walla benim niyetim oydu ama olmadı başka bahara artık bırakıcam

kızlar birşey sorucam masajlara başladım masaj sıklığı nedir doktorcum her tuvalete gittiğinde yap dedi ama ben günde 3-4 litre su içiyorum haliyle devamlı masaj yapıyorumzarar vermeyimde

canım sana da geçmiş olsun. darısı başıma inşallah... (ben de hep dua ediyorum forumlarda.. ama napiiimmm.......)

Son düzenleme:

Gezgincik yeni memişlerin hayırlısı olsun :) Ameliyat ne kadara mal oldu acaba? Ben de İzmirdeyim. Önümüzdeki ay başı silikon taktıracağım ve şu an yoğun bir araştırma içerisindeyim.

evet sigara konusunu bende merak ediyorum....??

iyi bişey diye söylemiyorum ama ameliyata girmeden bi saat öncesine kadar deli gibi içtiim ve taburcu olur olmaz da devam ettim bişey olmadı ama tabi riskli bi durum korkmadım da değil ...yanlız keske bıraksaydım dediğim de ameliyattan çıktıntan sonra sigara içenler olarak hepimizin boğazına balgam birikiyor içenler bilir. ve ameliyat sonrası beni öksürük tutmus seyrek de olsa .. bu çok acı veriyordu. öksürmekten çok korkuyordum yarım saat öksürmeye çalıştığımı biliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…