kızlar dikişler nasıl yapıştırma gibi ince çizgi diilmi:26:estetik dikiş kendi kendine erimiyo mugezgincik dikişlerim alıncak diince merak ettim:44:gerci poisanın albümünde gördüm ince çizgi gibiydi..:97:
benimde ağrı eşiğim yüksektir aslında inş bende senin gibi zorlanmam. sigara içmene rağmen çabuk iyileşmene çok sevindim canım çünkü daha geç iyileşme oluyor birde siyahlanmamı ne oluyor demişlerdi falaninş şekil bozukluğuda sporcu sutyeniyle çözümlenir kontrolden sonra haberlerini bekliyorum canım
yaa canım benim ayın 6 sında alınması gerekiyordu pazartesiye ertelettim 20 kiliik arkadaş gurubu gelicek cumartesi akşamı bende olmaz diyemedim kimseninde durumdan haberi olmadığı için birşedemedi artık o yüzden pazaertesi gidicem aynada baktım serçe parağımdan küçük bir dikiş deriyi yapıştırmış gibi mavi iplik gördüm birdeama dikiş gibi değil sanki yapıştırma gibi ten rengi anlaymadım kardeşim ten rengi gibi duruyor dedi incecik bir çizgi sende yakında göreceksin
anladım canım...20 kişikendini fazla yormazsın umarım..
evveettt çok az kaldı son 4 günnn:92:
gezgincik tarın ameliyat oluyorum ya heyecan basıyor stresle birlikte gece ilerledikçe yarın sabah giricem ve hayırlısıyla yarın akşam bu saatlerde cicişlenmiş olucam ay valla heyecan bastı çok ağrım olursa diye korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur
gezgincik tarın ameliyat oluyorum ya heyecan basıyor stresle birlikte gece ilerledikçe yarın sabah giricem ve hayırlısıyla yarın akşam bu saatlerde cicişlenmiş olucam ay valla heyecan bastı çok ağrım olursa diye korkuyorum dualarınızı eksik etmeyin ne olur
anammm az kalmış
diğer başlıkta sormuştum ne zaman ameliyatın diye sen salı ben çarşamba hadi inşallah hayırlısıyla atlatırız :26:
anladım canım...20 kişikendini fazla yormazsın umarım..
evveettt çok az kaldı son 4 günnn:92:
canııııııııııııııııııııııııııııııııııımmmmmmmmm heyecan dorukta demiseni çok iyi anlıyorum bak herşey çok güzel geçecek bir bakmışsın aynaya manzara süppperrrrrrrrrrrrrrr:92::92::92: karamelede çok sevindim Hayırlısıyla Rabbim ağrısız sızısız kurtarsın sizi inşallahhhhh
kızlar bi fırsat yine geldim...eşim yinemi dionaziremi merak ettim var mı bi haber!:26:
aminnnnnnn
sağol cnm senin kadar kolay atlatsak daha ne isteriz
allah yardımcımız olsun dualarınıda bizide anın unutmayın ben herkese çok dua ettim şimdi bende istiyorum her biriniz bir kere dua etseniz yeter bize
nasıl olduğunu merak ettim seninkiler şekil olarak nasıl oldu benim daha 4. günüm ve yanlara doğru yani şekilsizler biliyorum daha çok erken ama sabırsızım işte bu arada iyice iyileşiyorum galiba ameliyattan önce sigarayı bıraktım ama artık canım istemeye başladı sen ne yapıyorsun içiyormusun merak ettim bir zararı olurmu acaba
walla canım şekil dedikleri gibi günden güne düzeliyormuş walla çok panik olmuştumsağ iyiydi de sol bir tuhaftı şidi masajlara başladım masajdan mı sütyenden mi bilmiyorum ama günden güne güzelleşiyor çok şükür arkadaşım gördü bayıldı süperrr dedi çok mutlu oldum sigara konusunda malesef canım ben hiç bırakamadım ilk günler azalttı sadece 5 e indirdim günde çok şükür benim hiçbirşey olmadı dikişlerimde çok çabuk iyileşti iz şimdiden yok gibi narkozdan sonra midem bulanmadı bile kusma olur demişlerdi şükür oda olmadı ama tabiikide bünyeden bünyeye değişir ama bırakmayı tercih ederdim çünkü aman zarar verir vermez diye çok huzursuz olmuştum bırakabiliyorsan bırak hatta hiç içme walla benim niyetim oydu ama olmadı başka bahara artık bırakıcam
evet sigara konusunu bende merak ediyorum....??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?