• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

gezgincik Meme Estetiği Ameliyatı

gezgıncık nolurrr bana bıseyler anlatt :)

canım sana en baştan anlatayım hastaneye gidiyorsun kaydını yaptırıorsun doktorun geliyor ben çok heyecanlandım sabah:1:gerginlik oldu çünkü eşim giderken bana hala çok geç değil vazgeçebilirsin ben çok memnunum filan dedi ondan herhalde biraz gerginlik oldu:27:
neyse odama çıktık çizim yapıldı giydirildim bu arada oje sürme:1: doktorun söyler herhalde gece 12.00den sonra oruç gibi yapıyorsun sedye geldi yatırdılar ameliyathaneye indik bana silikonları gösterdi 250 den 400 cc ye kadar uygun olanı takıcaz dedi ameliyata iki doktor girdiler sonra ben sorular sorarken elimden serum yolu açıldı uyumuşuuuumm:1::1:

yanlız hazırlıklı ol diye söylüyürum belki bünyeden bünyeye değişir ilk ayıldığımda değişik şiddetli bir ağrı ve üşümme oldu hemen ayaklarımın oradan görmedim ısıtıcı gibi bişey koydular o ağrı bitmeyecek 3-5 gün dedikleri ağrı sandım odama getirildim kollarının acıdığını hissediyorsun zaten kıpırdatamıyorsun hemen iğne vurdular ağrı kesici 1 saatte ağrım çok hafif ağrıya döndü lavaboya rahat gittim tabii kapı kollarını kardeşim açtı zorlanıyorsun ama o kadar! 6 gibi dolanıyordum bün içinde doktorla konuştuk akşam 8 gibi doktorum tekrar aradı nasıl gidiyor kontrol edicem diye dedim walla evime gideyim ben çok iyiyim o da biliyorum dedi fakat çocuğumdan endişelendi atlarmı kucağımadiye kal dedi ama geldim hemen size yazdım :1:televizyon izlerken uyumuşum beni ellememişler az önce tuvalete kendim kalktım klakmak zor oluyor birielinden sırtından tutuyor canım walla az önce herkes uyumuş bende kalktım canım anı anınaanlattım:1:gördüğün gibi çok kolay geçti ben okuduklarımdan değil lavoboya kalkmak sizlere yazamam zannediyordum:nazar:çok iyi ve şanslı hissediyorum şimdi sıra sende Allah yardımcın olsun canı:54:

canım sana en baştan anlatayım hastaneye gidiyorsun kaydını yaptırıorsun doktorun geliyor ben çok heyecanlandım sabah:1:gerginlik oldu çünkü eşim giderken bana hala çok geç değil vazgeçebilirsin ben çok memnunum filan dedi ondan herhalde biraz gerginlik oldu:27:
neyse odama çıktık çizim yapıldı giydirildim bu arada oje sürme:1: doktorun söyler herhalde gece 12.00den sonra oruç gibi yapıyorsun sedye geldi yatırdılar ameliyathaneye indik bana silikonları gösterdi 250 den 400 cc ye kadar uygun olanı takıcaz dedi ameliyata iki doktor girdiler sonra ben sorular sorarken elimden serum yolu açıldı uyumuşuuuumm:1::1:

yanlız hazırlıklı ol diye söylüyürum belki bünyeden bünyeye değişir ilk ayıldığımda değişik şiddetli bir ağrı ve üşümme oldu hemen ayaklarımın oradan görmedim ısıtıcı gibi bişey koydular o ağrı bitmeyecek 3-5 gün dedikleri ağrı sandım odama getirildim kollarının acıdığını hissediyorsun zaten kıpırdatamıyorsun hemen iğne vurdular ağrı kesici 1 saatte ağrım çok hafif ağrıya döndü lavaboya rahat gittim tabii kapı kollarını kardeşim açtı zorlanıyorsun ama o kadar! 6 gibi dolanıyordum bün içinde doktorla konuştuk akşam 8 gibi doktorum tekrar aradı nasıl gidiyor kontrol edicem diye dedim walla evime gideyim ben çok iyiyim o da biliyorum dedi fakat çocuğumdan endişelendi atlarmı kucağımadiye kal dedi ama geldim hemen size yazdım :1:televizyon izlerken uyumuşum beni ellememişler az önce tuvalete kendim kalktım klakmak zor oluyor birielinden sırtından tutuyor canım walla az önce herkes uyumuş bende kalktım canım anı anınaanlattım:1:gördüğün gibi çok kolay geçti ben okuduklarımdan değil lavoboya kalkmak sizlere yazamam zannediyordum:nazar:çok iyi ve şanslı hissediyorum şimdi sıra sende Allah yardımcın olsun canı:54:

cokk gecmis olsun cok sevindim senin adina. bana da inanilmaz moral oldu. kas altı için hep cok zor gectigine dair seyler okuyordum. ilk kez senden guzel seyler duydum acikcasi. umarim bundan sonra da hersey sorunsuz olur senin icin. artik yaza hazirsinn! :)

kızlar cicişler ile ilk sabahım:1:gecem güzel geçti ama sabahtan beri boğazlarım şiş öksürük var neden oldu bilmiyorum ameliyat sonrasımı üşüttüm acaba birde hastane çıkışı çok rüzgar vardı üzerime artislik yaptım kalın ceker giymedim ondan da olabilirim uyandığımda ayağa kaldırıldığımda çünkü sırtımdan destekle kalkıyorum ağırlık hissettim şimdi ağrı kesici kas gevşeticide aldı inanın kızlar bu kadarcık ağrıya bir ömür cicişli gezmek değer yaaaaaaa:92: yaptıracaklar özellikle maya nazire nazocan ve diiğer arkadaşlarım inanın ki korkulacak birşey yok saat birde pansumana gidicem kızlar çıkıyorum:92::16:maya aklına ne geliyorsa sor bebeğim gerçi herşeyi ayrıntılı yazdım:1::16:

gezgincik super anlatmıssın her anını kendıme uyrladım :) nasıl huzurla okudum yazdıklarıı anlatamam.ojeyı soyledıgın ıyı oldu makyajsız olcagımı bılıodum kı zaten makyajla gıtmem hastaneye :) gezgıncık darısı basıma ınsallah bende bunları yazıyo olurum ınsallahh :)

kızlar cicişler ile ilk sabahım:1:gecem güzel geçti ama sabahtan beri boğazlarım şiş öksürük var neden oldu bilmiyorum ameliyat sonrasımı üşüttüm acaba birde hastane çıkışı çok rüzgar vardı üzerime artislik yaptım kalın ceker giymedim ondan da olabilirim uyandığımda ayağa kaldırıldığımda çünkü sırtımdan destekle kalkıyorum ağırlık hissettim şimdi ağrı kesici kas gevşeticide aldı inanın kızlar bu kadarcık ağrıya bir ömür cicişli gezmek değer yaaaaaaa:92: yaptıracaklar özellikle maya nazire nazocan ve diiğer arkadaşlarım inanın ki korkulacak birşey yok saat birde pansumana gidicem kızlar çıkıyorum:92::16:maya aklına ne geliyorsa sor bebeğim gerçi herşeyi ayrıntılı yazdım:1::16:

ay harikasın valla dehşet moral verdin Allah razı olsun canım :16::16::16:

canim masallah! Hizla iyilesiyosun, umarim ueni göguslerinle cok mutlu olursun!

geçmişler olsun ohhh kurtuldun gitti... canım boğazındaki ağrının kaynağı ameliyat esnasında boğaza tüp yerleştiriyorlarmış o yüzden biraz ağrıyordur,benim de ağrım vardı doktoruma söylediğimde öyle açıklamıştı.bi kaç gün deam eder merak etme

hadi bakalım hayırlı olsuunnn pansumanın nasıldı görebldinmi cicişlerni tatlım senn boyun ve kilon kaç acaba ? göğüs kafesi ölçünü sorayım birde :61:

Çok çok geçmiş olsun tekrar,gerçi Oraletin sayfasında yazmıştım sana ama olsun bi kere de burdan dileyeyim güzel dileklerimi(:

Artık istediğin gibi güzel göğüslerin var bir an önce de yaz gelsin bence hepimizin tek dileği bu şu soğuk giden havalrda..

15 gün de geçti mi gelsin yumuşama dönemleri gelsin vucudun alışma dönemleri gelsin konfor gelsin rahatlık..

ohhhhhh be ,di mi:))

canııııımmm çooooooookkk geçmiişl olsuuunn:71: ağrılarının az olmasıı, kas altı olacaklara gerçekten çook moral olduu:34::27: en kısa zamanda tam iyileşirsn inşlhh :92:

maşh. canım sana:nazar::nazar:yine de dikkat et sen allah korusun....dinlenmen de fayda var... hem bence fırsat bu fırsat biraz nazlan:34:anneni merak ettim hala haberi yok mu?:40:

Gecmis olsun canimm cok guzel gecmesine cok cok sevindimmm ne kadar sanslisiniz yaaa :))) hadi bakalim gozun aydinnnnnn:))

hadi bakalım hayırlı olsuunnn pansumanın nasıldı görebldinmi cicişlerni tatlım senn boyun ve kilon kaç acaba ? göğüs kafesi ölçünü sorayım birde :61:

sağol canım gördüm cicişleri gerçi ödem var ama gayet iyi boyuttaydı hatta büyük mü acaba dedim:1:ödem inecek tam istediğin boyuta gelicek dedi şimdii bile çok iyi geldi bana:1:boyum 1.76 kilom 64-65 85 beden sütyen takıyordum ölçüm 85 benim göğüs kafesim geniş çok iyi ebat oldu küçüğü tatmin etmezdi:1:zaten göğüs kafesine en iyi oturan ebatı koydum dedi ben hiç 300 olsun 500 olsun demedim kendisine bıraktım gerçi benim bandajlarım var prensip olarak 3 gün bandajla koruyorum pazartesi sütyren vericem dedi:52:bekliyorum

Son düzenleme:
Çok çok geçmiş olsun tekrar,gerçi Oraletin sayfasında yazmıştım sana ama olsun bi kere de burdan dileyeyim güzel dileklerimi(:

Artık istediğin gibi güzel göğüslerin var bir an önce de yaz gelsin bence hepimizin tek dileği bu şu soğuk giden havalrda..

15 gün de geçti mi gelsin yumuşama dönemleri gelsin vucudun alışma dönemleri gelsin konfor gelsin rahatlık..

ohhhhhh be ,di mi:))

inşallah canım heyecanla bekliyorum herşey için çok çok sağol desteğini unutamam:16:

sağol canım gördüm cicişleri gerçi ödem var ama gayet iyi boyuttaydı hatta büyük mü acaba dedim:1:ödem inecek tam istediğin boyuta gelicek dedi şimdii bile çok iyi geldi bana:1:boyum 1.76 kilom 64-65 85 beden sütyen takıyordum ölçüm 85 benim göğüs kafesim geniş çok iyi ebat oldu küçüğü tatmin etmezdi:1:zaten göğüs kafesine en iyi oturan ebatı koydum dedi ben hiç 300 olsun 500 olsun demedim kendisine bıraktım gerçi benim bandajlarım var prensip olarak 3 gün bandajla koruyorum pazartesi sütyren vericem dedi:52:bekliyorum

memnun olmana çok sevindim
ağrın olmaması bize cesaret verdi
inşallah hep böyle iyi geçer iğleşme sürecin :)

kızlar size ancak şimdi yazabiliyorum bugün pansumana gittim kot pantolonumu gömlğimi giydim makyajımı kendim yaptım takılıarımı taktım yani haat normale döndü gayet iyiydi ama bne sabah ütü yapmaya filan kalktım gömleğim askıda iz yapmış düzelteyim dedim yani anlayacağınız fazla normale döndüm dün akşamda küçük oğlum sağ göğsümü iktirdi o anda acı hissettim ama geçti doktorcum direnleri almak için önce sol göğsümü açtı aldı hissetmedim bile fakat sağ göğsümün direnini içe kaçırtmışım onunla uğraştık hemen hastaneye fiilan götürdü steril ortamda ameliyathanede çıkarttı itiraf edeyi ürktüm tüm olacak arkadaşlar sakın benim gibi ağyım yok çok iyiyim demeyin dikkat edin ya oğluşum kaçırttı ya da hareketliliğim yüzünden oldu bilemiyorum dikkat etmek gerek neyse doktorum önemli birşey değil fakat lütfen çok hareket etme özellikle kollarını çok oynatma yukarıya kaldırma en azından bir kaç gün aman ağrım yok nasılsa diye hemen normale dönme canım dedi:25:
gerçi canım anmadı ama ilk önce azcık gözüm korkmadı değil:26:doktordan çıktık özdilekte çocuk bayramı kutlamasına oğluşumu götürdük akşam üstü eve döndüm 2 saat kadar kestirdim ve size yazmaya geldim çok şükür iyiyim hepinizin dualarına iyi dileklerine teşekkür ederim sağolun:16::16::16:

memnun olmana çok sevindim
ağrın olmaması bize cesaret verdi
inşallah hep böyle iyi geçer iğleşme sürecin :)

sağol canım amin :nazar:çok iyiyim inasanında ağrısı olmadımı normale dönmee çalşıyor gerçi yataktan kalkarken yardım alıyorum birisi sırtımdan kaldırıyor kollarsan asla değil yanlız:1: birde güç gerektiren zor açılan kapılar mesela balkon kapım çok sert açılıyor onda arada yrdım alıyorum:1:inşallah hep böyle devam eder...benden çok çok daha iyi ameliyat geçirmenizi diliyorum size :16:

Gecmis olsun canimm cok guzel gecmesine cok cok sevindimmm ne kadar sanslisiniz yaaa :))) hadi bakalim gozun aydinnnnnn:))

sağol canım kesinlikle çok şanslı olduğumu hissediyorum doktorumada minnettarım umarım hep böyle gider:)))çok şükür valla bitti birde sütyene geçsem iyi olacak sargılarla geziyorum spocu sütyenini de 6 hafta takıcaksın dedi :2: bir an evvel normal sütyen taksak çok güzel olacak:1:

Back