gezgıncık nolurrr bana bıseyler anlatt :)
canım sana en baştan anlatayım hastaneye gidiyorsun kaydını yaptırıorsun doktorun geliyor ben çok heyecanlandım sabahgerginlik oldu çünkü eşim giderken bana hala çok geç değil vazgeçebilirsin ben çok memnunum filan dedi ondan herhalde biraz gerginlik oldu
neyse odama çıktık çizim yapıldı giydirildim bu arada oje sürme doktorun söyler herhalde gece 12.00den sonra oruç gibi yapıyorsun sedye geldi yatırdılar ameliyathaneye indik bana silikonları gösterdi 250 den 400 cc ye kadar uygun olanı takıcaz dedi ameliyata iki doktor girdiler sonra ben sorular sorarken elimden serum yolu açıldı uyumuşuuuumm
yanlız hazırlıklı ol diye söylüyürum belki bünyeden bünyeye değişir ilk ayıldığımda değişik şiddetli bir ağrı ve üşümme oldu hemen ayaklarımın oradan görmedim ısıtıcı gibi bişey koydular o ağrı bitmeyecek 3-5 gün dedikleri ağrı sandım odama getirildim kollarının acıdığını hissediyorsun zaten kıpırdatamıyorsun hemen iğne vurdular ağrı kesici 1 saatte ağrım çok hafif ağrıya döndü lavaboya rahat gittim tabii kapı kollarını kardeşim açtı zorlanıyorsun ama o kadar! 6 gibi dolanıyordum bün içinde doktorla konuştuk akşam 8 gibi doktorum tekrar aradı nasıl gidiyor kontrol edicem diye dedim walla evime gideyim ben çok iyiyim o da biliyorum dedi fakat çocuğumdan endişelendi atlarmı kucağımadiye kal dedi ama geldim hemen size yazdım televizyon izlerken uyumuşum beni ellememişler az önce tuvalete kendim kalktım klakmak zor oluyor birielinden sırtından tutuyor canım walla az önce herkes uyumuş bende kalktım canım anı anınaanlattımgördüğün gibi çok kolay geçti ben okuduklarımdan değil lavoboya kalkmak sizlere yazamam zannediyordumçok iyi ve şanslı hissediyorum şimdi sıra sende Allah yardımcın olsun canı