gezgincik Meme Estetiği Ameliyatı

bursada canım mesut özcana 300-325 cc dedi dual plan yuvarlak yapacak ama bana boyut büyük geldi bende280 cc istedim kararsızın ya çok büyük olursa diye boyum 1,58 kilom54 göğüs kafesim geniş doktor en iyi bunun olacağını söyledi darısı tüm isteyenlerin başına 4500 tl

ameliyatı hangi hastanede yapıyor canım.ben de estetik internationalda olmayı düşünüyorum bursa ya da ankara olabilir.bir de yuvarlak ya da damla oluşuna dr mu karar veriyor , mesela ben damla istiyorum daha hoş görünüyor gibi.seninkine nasıl karar verdiniz? mesut beyi nasıl buldun,tavsiye mi yoksa buradan mı? ayrıca rakam da gayet iyi.benim ankara dışında bursa ihtimalim de olabilir de o yüzden soruyorum arkadaşım.inşallah en doğru kararları veririz

evet 7 mayıs ameliyat günüm belli oldu stres yaptım şimdiden

ayyyyy nazirem hayırlısı olsun gözün aydınhiç stres yapama gerçekten de stres yapacak hiçbirşey yok Allahın izniyle sende istediğin cicşlere kavuşacaksın eh hadi darısı karamelimin başına hepimiz dua edelim onada kızlar karamelde bir an evvel olsun kavuşsun cicişlere:92: nazirem aklına takılan birşey olursa buradayım tatlım:92::92::92:

ayyy cnm aminnnnnnnnnnnnn inşallahhhhh
düşündükçe bile nasıl bir sevinç kaplıyor içimi
ben aynaya yapışık yaşarım heralde :78:
görmemişin memişleri olmuş
sağol gezginciğim allah razı olsun

tatlım hayırlı olsun nerde kime oluyosun canım ameliyatını senden üç gün sonra da sıra benim...hadi hayırlısı işh.

aresya ameliyata girerken benim içinde dua et olurmu tabi heycandan aklına gelirsem
senden sonra bende bir süpriz yaparım belkim :78: kısmet
nazirem sende beni düşün nolurrr ben sizin için çokkk dua edicem sizde beni düşünün sanki gelin ayakkabısı altına izim yazılıyor siz şu ameliyat önlüklerinin içine yazsanıza benim adımı doktorlar bu ne derlerse bizim bi arkadaş var yanıp tutuşuyor onun adı bu dersiniz
şaka bir yana ikinizinde ameliyatına az kaldı
12 gün sonra ikiniz içinde herşey bitmiş yeni yeni cicişlerle aramızda olucaksınız inşallah
ikinizinde ameliyatı ağrısız sızısız geçsin inşallah ne olduğunu anlamadan memişlerinize kavuşun in şalll lahhhh

süpersin karamelcim... bayıldım fikrine isim yazablirmiyim bilmiyorum ama aklımda olacağına emin ol...işh. ayağımızı sürücez sende peşimizden gelcceksin.. çok moral veriyosun canım ya..daha önce farklı konularda yazdığın mesajarı da okudum.. heyecanımızı paylaştığın her mesajından belli..işh. en kısa zaman da senin için de heycanlanıcaz bizde(bu rada yazarken ezan okunuyo,söylediklerim dua yerine gecsin işh.)çok öptüm canımcım!!1

cnm paylaşmazmıyım ben bir senedir foruma yazamıyordum hem işler hem gezmekten
ama ameliyata karar verince başladım okumaya yazmaya biliyordum hemen olamıcamı hatta haziran öncesi hayal gibiydi sonra öyle bir hal aldıki bu durum ameliyata giricek olan arkadaşlar kadar heycanlanır oldum
bilgisayarda sadece kk açık helebirde ameliyat oluyorsa ogün birisi gelipte ben iyiyim diyene kadar uyku tutmuyrdu :26: eşim yinemi ameliyat var bugün demeye başladı allahtan anlayışlıdır sağolsun başkası olsa yeter artık derdi yani ben ameliyat olanlarla her seferinde ameliyat olup bi okadar sevindim aslında
ben teşekkür borçluyum hepsine çünkü ben bir kere yaşayacağım sevinci onlarca kez yaşattılar bana farkında oldular yada olmadılar hepsine allah sağlıcakla kullanmayı nasip etsin

çok sağol canım yaaa ben 1,58 boyunda 54 kiloyum kaburga yapımda iyi yani kilolu değilim minyon tipliyim o yüzden 280 gibi düşünüyordum doktorum 300-325 cc olur sana dedi ya ameliyattan 1 hafta sonra işe dönmem gerekiyor boyut büyük olurda millet anlar diye strese girdim

ben esteticare de olucam bende damla istiyordum fakat meme dokum hiç yok dr da olmaz yuvarlak olur dedi mesut beyi buradan buldum fiyat gayet iyi sonçiçekte ona olmuştu çok memnun sen bülent cihantimuru düşünüyorsun galiba ameliyattan sonra çok fazla ilgilenmediğini duydum ama ben onunla görüşmedim yani bunlar kulaktan dolma sözler fakat telefonda orası bana 7 bin tl dedi

merhaba gezgincik nasıl oldun aklıma geldikçe yazmaya çalışıyorum kusura bakma sigara ile yazdıklarını okudum ameliyattan önce bırakabildinmi nekadar önce bıraktın şuanda içiyormusun birde öksürük başladı bende (sigarayı bırakamadım daha)

nazirem vücut orantına göresöylemiştir doktor diye düşünüyorum ama tabiiki de senin beklentin isteğin birde göğüs kafesinin genişliği ölçün önemli diye biliyorum ama tabiikide en iyi hekim bilirir tatlım.Anlayacaklarınısanmıyorum çünkü zaten hepimiz destekli kullanıyorduk doktoruna onu belirt özellkile canım yardımcı olur diye düşünüyorum en iyisi olsun inşallah

sağol canım çok iyiyim çok şükür tatlım malesef ben sigarayı bırakamadım inşallah zararını görmem ama tabiikide bırakmak en iyisi hatta mümkünse tamamen bırakmak

Son düzenleme:
sağol canım çok iyiyim çok şükür tatlım malesef ben sigarayı bırakamadım inşallah zararını görmem ama tabiikide bırakmak en iyisi hatta mümkünse tamamen bırakmak

keske bırakabilsydin bahaneyle...bende eşimi vazgeciremiyorum yanımızda içmio,balkonda içio hep ama..ona olan zararını düşündükçe çok üzülüyorum..kendin için bırakmıyosun bari benim için bırak diyorum.. en fazla bi hafta sonra yine bişi bahane edip içio..aahhh gezginciğim aahh hem küçük çoçugun var..içtiğin sigaranın dumanı perdelere koltuklara ..vb. içine işlio sırf bu sebepten bile sağlığı bozulan insanlar var..hiç bi artısı yok.. bırak tatlım şu sigarayı... kendin için bırakamıyosan çocuklarını eşini düşün canım...eninde sonunda zararını görüceksin bence çiçişlerin bahane olsun...sağlıkllı mutlu günler diliyorum canım ve en kısa zamanda sigarıyı bırakabilmeni...

amin canım çok sağol inşallah bir gün ben de isterimde bırakırım herşey beyinde bitiyor çünkü tatlım ben evin içinde asla içmiyorum karakış dahi olsa balkona çıkıyorum çocuklarım var canım içemem ki evde ama tabiikide makulü hiç içmemek....

canm iyileşme sürecin nasıl gidiyor ? nasıl oldun vee doktor kontroln ne zamaaan ? ameliyattan önce hiç bırakmadın mı sigarayı yoksa bırakdıktan sonra mı başladın çok soru sordum ama :)

canm iyileşme sürecin nasıl gidiyor ? nasıl oldun vee doktor kontroln ne zamaaan ? ameliyattan önce hiç bırakmadın mı sigarayı yoksa bırakdıktan sonra mı başladın çok soru sordum ama :)

rica ederim canım ne istiyorsan sorabilirsin iyileşme sürecim çok şükür çok iyi geçti benim 4.günü ağrı kesicilerim bittti bir daha almadım bile hatta doktorum al yinede olabilir dedi ilaç aldım evde duruyor kullanmıyorumsadece sabahları kalkerken ilk hafta biraz zorlandım şimdi 2 gündür onlarda bittiyanlız aynaya baktığımda şekil bozukluğu var göğsümde özellikle soldakinde sağ düzgün doktor ssporcu sütyeni ile 15 günde daha iyi olacak dedi normal dedi inşallah şeklini bir an önce alır benimde içim rahatlar siyarayı malesef bırakamadım canım ne öncesi ne sonrası henüz negatif birşey ile karşılaşmadım umarım karşılaşmam ama herkez bırak diyor bırakabiliyorsan en iyisi bırakmak en son perşembe gittiğimde dikişlerin normalden hızla iyileşiyor dedi ayın 6.sında tam 15 günlük olacak çağırdı hem dikişlerimi alıcak hem kontrol birde masaja geçicez artık dedi fakat o akşam benim çok kalabalık müsafirlerim gelicek o yüzden cumartesi yerine pazartesi gidicem tatlım görüşürüz

Son düzenleme:

benimde ağrı eşiğim yüksektir aslında inş bende senin gibi zorlanmam. sigara içmene rağmen çabuk iyileşmene çok sevindim canım çünkü daha geç iyileşme oluyor birde siyahlanmamı ne oluyor demişlerdi falan inş şekil bozukluğuda sporcu sutyeniyle çözümlenir kontrolden sonra haberlerini bekliyorum canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…