bende 10 mayısta oluyorum:13:
gezginciğim yerinde duramıyosun anladığım kadarıyla.. boşuna' gezgincik 'diil yani nickin...şaka bi yana tatlım anne olduğun için biran önce toparlanmalıyım die düşünüyosun güçünü topluyosun haklısın tabii..işh... daha da ii olucaksın her gecen gün... merak eettiğim biş olunca tekrar yazıcam canım çok sağol bizimle tecrübelerini paylaştığın için...
canım hayırlı olsun mutlu olman çok güzel. bende 10 mayısta olcam inşallah:)
sen kime olmuştun ağrın var mı bir de?
öpüyorum
aaaa aresya süper :) kime oluyosun peki cnm?
gezgincik tekrar geçmiş olsuuunmaya nın sayfasına yazmıştım kime olduğunu vs sormuştum ama burdan bütün detayları öğrendim forumdaki acemiliği bi atamadım üzerimden halen
darısı bize inşaallah imrenerek okuyorum heppmaşaallah da diyim sorunsuzca tamamen iyileşin inşallah
maşallah ya bu kadar hızlı iyileşmen süper, doğal ilaçların işe yaradı mı grip olcak gibiydin nasıl oldun?
çok şükür tatlım bugün daha iyiym çok işe yaradı tavsiye ederimgrip için 1 limon 1 tatlı kaşığı karabiber ve bal içiyorum 1 sabah 1 akşam ,ses kısıklığı için sabah aç karnına bal elma sirkesi ılık su iksiri
inşallah canım bende kendi sayfamdan önce mayayı merak ettiğim için ona bakmıştım sana da oradan cevap yazdımçok teşekkürler canım iyi dileklerin için amin canım sende inşallah hayal ettiğin görüntüye en kısa zamanda kavuşursun sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum canım hoşçakal
gezgıncıııkk sana bır sorum varr sende sanırım sıgarayı bırakamamıstın amelıyattan once :) amelıyattan sonra ıctın mı hıc ?? :)
ben de grip oldumiksiri deniiim:26:
çok şükür tatlım bugün daha iyiym çok işe yaradı tavsiye ederimgrip için 1 limon 1 tatlı kaşığı karabiber ve bal içiyorum 1 sabah 1 akşam ,ses kısıklığı için sabah aç karnına bal elma sirkesi ılık su iksiri
iksirlerin iyiymiş şekerim lazım olunca denicem :) karabiber boğazı hemen açar. annem ameliyat olcam diye besiye aldı zaten beni kanlanıyım diyedaha tarih belli bile değil
evet 7 mayıs ameliyat günüm belli oldu stres yaptım şimdiden
hadi hayırlı olsun sende mayıs ayında memişlenenler kervanına katılıyorsun inşallah
ayağınızı sürüyün kızlar arkanızdan ben ve benim gibi bekleyenlerde gelsin :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?