gezgincik Meme Estetiği Ameliyatı

canımm çok sevindim hadi senin de yeni cicişlere az kaldı eee bakıyorum da bu sene plajlar bayram edecekşaka bir yana valla canım her faktörün önemi var 1. ameliyatım çok güzel geçti şükür demekki iyi bir doktor seçmişim 2.sorumluluklarım var zaten çok yatamam hiçbir zaman yapı olarak ta ama Alllah acı sızı vermesin mecbur etmesin yarabbim 3.kendim isteyerek girdim başkalarının zorlaması veya isteği ile değil ki doktorum bunun çok önemli olduğunu öyle bir durumda ameliyat yapmayı doğru bulmdığını söyledi 4.sizler bana çok iyi moral verdiniz 5.İnşallah sen benden daha iyi olacaksın şansın bol olsun

Son düzenleme:
canım hayırlı olsun mutlu olman çok güzel. bende 10 mayısta olcam inşallah:)
sen kime olmuştun ağrın var mı bir de?

öpüyorum

sağol canım senin de ameliyatın hayırlısı ile güzel geçer inşallah az zaman kalmış kavuşacaksın güzel güzel cicişlere:92:ben dr özcan ülgene oldum canım takibimi o yapıyor fakat 18 yıldır ruhi çankaya ile birlikte giriyorlar zaten aynı muanhanedeler ege estetik cerrahi diye geçiyor çok titizler ben çok memnun kaldım umarım senin de çok iyi geçer canım valla benim öyle bahsedildiği gibi ağrı problemim olmadı canım darısı senin başına..

Son düzenleme:
gezgincik tekrar geçmiş olsuuun maya nın sayfasına yazmıştım kime olduğunu vs sormuştum ama burdan bütün detayları öğrendim forumdaki acemiliği bi atamadım üzerimden halen
darısı bize inşaallah imrenerek okuyorum hepp maşaallah da diyim sorunsuzca tamamen iyileşin inşallah

maşallah ya bu kadar hızlı iyileşmen süper, doğal ilaçların işe yaradı mı grip olcak gibiydin nasıl oldun?

inşallah canım bende kendi sayfamdan önce mayayı merak ettiğim için ona bakmıştım sana da oradan cevap yazdım çok teşekkürler canım iyi dileklerin için amin canım sende inşallah hayal ettiğin görüntüye en kısa zamanda kavuşursun sormak istediğin birşey olursa yardımcı olurum canım hoşçakal

maşallah ya bu kadar hızlı iyileşmen süper, doğal ilaçların işe yaradı mı grip olcak gibiydin nasıl oldun?

çok şükür tatlım bugün daha iyiym çok işe yaradı tavsiye ederim grip için 1 limon 1 tatlı kaşığı karabiber ve bal içiyorum 1 sabah 1 akşam ,ses kısıklığı için sabah aç karnına bal elma sirkesi ılık su iksiri

gezgıncıııkk sana bır sorum varr sende sanırım sıgarayı bırakamamıstın amelıyattan once :) amelıyattan sonra ıctın mı hıc ?? :)

ben de grip oldumiksiri deniiim:26:

ben de iki kere dua almış oldum amin amiiiinnnn doktor işim hayırlısıyla bi açıklığa kavuşsun soracağım sorular da artacak artık

iksirlerin iyiymiş şekerim lazım olunca denicem :) karabiber boğazı hemen açar. annem ameliyat olcam diye besiye aldı zaten beni kanlanıyım diye daha tarih belli bile değil

iksirlerin iyiymiş şekerim lazım olunca denicem :) karabiber boğazı hemen açar. annem ameliyat olcam diye besiye aldı zaten beni kanlanıyım diye daha tarih belli bile değil

en iyisini yapıyor annen:) bende kansızlık çıkmıştı sen hiç değilse canlan kanlan

nazireeem hayırlı olsun arkadaşım ameliyat tarihin belli olmuş çok sevindim ben ayrıntıları kaçırmış olabilirim.nerede kime ve ne kadara ameliyat olacaksın bilgi verir misin cnm , bir de hangi yöntem kullanılacak? darısı biz bekleyenlerin başına diyelimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…