Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Şefim hayırlı olsun.Bizi Sütlü tatlılarda yalnız bırakma

bana oy veren vermeyen ve yarışan tüm arkadaşlarıma teşekkürederim.

Kazen , KilicBaligi , dilber , E ebrulim , kuzularinannesi , citkirildim , E egunal , kendihalinde_ ,@HayyaL , Y yasakhayal ,@Monica, mybaby24 ,@Efser, MELEKiim , dmrsda ,@Margarikotin , eylul2807 , nuarin , rofleli_kedi , braindamage , evlaefe , okuyucuyum , ALYA_DUA , S Semiramis , azerikizi91 , demlicaykeyfi ,@tubbb ,@rabia91 ,@dtmavi88 , minozz , G Glshgktrk

hepinize ayrıca teşekkürederim,ayrıca NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canım sana çok teşekkürler böyle bir yarışmayı bu kadar başarılı yürüttüğün için,ayrıca o kadar resimdi,düzenlemeydi,kontroldü derken hepimizle çok uğraştın ve topiği boş bırakmadın.

Son düzenleme:
Rica ederim canımBen teşekkür ederim beni kırmayıp katıldığın için

Rica ederim canımBen teşekkür ederim beni kırmayıp katıldığın için
evet canım en büyük destekçim sen oldun,beni gördüğün her yerde sen de katılmayı düşünmezmisin deyip durdun her seferinde,sırf senin için katıldım desem yeridir canım,çok teşekkürederim.

evet canım en büyük destekçim sen oldun,beni gördüğün her yerde sen de katılmayı düşünmezmisin deyip durdun her seferinde,sırf senin için katıldım desem yeridir canım,çok teşekkürederim.
Çok iyi oldu
Bu ayın şefide sen olacaksın

Günaydınlarr.. nasıl oldun canım daha iyisin inşallahhh..

Günaydın sağol iyiyim,ağrılarım var ama bandaj takıyorum gündüzleri bileği koruyor işte.
Daha dikkatli yürümeye gayret ediyorum yoksa her an herşey olabilir.
Nickinde çok hoşolmuş bu arada çok beğendim

sağol canımm benle özdeşleşti.. geçmiş olsun iyi olmana sevindim aman dikkat canım şifalar diliyorumm..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…