- 6 Ocak 2014
- 5.231
- 3.695
- 198
Bu kategorıde olmalısın benceGeldin yani Karadeniz`e.Ne güzel.
Evet güzel oluyor fırın sütlaç.
İyiyim canım.Güzel bir tarif bulursam katılırım bakalım.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bu kategorıde olmalısın benceGeldin yani Karadeniz`e.Ne güzel.
Evet güzel oluyor fırın sütlaç.
İyiyim canım.Güzel bir tarif bulursam katılırım bakalım.
İnşallah kısmet diyeyim.Bu kategorıde olmalısın bence
Ben daha ne diyeyim
Benden korkacağına adradan kork, bide davet ediyonBu kategorıde olmalısın bence
Ne guzel ıste hepımız yumusak yumusak yarısırızBenden korkacağına adradan kork, bide davet ediyon
Yarıstıkya kurabıyelerde hep beraberSen beni yle hiç yarışmadın sanırım, ben katılma diye neler yapıyorum o davet ediyo
Ne korkacak ayol.O da çok iyi.Benim tarif bile yok ortada.Benden korkacağına adradan kork, bide davet ediyon
Eder tabi ne olacak.Koalisyon kurup seni alt edeceğiz.Sen beni yle hiç yarışmadın sanırım, ben katılma diye neler yapıyorum o davet ediyo
E canım ne demeye gel yarışalım diyorsun? Bırak o oy kullandın sadeceNe guzel ıste hepımız yumusak yumusak yarısırız
Bızımkıler dızısı geldı aklıma ne alakaysa
Yarıstıkya kurabıyelerde hep beraber
Sen kıyamazsın banaNe korkacak ayol.O da çok iyi.Benim tarif bile yok ortada.
Eder tabi ne olacak.Koalisyon kurup seni alt edeceğiz.
Evet ya ben oy kullanayım yumuşak yumuşak.Ne diziydi.E canım ne demeye gel yarışalım diyorsun? Bırak o oy kullandın sadece
Sen kıyamazsın bana
Benım tarıf var ama heran degısebılırNe korkacak ayol.O da çok iyi.Benim tarif bile yok ortada.
Eder tabi ne olacak.Koalisyon kurup seni alt edeceğiz.
Cıtası yuksek olanlarla yarısmak daha heyacanlı olıyE canım ne demeye gel yarışalım diyorsun? Bırak o oy kullandın sadece
Sen kıyamazsın bana
O kadar iddialı tarifin varsa korkmaya gerek yokBenım tarıf var ama heran degısebılır
Super huper muthıs bı tarıf buldum
Cıtası yuksek olanlarla yarısmak daha heyacanlı olıy
Benım tarıf var ama heran degısebılır
Super huper muthıs bı tarıf buldum
Cıtası yuksek olanlarla yarısmak daha heyacanlı olıy
O kadar iddialı tarifin varsa korkmaya gerek yok
SoylememSen tarifini söyle biz olup olmayacağını söyleriz.Güzelse hiç olmaz zaten.
Mersi canım iltifatın için.Şimdi herkes çok iyi.
Söyleme tamam.
Soylemem
Bu sefer muthıs seyler cıkacak zaten
İyi geceler canım.Bana musade kızlar sarj bıtıyor
Uyumaya dıye cıktım yukarı esım asagıda sımdı sarj almaya gıdersem uyumaya gıtmıstın sen hanı dıye bısuru tantana
Gorsrz
Iyi gecelerBana musade kızlar sarj bıtıyor
Uyumaya dıye cıktım yukarı esım asagıda sımdı sarj almaya gıdersem uyumaya gıtmıstın sen hanı dıye bısuru tantana
Gorsrz
Burdayım da netim çok kötü kaçcam bende, zorlanıyorum. Iyi gecelerBen de kaçtım.Pinko da gitti galiba.
İyi geceler.
Canımmmm özledin mi beni :)Eyluuuuullll