• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
aaa oylama bitmiş,ne safım ya,yeni farkına varıyorum,çok teşekkürederim arkadaşlar,aaa şaşkınım valla,durun sabah eşime hemen söyleyip az hava yapayım:KK70:

ayy çok teşekkürederim:KK36::KK19:
herkesi kokulu kokulu öpüyorum sarı bıyıklarımla,az yaklaşın bakayım:KK15::KK15::KK15::KK48:
Şefim hayırlı olsun.:KK60:Bizi Sütlü tatlılarda yalnız bırakma:KK19::rolleyes:

bana oy veren vermeyen ve yarışan tüm arkadaşlarıma teşekkürederim.

Kazen Kazen , KilicBaligi KilicBaligi , dilber dilber , E ebrulim , kuzularinannesi kuzularinannesi , citkirildim citkirildim , E egunal , kendihalinde_ kendihalinde_ ,@HayyaL , Y yasakhayal ,@Monica, mybaby24 mybaby24 ,@Efser, MELEKiim MELEKiim , dmrsda dmrsda ,@Margarikotin , eylul2807 eylul2807 , nuarin nuarin , rofleli_kedi rofleli_kedi , braindamage braindamage , evlaefe evlaefe , okuyucuyum okuyucuyum , ALYA_DUA ALYA_DUA , S Semiramis , azerikizi91 azerikizi91 , demlicaykeyfi demlicaykeyfi ,@tubbb ,@rabia91 ,@dtmavi88 , minozz minozz , G Glshgktrk

hepinize ayrıca teşekkürederim,ayrıca Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canım sana çok teşekkürler böyle bir yarışmayı bu kadar başarılı yürüttüğün için,ayrıca o kadar resimdi,düzenlemeydi,kontroldü derken hepimizle çok uğraştın ve topiği boş bırakmadın. :KK36::KK9::KK73:

Son düzenleme:
bana oy veren vermeyen ve yarışan tüm arkadaşlarıma teşekkürederim.

hepinize ayrıca teşekkürederim,ayrıca Nevreste NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. canım sana çok teşekkürler böyle bir yarışmayı bu kadar başarılı yürüttüğün için,ayrıca o kadar resimdi,düzenlemeydi,kontroldü derken hepimizle çok uğraştın ve topiği boş bırakmadın. :KK36::KK9::KK73:
Rica ederim canım:KK68:Ben teşekkür ederim beni kırmayıp katıldığın için:KK19:

Rica ederim canım:KK68:Ben teşekkür ederim beni kırmayıp katıldığın için:KK19:
evet canım en büyük destekçim sen oldun,beni gördüğün her yerde sen de katılmayı düşünmezmisin deyip durdun her seferinde,sırf senin için katıldım desem yeridir canım,çok teşekkürederim.:KK19::KK60:

evet canım en büyük destekçim sen oldun,beni gördüğün her yerde sen de katılmayı düşünmezmisin deyip durdun her seferinde,sırf senin için katıldım desem yeridir canım,çok teşekkürederim.:KK19::KK60:
Çok iyi oldu :KK60::KK60:
Bu ayın şefide sen olacaksın:rolleyes:

Günaydınlarr.. nasıl oldun canım daha iyisin inşallahhh..:KK74::KK74:

Günaydın sağol iyiyim,ağrılarım var ama bandaj takıyorum gündüzleri bileği koruyor işte.
Daha dikkatli yürümeye gayret ediyorum yoksa her an herşey olabilir.
Nickinde çok hoşolmuş bu arada çok beğendim :KK60:

Günaydın sağol iyiyim,ağrılarım var ama bandaj takıyorum gündüzleri bileği koruyor işte.
Daha dikkatli yürümeye gayret ediyorum yoksa her an herşey olabilir.
Nickinde çok hoşolmuş bu arada çok beğendim :KK60:
sağol canımm benle özdeşleşti.. geçmiş olsun iyi olmana sevindim aman dikkat canım şifalar diliyorumm..

Back