- 20 Mart 2008
- 141.517
- 212.974
- 1.423
- 60
ee peki nekar dikkat edicen ne zaman geçicekmişş. peki doktorlar ne diyorlarki yaz ayıda geliyor insan yerinde duramiyorkii..
hımmm anladım canım hep dikkat o zaman...Ayak zaten ameliyatlı,birde bu sorun olunca hayat boyu dikkat edilecek yürüme esneme hareketleri zorlama olmayacak.
Doktor dikkat edecen dedi yoksa ya kopacak yada yırtılacak bağlar dedi,fizik doktoruna gidecem uygun görürse fizik alacam bakalım.
hımmm anladım canım hep dikkat o zaman...şifalar diliyorumm..
Tebrik ederim canim
yamukprenses tebrikler canım bir kez daha ellerine saglık
Canım benim nasılsın ?Bana oy veren herkese teşekkür ederim
Yarışmacı arkadaşlar süper iş çıkardınız, hepinizi tek tek tebrik ediyorum, 1 olan arkadaşımızı daha çok ediyorum
İyiyim diloşum sen nasılsınCanım benim nasılsın ?
Yok yeni daldım siteye girceeemmmİyiyim diloşum sen nasılsın
Gördün mü yeni kategorimizi, tariflerimizi
4. Oldun demek hayırlısı olsun tebrik ederim. 1. Yi ve tüm katılanları hepsi çok güzel görünüyordu.ama az kişi katılmış oylamaya bence bu yarışmalar duyurulmalı
Tesekkur ederim canım evet oylamaya az kişi katılıyor..neden bilmiyorum yoksa kk kalabalik4. Oldun demek hayırlısı olsun tebrik ederim. 1. Yi ve tüm katılanları hepsi çok güzel görünüyordu.ama az kişi katılmış oylamaya bence bu yarışmalar duyurulmalı
size birşey diyeyim mi,ben de oyumu sonra kullanırım diye bırakmıştım ama bende unutmuşumOylamayı kaçırdım. Nasıl unuturum ?
Tebrik ederim :)
size birşey diyeyim mi,ben de oyumu sonra kullanırım diye bırakmıştım ama bende unutmuşum
canlarım çok teşekkürederimsizlerinde ellerine sağlık,herkesin yemeği harika görünüyordu,tek tek defterime not ettim,sırayla hepsini deneyeceğim.
Yok yeni daldım siteye girceeemmmBende iyiyim canımm
Hanım abla çok geçmiş olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?