• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
ee peki nekar dikkat edicen ne zaman geçicekmişş. peki doktorlar ne diyorlarki yaz ayıda geliyor insan yerinde duramiyorkii..

Ayak zaten ameliyatlı,birde bu sorun olunca hayat boyu dikkat edilecek yürüme esneme hareketleri zorlama olmayacak.
Doktor dikkat edecen dedi yoksa ya kopacak yada yırtılacak bağlar dedi,fizik doktoruna gidecem uygun görürse fizik alacam bakalım.

Ayak zaten ameliyatlı,birde bu sorun olunca hayat boyu dikkat edilecek yürüme esneme hareketleri zorlama olmayacak.
Doktor dikkat edecen dedi yoksa ya kopacak yada yırtılacak bağlar dedi,fizik doktoruna gidecem uygun görürse fizik alacam bakalım.
hımmm anladım canım hep dikkat o zaman...:KK43::KK43:şifalar diliyorumm..

Yamukprenses tebrik ederim birinciliğini.

Katılan herkesin de ellerine sağlık.Hepsi birbirinden güzeldi.

4. Oldun demek hayırlısı olsun tebrik ederim. 1. Yi ve tüm katılanları hepsi çok güzel görünüyordu.ama az kişi katılmış oylamaya bence bu yarışmalar duyurulmalı
Tesekkur ederim canım evet oylamaya az kişi katılıyor..neden bilmiyorum yoksa kk kalabalik

canlarım çok teşekkürederim:KK36:sizlerinde ellerine sağlık,herkesin yemeği harika görünüyordu,tek tek defterime not ettim,sırayla hepsini deneyeceğim.:kk77:

Tebrik ediyorum yarışmayı kazanmışsın perde pilavı yapmışsın çokta severim ellerine sağlık :KK60:

Yok yeni daldım siteye girceeemmm:rolleyes: Bende iyiyim canımm :KK73:

Diloşummmm :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Hanım abla çok geçmiş olsun.:cry:

Sağol adracım çok teşekkürler :KK60:

Back