Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Çok geçmiş olsun canım
Benim kızda hasta ateş,öksürük umarım ilerlemez
çok geçmiş olsun canım,tam hastalık ayı,benim de eşim günlerdir hasta,yediği yemeklerin tadını bile alamıyor,herkesin dikkatli olması gereken aylar,kıyamam ya minnak kızına

merhaba
Yok cnm estagfırullah
merak ettıgımden yaptım bugun gayette guzeldı tadı falan:)
Sutlu tatlılarda cok ıddalılar var ben hıc degılım
işte bu yüzden nazlanıyorum,baktım baya iddialı kızlar var,bende bilmiyorum,beceremem ayağına yatıyorum,hazır ilk 3 e girmişken zirvede bırakmak gerekiyor.valla pinkstrap fena gözümü korkuttu,beklentileri yükseltti

Sağol canım sizede çok geçmiş olsun

Merhaba tatlım

Evet pınk her nekadar bızım aramızda desede bız beklıyoruz ondan boyle yapcak bızı

Tepsıye su koydum alt ust actım 200 dereceye ama ust rafa koydum
Netten baktım farklı yapanlar var dogrusu hangısı bılmıyorum:)
Seninki doğru bence.Kolaylık olsun diye sadece üstünü kızartanlar var.Mesela Hamsiköy sütlacı meşhurdur Karadenizde.Yapılışını izledim sadece üstünü kızartıyorlar.

Seninki doğru bence.Kolaylık olsun diye sadece üstünü kızartanlar var.Mesela Hamsiköy sütlacı meşhurdur Karadenizde.Yapılışını izledim sadece üstünü kızartıyorlar.
Bende tam bılmedıgım ıcın boyle denedım yaparım artık guzel oluyor:)
Nasılsın cnm?
Sutlulere katılıyosun demı:)

Evet pınk her nekadar bızım aramızda desede bız beklıyoruz ondan boyle yapcak bızı
Hanımlar ben size demedim mi korkmayın tarifim çok klasik diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…