Sızede gecmıs olsun cnm ıns ılerlemez yaz gelıyo artık gıtsın su hastalıklarÇok geçmiş olsun canım
Benim kızda hasta ateş,öksürük umarım ilerlemez
Selam.
Tepsıye su koydum alt ust actım 200 dereceye ama ust rafa koydumEllerine sağlık canım.Sadece üstünü mü kızarttın su koyarak mı yaptın?
Geçmiş olsun Nevoş.
SağolunNevoş canım çok geçmiş olsun canım ya
Evet bu aykı sefımızın mazeretı vardı yoksa hayatta bırakmazdıkDeğil mi şefleri kolay kolay bırakmıyoruz.
Evet canım yaz gelsin hastalıklar bitsin inşaallahSızede gecmıs olsun cnm ıns ılerlemez yaz gelıyo artık gıtsın su hastalıklar
Haklısın bırakmazdıkEvet bu aykı sefımızın mazeretı vardı yoksa hayatta bırakmazdık
çok geçmiş olsun canım,tam hastalık ayı,benim de eşim günlerdir hasta,yediği yemeklerin tadını bile alamıyor,herkesin dikkatli olması gereken aylar,kıyamam ya minnak kızınaÇok geçmiş olsun canım
Benim kızda hasta ateş,öksürük umarım ilerlemez
Selam.
merhabaSelam kızlar
işte bu yüzden nazlanıyorum,baktım baya iddialı kızlar var,bende bilmiyorum,beceremem ayağına yatıyorum,hazır ilk 3 e girmişken zirvede bırakmak gerekiyor.vallaYok cnm estagfırullah
merak ettıgımden yaptım bugun gayette guzeldı tadı falan:)
Sutlu tatlılarda cok ıddalılar var ben hıc degılım
Sağol canım sizede çok geçmiş olsunçok geçmiş olsun canım,tam hastalık ayı,benim de eşim günlerdir hasta,yediği yemeklerin tadını bile alamıyor,herkesin dikkatli olması gereken aylar,kıyamam ya minnak kızına
merhaba
işte bu yüzden nazlanıyorum,baktım baya iddialı kızlar var,bende bilmiyorum,beceremem ayağına yatıyorum,hazır ilk 3 e girmişken zirvede bırakmak gerekiyor.vallapinkstrap fena gözümü korkuttu,beklentileri yükseltti
Merhaba tatlımçok geçmiş olsun canım,tam hastalık ayı,benim de eşim günlerdir hasta,yediği yemeklerin tadını bile alamıyor,herkesin dikkatli olması gereken aylar,kıyamam ya minnak kızına
merhaba
işte bu yüzden nazlanıyorum,baktım baya iddialı kızlar var,bende bilmiyorum,beceremem ayağına yatıyorum,hazır ilk 3 e girmişken zirvede bırakmak gerekiyor.vallapinkstrap fena gözümü korkuttu,beklentileri yükseltti
Evet pınk her nekadar bızım aramızda desede bız beklıyoruz ondançok geçmiş olsun canım,tam hastalık ayı,benim de eşim günlerdir hasta,yediği yemeklerin tadını bile alamıyor,herkesin dikkatli olması gereken aylar,kıyamam ya minnak kızına
merhaba
Bende çok istiyorum yaz gelsin artıkEvet canım yaz gelsin hastalıklar bitsin inşaallah
Bakalım bize ne yapacakEvet pınk her nekadar bızım aramızda desede bız beklıyoruz ondanboyle yapcak bızı
Az kaldı inşaallahBende çok istiyorum yaz gelsin artık
Seninki doğru bence.Kolaylık olsun diye sadece üstünü kızartanlar var.Mesela Hamsiköy sütlacı meşhurdur Karadenizde.Yapılışını izledim sadece üstünü kızartıyorlar.
Tepsıye su koydum alt ust actım 200 dereceye ama ust rafa koydum
Netten baktım farklı yapanlar var dogrusu hangısı bılmıyorum:)
Ben uzun gölde yedim halen unutamıyorum tadınıSeninki doğru bence.Kolaylık olsun diye sadece üstünü kızartanlar var.Mesela Hamsiköy sütlacı meşhurdur Karadenizde.Yapılışını izledim sadece üstünü kızartıyorlar.
Bende tam bılmedıgım ıcın boyle denedım yaparım artık guzel oluyor:)Seninki doğru bence.Kolaylık olsun diye sadece üstünü kızartanlar var.Mesela Hamsiköy sütlacı meşhurdur Karadenizde.Yapılışını izledim sadece üstünü kızartıyorlar.
Geldin yani Karadeniz`e.Ne güzel.Ben uzun gölde yedim halen unutamıyorum tadını
Evet güzel oluyor fırın sütlaç.Bende tam bılmedıgım ıcın boyle denedım yaparım artık guzel oluyor:)
Nasılsın cnm?
Sutlulere katılıyosun demı:)
çok geçmiş olsun canım,tam hastalık ayı,benim de eşim günlerdir hasta,yediği yemeklerin tadını bile alamıyor,herkesin dikkatli olması gereken aylar,kıyamam ya minnak kızına
merhaba
Hanımlar ben size demedim mi korkmayın tarifim çok klasik diyeEvet pınk her nekadar bızım aramızda desede bız beklıyoruz ondanboyle yapcak bızı
Hanımlar ben size demedim mi korkmayın tarifim çok klasik diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?