• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
:KK35:
Ah canım benim,dogru yere geldin :KK8: baaakkkkk küçük hüsamettinimmm
gkJm25.jpg
Amaaaaas bu hüsoooo cokkk datluuuu nerden aldn cnm ya zor mu bakimi benim kiZ tavsan istiyo da benim cesaretim yok bakmaya.Guvercin kaplumbag evde ne ararsan var.Bi balkona inek baglamadigim kaldi.

:KK35:
Amaaaaas bu hüsoooo cokkk datluuuu nerden aldn cnm ya zor mu bakimi benim kiZ tavsan istiyo da benim cesaretim yok bakmaya.Guvercin kaplumbag evde ne ararsan var.Bi balkona inek baglamadigim kaldi.
:D çok tatlı ama alma derim. Benim alerjim varmış alınca fark ettim. Kasinmaktan derim aşındi hapşura hapşura bi hal oldum. Az once aldığım yere geri verdim. Kutuya koydum hiç durmak istemiyo içinde. Fare gibi kıpır kıpır çıkardım icinden evi 10 dkda 10 kere tavaf etti :D

:KK70: çok tatlı ama alma derim. Benim alerjim varmış alınca fark ettim. Kasinmaktan derim aşındi hapşura hapşura bi hal oldum. Az once aldığım yere geri verdim. Kutuya koydum hiç durmak istemiyo içinde. Fare gibi kıpır kıpır çıkardım icinden evi 10 dkda 10 kere tavaf etti :KK70:

one ki var ben anlamamak:KK51::KK53:

:KK70: çok tatlı ama alma derim. Benim alerjim varmış alınca fark ettim. Kasinmaktan derim aşındi hapşura hapşura bi hal oldum. Az once aldığım yere geri verdim. Kutuya koydum hiç durmak istemiyo içinde. Fare gibi kıpır kıpır çıkardım icinden evi 10 dkda 10 kere tavaf etti :KK70:
:KK70::KK70:Hadi yaaaa aslinda benim oglan allerjik ama hayvan tugune karsi biseyi var mj henuz bilmiyrum polenlere falan var da :cry:ozaman almadan elvedaa edelimmm

4 5 gundur hastalikla bigusuyorum once cocuklar sonra ben simdi igne ilac icim disim farmakolojik oldu fenayim Allahtan bugun atesim dustu.Sen nerelerdesin seker yollarda degil misin

Gecmis olsun canim aman dikkat et..

Bende ssabah aglaya aglaya uyandim adet sancisi beni mahvediyor ya..

Hic bu kadar agrimamisti..

Iki agri kesici aldim anca gecti..

Back