• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Yöresel Tarif Gezelim Görelim Yöresel Yemekleri Öğrenelim - Oylama Anketi

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kazen
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Yöresel Yemekler

En Başarılı Bulduğunuz Tarif?

• Ankete Katılan
    182
  • Anket Kapalı .
Iyı geceler kızlar
Sutluler baslamadan fırın sutlacınız benden:rolleyes:
@pembebogurtlen ve Kakao ve Ben Kakao ve Ben buyrun:21:
ılkkez yaptım mısafırlerımde begendı bugun:KK54:
image.jpg

Oyumu perde pilavı yapan arkadaşa verdim sunumu harika eminim lezzetide Öyledir. Ellerine sağlık
teşekkürederim:KK54:
Vaayyy ayın şefi mi olcan kız sen bizim başımıza :KK70:
bilmem daha belli değil,her an herşey olabilir:KK76:
valla moda yarışmalarında hep sonunculukları kovalayınca bir de şansımı burada deneyeyim dedim,meğer benim mutfak önlüğü giymem gerekiyormuş,mutfakta tarzım sanırım:KK64:

Sefimiz bize sütlü tatlıda yapar :KK73:
bilmiyorum nevoşum,bence hiç şansımı zorlamayayım,eğer kazanırsam zirvede bırakayım,avam olsun be ya:KK70:

valla moda yarışmalarında hep sonunculukları kovalayınca bir de şansımı burada deneyeyim dedim,meğer benim mutfak önlüğü giymem gerekiyormuş,mutfakta tarzım sanırım:KK64:

bilmiyorum nevoşum,bence hiç şansımı zorlamayayım,eğer kazanırsam zirvede bırakayım,avam olsun be ya:KK70:
Yok yok bırakma birde tatlı yap maharetlerini görelim :rolleyes:

Yok bız seflerı bırakmıyoruz oyle kolay kolay sutlu tatlı ısterız:kk77:

oooo harika görünüyor:kk77:
ama sen büyük oynuyorsun arkadaşım ya,eğer bu çerezlikse yarışmayı hiç düşünemiyorum bile:63:
Yok cnm estagfırullah :KK60:
merak ettıgımden yaptım bugun gayette guzeldı tadı falan:)
Sutlu tatlılarda cok ıddalılar var ben hıc degılım:KK51::KK53:

Back