Sefimiz bize sütlü tatlıda yaparVaayyy ayın şefi mi olcan kız sen bizim başımıza
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sefimiz bize sütlü tatlıda yaparVaayyy ayın şefi mi olcan kız sen bizim başımıza
Duzelır cnm ınsaynen hiç belli olmuyor bu gece bi uyandı 12 gibi tekrar uyudugunda saat 1,30du biraz büyünce düzlir diye ümid ediyorum
Merhaba canım nehaberDuzelır cnm ıns
Sallayarak yada kucagında uyutmamaya calıs sonrası zor olabılır
teşekkürederimOyumu perde pilavı yapan arkadaşa verdim sunumu harika eminim lezzetide Öyledir. Ellerine sağlık
bilmem daha belli değil,her an herşey olabilirVaayyy ayın şefi mi olcan kız sen bizim başımıza
bilmiyorum nevoşum,bence hiç şansımı zorlamayayım,eğer kazanırsam zirvede bırakayım,avam olsun be yaSefimiz bize sütlü tatlıda yapar
Ellerine sağlık canımIyı geceler kızlar
Sutluler baslamadan fırın sutlacınız benden
@pembebogurtlen ve Kakao ve Ben buyrun
ılkkez yaptım mısafırlerımde begendı bugun
Eki Görüntüle 1473388
Bızden ıyılık sayılır cnmMerhaba canım nehaber
Yok yok bırakma birde tatlı yap maharetlerini görelimteşekkürederim
bilmem daha belli değil,her an herşey olabilir
valla moda yarışmalarında hep sonunculukları kovalayınca bir de şansımı burada deneyeyim dedim,meğer benim mutfak önlüğü giymem gerekiyormuş,mutfakta tarzım sanırım
bilmiyorum nevoşum,bence hiç şansımı zorlamayayım,eğer kazanırsam zirvede bırakayım,avam olsun be ya
oooo harika görünüyorIyı geceler kızlar
Eki Görüntüle 1473388
Yok bız seflerı bırakmıyoruz oyle kolay kolay sutlu tatlı ısterızteşekkürederim
bilmem daha belli değil,her an herşey olabilir
valla moda yarışmalarında hep sonunculukları kovalayınca bir de şansımı burada deneyeyim dedim,meğer benim mutfak önlüğü giymem gerekiyormuş,mutfakta tarzım sanırım
bilmiyorum nevoşum,bence hiç şansımı zorlamayayım,eğer kazanırsam zirvede bırakayım,avam olsun be ya
Çok geçmiş olsun canımBızden ıyılık sayılır cnm
Esım grıbı atlatamadı daha kızlardada hafıf oksuruk okul tatılı burda esımde ızınde bı ıyılessek gezmelerde alıcaz solugu
Ellerine sağlık canım.Sadece üstünü mü kızarttın su koyarak mı yaptın?Iyı geceler kızlar
Eki Görüntüle 1473388
Değil mi şefleri kolay kolay bırakmıyoruz.Yok bız seflerı bırakmıyoruz oyle kolay kolay sutlu tatlı ısterız
Geçmiş olsun Nevoş.Çok geçmiş olsun canım
Benim kızda hasta ateş,öksürük umarım ilerlemez
Yok cnm estagfırullahoooo harika görünüyor
ama sen büyük oynuyorsun arkadaşım ya,eğer bu çerezlikse yarışmayı hiç düşünemiyorum bile
Yok yok bırakma birde tatlı yap maharetlerini görelim
henüz şef olmadım belli değil ama madem bu kadar ısrar ettiniz,sizi mi kırıcam canlarımYok bız seflerı bırakmıyoruz oyle kolay kolay sutlu tatlı ısterız
İyidir canım.Dizi izliyordum bitti.Geldi mi netin.Hoşgeldin canım nehaber