- 20 Mart 2014
- 5.712
- 6.138
- Konu Sahibi PersephoneH
Slm bennnnnnn geldim
santtarizeeeeee
santtarizeeeeee
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hoş geldin canımm :))Slm bennnnnnn geldim
santtarizeeeeee
Nereymis ora cok merak ettim. Bende cok sicak bir sehirdeyim. Klimasiz odalarda su kovasina donuyoruz
Sen nerdesin bizde oturduğumuz yerde duş alıyoruz dışarı çıkıncaNereymis ora cok merak ettim. Bende cok sicak bir sehirdeyim. Klimasiz odalarda su kovasina donuyoruz
Atalarımızın daha bir çok eksikliği varda neyseİfşa etmeyeyim. Deidiğim gibi bütün suç atalarımızın öngörü eksikliğinde.
Ben Mersin`deym. Boyle bisey yok yaa acayip sicak. Bu arada havadan sudan konustugumuza gore muhabbette tikandik mi neSen nerdesin bizde oturduğumuz yerde duş alıyoruz dışarı çıkınca
Memnun oldum canım 22 bende 3 yıldır sevgilitomla dip dibeyim hehe :)26 yasindayim,2 yillik evliyim. Geyik pesinde kosan tembel bir kediyim
Bende memnun oldum tatlim. Allah mutluluğunuzu daim etsin :)Memnun oldum canım 22 bende 3 yıldır sevgilitomla dip dibeyim hehe :)
Gecenin 2 si istersen fantazi konuşalım hahahahBen Mersin`deym. Boyle bisey yok yaa acayip sicak. Bu arada havadan sudan konustugumuza gore muhabbette tikandik mi ne
Saol tatlım sizinde :)Bende memnun oldum tatlim. Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
E dogal olani da o degil mi saat 12yi gecti. Tv de bile cinsel urun reklamlari donuyorGecenin 2 si istersen fantazi konuşalım hahahah
Bende antalyadayım omg çöllerde bile bu kadar nem görmedim yAa ..
Hiç bahsetmeyelim o konudan zaten uyuyamıyorum sabahlar olmasın yaniE dogal olani da o degil mi saat 12yi gecti. Tv de bile cinsel urun reklamlari donuyor
Kocam internette oyun oynuyor, ben burda gevezelik yapiyorum. Allahim ne guzel iliskimiz var senin aşkitellan uyuyor muHiç bahsetmeyelim o konudan zaten uyuyamıyorum sabahlar olmasın yani
Birazdan dönüp boğazıma sarılıcak diye korkuyorum nefret ediyor int. takılmamdan az önce yazdığım gibi feci kıskanç bak enazından sen rahatsınKocam internette oyun oynuyor, ben burda gevezelik yapiyorum. Allahim ne guzel iliskimiz var senin aşkitellan uyuyor mu
Benimki kendisi takildigi icin ses etmiyor. Yoksaaa şimdiye coktan alirdi elimden tabletimiBirazdan dönüp boğazıma sarılıcak diye korkuyorum nefret ediyor int. takılmamdan az önce yazdığım gibi feci kıskanç bak enazından sen rahatsın
Benimki kendisi takildigi icin ses etmiyor. Yoksaaa şimdiye coktan alirdi elimden tabletimi
Nerden bildin kiz dus aldimda geldimSen nerdesin bizde oturduğumuz yerde duş alıyoruz dışarı çıkınca
İyimis. Bende cogu zaman oyle giriyorum nete. Gec saat oldugunda esim kiziyor. Akam yatmiyorsun sabah kalkmiyorsun diyor bildigin gelinlikciyim havali olsun diye tasarimci yazdim biz turkler hava basmayi severiz yaÇok sıcak uyuyamıyorum 2 gündür uyumadığım içinde yataktan çıkamıyorum aşk böcüüm ceza verdi bende çaktırmadan yazıyorum işte o uyuduğumu sanıyo hehehehg
Ee ne iş yapıyosun tasarımcı yazıyo prf. de :)
Hahahhh sıhhatler olsun ozaman cnm :)Nerden bildin kiz dus aldimda geldim