- 11 Mart 2012
- 30.291
- 60.024
- 36
- Konu Sahibi PersephoneH
Aslinda sitenin adi degismeli. ``dert kulübü `` olmali resmen kizlar orda yatip kalkiyo yaa. Kaldirn basinizi, bu kadar dert,keder niye geyige vakitleri yok
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Uyuyamayan var mııı ?
Aslinda sitenin adi degismeli. ``dert kulübü `` olmali resmen kizlar orda yatip kalkiyo yaa. Kaldirn basinizi, bu kadar dert,keder niye geyige vakitleri yok
Persephone hanım, nasılsınız? Feminizmle aranız nasıl?
İnan hepsini okuyorum ama yazmaya üşeniyorum benim aklım bana anca yetiyo zaten herkesin hayatı kendine yani bişey demeyede gelmiyo zaten bunlaraAkil vermeye bayiliyoruzzz
Teşekkür ederim cognitive hanım siz nasılsınız?
Kimseyle bi derdim yok çok şükür
Haha, ben de iyiyim teşekkürler. Konunuzu gördüm kadın dayanışmasının zamanı diyip yazmak istedim. ^_^
Evet hic beklemediğin bir tepkiyle karsilasabiliyorsun. Bir bakiyorsun lafin ucundan tutmus don lastigi gibi uzatmislarİnan hepsini okuyorum ama yazmaya üşeniyorum benim aklım bana anca yetiyo zaten herkesin hayatı kendine yani bişey demeyede gelmiyo zaten bunlara
Kesinlikle konunun seninle alakası yoktur ama gözleri senden başka birşeyi görmez bazen kadının kadından başka düşmanı yok anacım cıxx cıkss cıxxxEvet hic beklemediğin bir tepkiyle karsilasabiliyorsun. Lafin ucundan tutmus don lastigi gibi uzatmislar
Kesinlikle katiliyorum. Cok acimasizca yorumlar yapiyorlar. Birşey soyluyorsun yilan gibi sokuyolar anindaKesinlikle konunun seninle alakası yoktur ama gözleri senden başka birşeyi görmez bazen kadının kadından başka düşmanı yok anacım cıxx cıkss cıxxx
İyi yaptın canım ne var ne yok napıyosun :)
Amannn boşver yılanı çiyanı sen kendinden bahsetKesinlikle katiliyorum. Cok acimasizca yorumlar yapiyorlar. Birşey soyluyorsun yilan gibi sokuyolar aninda
Hava sıcak, sıcak olduğu için de çemkirmek dışında bir şeyler yapamıyorum. Sonbahar gelsin lütfen lütfen.
Akil vermeye bayiliyoruzzz
Mod: Güzin abla..Akıl vermeyi bırakalım, stabil aynı üyeler tüm konulara yorum yapıyor, nasıl bir yaşanmışlıkları var arkadaş. Her konuda fikir sahibiler asdfg.
Nerede yaşıyorsun bana sıcaktan bahsetme yakında buharlaşıp gidicem bu gezegenden
26 yasindayim,2 yillik evliyim. Geyik pesinde kosan tembel bir kediyimAmannn boşver yılanı çiyanı sen kendinden bahset
Mod: Güzin abla..
Fon: Çıtır bekar bakire kızlar
Nereymis ora cok merak ettim. Bende cok sicak bir sehirdeyim. Klimasiz odalarda su kovasina donuyoruzÇok sıcak bir şehirdeyim şu an çok.
Atalarımız bula bula burayı mesken etmişler. Çıksalardı biraz kuzeye, Norveç, İsveç.. Gel de atalara saygı duy. asdf.