- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.801
Mertlik önemli bacim. Diyorum ya. Ben Dogrucu Davut'um. Kovsalar da dogrulari derim. OkudumAy ben o konuda herkese gıcık oldum
Herkes asla kocana söyleme evliliğe devam et demiş
Kırıcı oluyosun amaayavv şimdi aklıma geldi senin sevgilin vardı zatennn. çıkk aradan çabukkk
Mill Egitim Bakanligi'ndan yapilan aciklama dogrultusunda 2021-2022 Egitim-Ogretim yili 6 Eylul 2021 tarihinde baslayacaktir.
Bana gelen mesajın basi bu Kizlar
tmm senin koca dursunnn.geri kalanlarımız doğruuu isveç eeKaç yılsa kavuştum
BBihevesimi alayım
Ay ben o konuda herkese gıcık oldum
Herkes asla kocana söyleme evliliğe devam et demiş
benim ki de 5 oldu.6 sı değil mi okul?bilmiyordum bak bunuCeyceyle benim ki 5.sınıf olacak 1 eylülde başlayacaklar kaynaştırma mı ne şeysi oluyo ya.
Biz de geliyoruz datmm senin koca dursunnn.geri kalanlarımız doğruuu isveç ee
Bizim 23 ağustosta basliycakti bugun 31 ağustos diye haber geldiCeyceyle benim ki 5.sınıf olacak 1 eylülde başlayacaklar kaynaştırma mı ne şeysi oluyo ya.
Oryantasyon vardır büyük ihtimallebenim ki de 5 oldu.6 sı değil mi okul?bilmiyordum bak bunu
Kaç yılsa kavuştum
BBihevesimi alayım
Para da kazanan adam heryerde kazanir askta sexte sansta hayatta hhahahaheşimin 5 katı kazanıyorrr geçmiş olmaz mı siteye
henüz nişanlı fırsat kaçmış değilllPara da kazanan adam heryerde kazanir askta sexte sansta hayatta hhahahahbak hemen pit pit pit begeni aliyo, evlendiyse mutlu olsun insallah. Bosanirsa haberim olsun masallah
benim ki de 5 oldu.6 sı değil mi okul?bilmiyordum bak bunu
aynı binada ortaokul bizdeOryantasyon vardır büyük ihtimalle
Yeni okula geçiyorlar ya
Tamam bilemedimaynı binada ortaokul bizde
aynı binada ortaokul bizde
kızı koleje gönderemiyorum param yok ama bu okulda da sabancının kızı gibi görünüyor .hediyeler geliyor yurtdışından ck montlar ayakkabılar tommy çantalar.çocuğu zengünnn sanıyorlar ayollTamam bilemedim
4 çocuklu hayat nasıl?zorlanıyor musun?Benimkilerden biri de 5 oldu. Uyum süreci 6 eylul onlar icin. 11 eylul tam baslar