- 11 Aralık 2018
- 39.739
- 246.334
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.841
Kimin başını yakmaya niyetlendin acabagerçek söylüyorum zatenn.evlendirelim işte .listesi sendeydi onun değil mi?market alışveriş listesi kadar adam vardı.
Bende bilmiyorum nasılsım.. Kafa dağıtabilirsem dünyanın en şanslı insanıyımhoş geldinn.nasılsın bu akşam?
bulurum dengini sen meraklanma.Kimin başını yakmaya niyetlendin acaba
sıcaklarda zor hamilelik.benim de son aylar yaza denk gelmişti.ayaklarıma çarşaf ıslatıp sarıyordum vallaBende bilmiyorum nasılsım.. Kafa dağıtabilirsem dünyanın en şanslı insanıyım
Kime buluyorsunbulurum dengini sen meraklanma.
bdv de bir üyeye.bulacağım ve bir daha konu açmayacakk.Kime buluyorsun
Klima şart... Kocam bey doğur 40 çıksın gene hemen çocuk yapalım diyor.. Klimasız eve çocuk yapmam dedimsıcaklarda zor hamilelik.benim de son aylar yaza denk gelmişti.ayaklarıma çarşaf ıslatıp sarıyordum valla
Aman cidden insanlar bir garip yol gösteriyorsun bahane buluyorlar... Ne Şiş yansın ne kebap sanki sihirli güclerimiz var değneği sallıyınca Bütün problemlerini ortadan kaldırıcaz sanıyorlar....bdv de bir üyeye.bulacağım ve bir daha konu açmayacakk.
Tövbeler olsunKlima şart... Kocam bey doğur 40 çıksın gene hemen çocuk yapalım diyor.. Klimasız eve çocuk yapmam dedim
bebek bakmak kolaymıymış.hele bu doğsun büyüsün 3 yaşına gelsin.bebek mamaları kilitli dolapta artık söyle kocanaKlima şart... Kocam bey doğur 40 çıksın gene hemen çocuk yapalım diyor.. Klimasız eve çocuk yapmam dedim
Masraf 0 şuana kadar kolay sandı çocuk bakmayı...bebek bakmak kolaymıymış.hele bu doğsun büyüsün 3 yaşına gelsin.bebek mamaları kilitli dolapta artık söyle kocana
bugün 900 tl verdik çocuk gözlüğüne hacııı.içime oturduuu .Masraf 0 şuana kadar kolay sandı çocuk bakmayı...
Bizim kızın dayısı varbugün 900 tl verdik çocuk gözlüğüne hacııı.içime oturduuu .
Ahahaha iki gün önce ben büyük oglana aldim 1450 tl evlat acısı gibi oturdu.bugün 900 tl verdik çocuk gözlüğüne hacııı.içime oturduuu .
Biz her ay görüş parası 400 veriyoruzbugün 900 tl verdik çocuk gözlüğüne hacııı.içime oturduuu .
asıl beğendiği 1500 dü ama almadımAhahaha iki gün önce ben büyük oglana aldim 1450 tl evlat acısı gibi oturdu.
yol parasını vermiş daha ne istiyorsun kiDevlet 50 tl ödedi simdi devletin hakkina girmeyeyim. Sagolsun varolsun
görüş parası nedir?Biz her ay görüş parası 400 veriyoruz
Bu ay 800 vermek zorunda kaldık hatta