- 3 Nisan 2014
- 36.015
- 146.591
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.781
beni örnek al özel okul okudumda ne oldu işsizim bakk.o parayla okulun arkasındaki köyden arsa alaydım 20 daire veriyorlardı şimdilerde.
Babasi ödüyor bacım ben degil. Ama o vermeseydi ben verecektimaramızdaki gizli zengini bulduk galiba
ben de kuzen vardı kaçırdınız.sitede dolandım dolandım bulamadım bir kısmet.sonunda benden umudu kesip kendi buldu.hem dükkanları var hem de dohturr du tühhhhFakir koca tercihim değildir mümkünse 3 4 dükkanı olsun ama saf olsun lütfen.
Borsa daha cok duser gibi gecen seneki dusuk faizli krediler yokki iyi cosmustu ozaman. Aman garanti kagitta bekle ceycey. Benim borsaya olan inancim bitti elaaamaaşı eşin 2800 dolardı 1000 dolara düştü.kiracılarıma haciz gelmiş avukatlık olmuşlar attılar belgelerini.borsadan batıyorum bir ileri 2 geri .72 yaşındaki öğretmen annemin emekli maaşını harçlık yaptım yahu.bıktımm bu pandemidennn.
Canim bunu ozelden yazayimHangi okul?
Ben hic ozel dememistim siz cocuk arıyordunuz, benim ki degel o cocuk kiminse
Şanssızlığımı vurma yüzümeben de kuzen vardı kaçırdınız.sitede dolandım dolandım bulamadım bir kısmet.sonunda benden umudu kesip kendi buldu.hem dükkanları var hem de dohturr du tühhhh
benim üniversite dağ başındaydı.şimdilerde en lüks semtlerinden oldu ankaranın ahhh kafammm ahhhhOf arsa deme bana akılsızlığımız yüzüme yüzüme vuruyor.
Milyon dolarlıktık şimdi
benim üniversite dağ başındaydı.şimdilerde en lüks semtlerinden oldu ankaranın ahhh kafammm ahhhhdutlukken alacaktımm
yavv şimdi aklıma geldi senin sevgilin vardı zatennn. çıkk aradan çabukkkFakir koca tercihim değildir mümkünse 3 4 dükkanı olsun ama saf olsun lütfen.
yavv şimdi aklıma geldi senin sevgilin vardı zatennn. çıkk aradan çabukkk
Ben kocamı bırakmam vallaE bizimde kocamız var
Can im ya ben etiketi niye göremedim ki. Yeni konuya girince gördüm.NilMeSeKer boşuna anlatıyorsuuun, adam fotoğraf atana kadar herşey güllük gülistanlıkmış, gayet güzel konuşuluyomuş adamdan iğrendiği için engellemiş yani kocasına yanlış yaptığını düşündüğü için değil
biz eskittik son kullanım süreleri dolmak üzere.öncelik bizimdir yanii.delik ayakkabı gibi oldularE bizimde kocamız var
Kuzenini begendimben de kuzen vardı kaçırdınız.sitede dolandım dolandım bulamadım bir kısmet.sonunda benden umudu kesip kendi buldu.hem dükkanları var hem de dohturr du tühhhh
Ay ben o konuda herkese gıcık oldumCan im ya ben etiketi niye göremedim ki. Yeni konuya girince gördüm.
Bana yanlis geliyor boyle seyler bacim. Bosan ne halt yersen ye. Ama eğilen baş kesilmez işte. Cok pismanmis. Ustune gitmek istemedim. Diyecegimi dedim ben.
eşimin 5 katı kazanıyorrr geçmiş olmaz mı siteyeKuzenini begendimsiteye gecmis oldu
Ben kocamı bırakmam valla
Sizin evlerde müştemilatta kalırız biz
Kaç yılsa kavuştumHe sen tazesin tabi daha çocuk doğacak falan ok