- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.821
daha tatile gidemedim ben 1 hafta bari ayarlayayımm .Olsun öğretmenler değişecek.
1. Ve 5 sınıflar 1 hafta önce başlıyor her sene.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha tatile gidemedim ben 1 hafta bari ayarlayayımm .Olsun öğretmenler değişecek.
1. Ve 5 sınıflar 1 hafta önce başlıyor her sene.
Bacima bakiyom ben, kendime alamam hem evli hem gebeyim nereme alam full dolu full hhahahahhenüz nişanlı fırsat kaçmış değilll
biraz kart ama 40 yaşında hiç evlenmedi ilk olacakkkBacima bakiyom ben, kendime alamam hem evli hem gebeyim nereme alam full dolu full hhahahah
Kacmazmis ceycey akraba olurduk, gelsin yazlikta cekirdekler muhabbetler… uzdu
Boşver şanı yürüsünkızı koleje gönderemiyorum param yok ama bu okulda da sabancının kızı gibi görünüyor .hediyeler geliyor yurtdışından ck montlar ayakkabılar tommy çantalar.çocuğu zengünnn sanıyorlar ayoll
Cok şükür demek istiyorum ceyceyim.4 çocuklu hayat nasıl?zorlanıyor musun?
eşime 3080 tl lik giyim çeki verdiler geçen ay 2500 ünü kız harcadı.daha da benzedi zengünee yaniii.aynı asgari ücretle ı phone kullananlara benzedi çocukk.çakma zengünn pu ha ha haaBoşver şanı yürüsün
32 de evlendim hemen çocuk yaptım sonra da ağır hastalıklarla cebelleştim.yoksa ben de isterdim bir kız daha valla.yaşları kaç çocukların kaçı kız kaçı erkek?Cok şükür demek istiyorum ceyceyim.
Zoru gecti demek istiyorum ama buyudukce dertler degisti. Ergenuslarin arasinds kaldim. Ara ara zorluyorlar ama her isimde yardimcilarim.
hoş geldinn.nasılsın bu akşam?Selamın aleyküm kızçeler
En ufak 9 en buyuk 1532 de evlendim hemen çocuk yaptım sonra da ağır hastalıklarla cebelleştim.yoksa ben de isterdim bir kız daha valla.yaşları kaç çocukların kaçı kız kaçı erkek?
çok güzel yaaa. şansları hep açık olsunnnEn
En ufak 9 en buyuk 15
Iki kiz iki oglan
Yas aralari 1 yil 2 yil 3 yil
Yazık kız yapma öyle gerçek sanıyorKudrAlobar kıskanma yeni arkadaşımla arama girme lütfennn.
gerçek söylüyorum zatenn.evlendirelim işte .listesi sendeydi onun değil mi?market alışveriş listesi kadar adam vardı.Yazık kız yapma öyle gerçek sanıyor
Amin ceyceyim hepimizin yavrularinin bahti acik olsunçok güzel yaaa. şansları hep açık olsunnn
aynen öyle biz planlar yapıyoruz ama allah ne planladı bilemiyoruzAmin ceyceyim hepimizin yavrularinin bahti acik olsun
Malum analar tahtini yapar da bahtini yapamaz ya
Zengin adam kart olur mu hic… olgun olur, ergin olur ne biliyim tadinda olur hhahahah fakir Adam kart olabilir amaamanınnn kart yazmışımm görmesinnnnn duymasınnn bilmesinnnnn
doğruuu.halis toprak bile genç görünmüştü kadınların gözüneZengin adam kart olur mu hic… olgun olur, ergin olur ne biliyim tadinda olur hhahahah fakir Adam kart olabilir ama