geyik ordinaryus profesörleri burada

maaşı eşin 2800 dolardı 1000 dolara düştü.kiracılarıma haciz gelmiş avukatlık olmuşlar attılar belgelerini.borsadan batıyorum bir ileri 2 geri .72 yaşındaki öğretmen annemin emekli maaşını harçlık yaptım yahu.bıktımm bu pandemidennn.
Borsa daha cok duser gibi gecen seneki dusuk faizli krediler yokki iyi cosmustu ozaman. Aman garanti kagitta bekle ceycey. Benim borsaya olan inancim bitti elaaa 😂🙈
Cidden yok herkes eriyo marketlerde bir hafta oncesiyle sonrasi bile farkediyo. Kamuyu salamazlar kendi haline. Iyilestirme gelir secim onu..
Abartisiz en kotu doneme denk geldik, aksam yaptigi basimi koyunca iyi olmedik bugun diyorum. Her yer felaket 🥺 sonumuz hayrolsun

NilMeSeKer NilMeSeKer boşuna anlatıyorsuuun, adam fotoğraf atana kadar herşey güllük gülistanlıkmış, gayet güzel konuşuluyomuş adamdan iğrendiği için engellemiş yani kocasına yanlış yaptığını düşündüğü için değil
Can im ya ben etiketi niye göremedim ki. Yeni konuya girince gördüm.
Bana yanlis geliyor boyle seyler bacim. Bosan ne halt yersen ye. Ama eğilen baş kesilmez işte. Cok pismanmis. Ustune gitmek istemedim. Diyecegimi dedim ben.

Can im ya ben etiketi niye göremedim ki. Yeni konuya girince gördüm.
Bana yanlis geliyor boyle seyler bacim. Bosan ne halt yersen ye. Ama eğilen baş kesilmez işte. Cok pismanmis. Ustune gitmek istemedim. Diyecegimi dedim ben.
Ay ben o konuda herkese gıcık oldum
Herkes asla kocana söyleme evliliğe devam et demiş 😒

X