geyik ordinaryus profesörleri burada

mühendisler aç anacığımmm.böreğin kilosu bile 50 tl olmuş .enes batur gereksizini bile kıskanır oldukk :KK53:
Niye kiz benim kaynanamin damadi var 4 sene issiz gezdi adam evsiz arabasiz ama kaynana kisisi WhatsApp tan bana cok parasi var cok cok proCe yapiyo yazdi. Annen damat ovmeyi bilmiyosa kocan naapsin :KK14:
Sen kocanin hakkini yiyosun balim. Benim kaynanaya bi danis sen 🤷‍♀️😂😂😂
Bu enflasyonda ne kaldiki erimeyen, ben 2023 secimlerinden once kamunun Maas iyilestirmesi alicagini dusunuyorum ama az disimizi sikalim

Niye kiz benim kaynanamin damadi var 4 sene issiz gezdi adam evsiz arabasiz ama kaynana kisisi WhatsApp tan bana cok parasi var cok cok proCe yapiyo yazdi. Annen damat ovmeyi bilmiyosa kocan naapsin :KK14:
Sen kocanin hakkini yiyosun balim. Benim kaynanaya bi danis sen 🤷‍♀️😂😂😂
Bu enflasyonda ne kaldiki erimeyen, ben 2023 secimlerinden once kamunun Maas iyilestirmesi alicagini dusunuyorum ama az disimizi sikalim
maaşı eşin 2800 dolardı 1000 dolara düştü.kiracılarıma haciz gelmiş avukatlık olmuşlar attılar belgelerini.borsadan batıyorum bir ileri 2 geri .72 yaşındaki öğretmen annemin emekli maaşını harçlık yaptım yahu.bıktımm bu pandemidennn.

X