- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.621
Ozaman elbise diz üstü ve belden kemerjean le yanarım hava 40 derece.tuniğim yok
Sen acik adres bilem veriyonBen meydanlarda geziyorum ozaman... Görmeyen çok azdır
Ben görmedimBen meydanlarda geziyorum ozaman... Görmeyen çok azdır
EvetSen acik adres bilem veriyon
kemerim de yok ayollOzaman elbise diz üstü ve belden kemer
Gösteririm sıkıntı yokBen görmedim
resim atmadı ama.çok ketumm çokkkkkkSen acik adres bilem veriyon
Ooooo hemen satış demek. Bankaci mi öğretti. Bankacılığı nerdesin gel dövecem seni aramızı bozdun.
Aman Enişte seni beğenmiş evlenmiş üstüne çocuk yapmışkemerim de yok ayollkolsuz uzun bir elbisem var onu mu giysem ki?ayy sanki ilk kez flörtümle buluşacağım tövbe tövbe.sabah dolaptan bir şey çeker alır giyerimm
O yok bu yok git ne bulursan onu giy ozaman . Sanki giysi mağazası var da bize soruyor ne giysem diye . Gucci ayakkabın varsa altına da o nu giy - yokkemerim de yok ayollkolsuz uzun bir elbisem var onu mu giysem ki?ayy sanki ilk kez flörtümle buluşacağım tövbe tövbe.sabah dolaptan bir şey çeker alır giyerimm
hacı beni tonla üye gördü.seni unutmuş muyum aaaaaaaa
Bende sana gösteririm şekerim
Siz gösterin birbirinize bizde birbirimize gösteririz , ne o kıskandın mı ?Ooooo hemen satış demek. Bankaci mi öğretti. Bankacılığı nerdesin gel dövecem seni aramızı bozdun.
heeee ondan evde adım şişko patates dombili dostikAman Enişte seni beğenmiş evlenmiş üstüne çocuk yapmışDert edinme giyimi kuşamı sen kocanın assolistisin zaten
çıplak resim atacaklar bunlar a dostlarrrrrBende sana gösteririm şekerim
Bide dünür diyon . Herkese var ama bana yokhacı beni tonla üye gördü.seni unutmuş muyum aaaaaaaa
Özele gel kanka . Türkün Türkten başka dostu yokBende sana gösteririm şekerim