- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.721
Hiç senden beklemezdimşu kadar kişisiniz pro yok aranızda.ne biçim arkadaşlar seçmişim tüüüüüü.ama yeni arkadaşlar proydu durrrr
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç senden beklemezdimşu kadar kişisiniz pro yok aranızda.ne biçim arkadaşlar seçmişim tüüüüüü.ama yeni arkadaşlar proydu durrrr
ha tamam o zaman aklıma baska seyler geldı yokluktan artıkAy kız güldürme beni çocuk uyancak kızımın fotisini yahu
aa prooo.bundan sonra en iyi arkadaşım sensinnn.Hiç senden beklemezdim
oda olabılır neler gordu bu gozler bu bdv lerdememelerimizi koyacak değiliz tövbe tövbeeee
aa prooo.bundan sonra en iyi arkadaşım sensinnn.
oylemıaa prooo.bundan sonra en iyi arkadaşım sensinnn.
valla mı?ben niye görmedim.terliğin içine şeyini koyup resim atan adam bile varmış sitede.ama beni beğenmedi ki atmadı.bu beni üzdüüüüüoda olabılır neler gordu bu gozler bu bdv lerde
pro ama boru mu?her üyeye lazım böyle bir arkadaşoylemı
Ben kızdan nefes alamıyorum ne zaman kendi kendine oynayacak acaba....oda olabılır neler gordu bu gozler bu bdv lerde
pro nedir gı ben eksık kalmıyayım zengın işimi opro ama boru mu?her üyeye lazım böyle bir arkadaş
Ne iyi oldu bunu okumamBen kızdan nefes alamıyorum ne zaman kendi kendine oynayacak acaba....
Fakiriz ama gururluyuz. Proluğumuzu satın alabilirler ama ruhumuzu asla.şu kadar kişisiniz pro yok aranızda.ne biçim arkadaşlar seçmişim tüüüüüü.ama yeni arkadaşlar proydu durrrr
Kapitalizmin bir oyunupro nedir gı ben eksık kalmıyayım zengın işimi o
daha var bacı o gunlereBen kızdan nefes alamıyorum ne zaman kendi kendine oynayacak acaba....
annem turkce konus gurban oldugumKapitalizmin bir oyunu
Geçen estetik yaptırdığı g*tünü atıp güzel olmuş mu diye soran vardıvalla mı?ben niye görmedim.terliğin içine şeyini koyup resim atan adam bile varmış sitede.ama beni beğenmedi ki atmadı.bu beni üzdüüüüü
seni piss zenginnn.ne işin var şu kadar fakirin içinde?Kapitalizmin bir oyunu
dümdükk paramla sizi döverim diyor işteannem turkce konus gurban oldugum
he kız bosver bızde parada yokdümdükk paramla sizi döverim diyor işte