- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.741
Ay Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün.. gebeliğin tadını çıkart hatta içinde kalsınNe iyi oldu bunu okumam
Doğunca çok zor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay Allah'ım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin analı babalı büyütsün.. gebeliğin tadını çıkart hatta içinde kalsınNe iyi oldu bunu okumam
Ne kadar var şafak tutuyorum resmendaha var bacı o gunlere
hep kızlar hep kızlar sıkıcı oluyor.nerede babanneler dedeler emmiler ?dıger kızlar neredeler seslerı solukları yok
2yasa cok varNe kadar var şafak tutuyorum resmen
Tutmayın beni atacağım kendimi pencereden aşağı2yasa cok var
toprak tahep kızlar hep kızlar sıkıcı oluyor.nerede babanneler dedeler emmiler ?
sakın ol anam babamTutmayın beni atacağım kendimi pencereden aşağı
topla o zaman akşamları kızlarıozledım burayı ya
Sokaklarda gezmeyi çok seviyor heleki tekerleği olan herşeyi çok seviyor... Bebek arabası,otomobil,el arabası, tekerlekli sandalye, sedye Sokağa çıkınca melek oluyor yavrum gezmeye gidince de aynı ama evde deliriyor....sakın ol anam babam
Seni çok faşik, çok ırkçı, çok seksist, çok ayrımcı gördüm. Hıh.pro ama boru mu?her üyeye lazım böyle bir arkadaş
ben neymişimmm öylee?kendimle gurur duydum bakk.nitelikli kadınmışım meğerseeeeSeni çok faşik, çok ırkçı, çok seksist, çok ayrımcı gördüm. Hıh.
Ne olmuş o kırmızı ırktan, biz yeşil ve turuncu ırklardansak ha.ben neymişimmm öylee?kendimle gurur duydum bakk.nitelikli kadınmışım meğerseeee
Maşallah bıdığabenim kız burs kazandı demişmiydim ablaları.kurtuluyoruz o okuldan sonunda.
Tebrik ederim hayırlı olsunbenim kız burs kazandı demişmiydim ablaları.kurtuluyoruz o okuldan sonunda.
darısı senin kıza.valla herşey çok pahalı.burslu haliyle bile kolll gibi ödemeleri varrTebrik ederim hayırlı olsun
aynı ben sokakcıSokaklarda gezmeyi çok seviyor heleki tekerleği olan herşeyi çok seviyor... Bebek arabası,otomobil,el arabası, tekerlekli sandalye, sedye Sokağa çıkınca melek oluyor yavrum gezmeye gidince de aynı ama evde deliriyor....
Amin... Rabbim sağlık versin yavruma gerisi bir şekilde hâl olur... Alıştık kol gibi ödeme yapmaya... Formül mama alıyoruz her haftadarısı senin kıza.valla herşey çok pahalı.burslu haliyle bile kolll gibi ödemeleri varr
geççek ablasııııAmin... Rabbim sağlık versin yavruma gerisi bir şekilde hâl olur... Alıştık kol gibi ödeme yapmaya... Formül mama alıyoruz her hafta