- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.701
valla mirasını duyunca benim kız küçük olmasa onu da haydar dümen olmaya teşvik edecektimAklıma her gün daha parlak fikirler sokuyorsun kariyer konusunda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
valla mirasını duyunca benim kız küçük olmasa onu da haydar dümen olmaya teşvik edecektimAklıma her gün daha parlak fikirler sokuyorsun kariyer konusunda
Ayy ne çabuk dört aylık oldu, dün gibi doğmasını beklediğimiz günlerAşkoşlarım nasılsınız mihroş anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi 4 ay atağı yaşıyoruz fırsat bulunca geleyim dedim bitsede kurtulsam şu ataktan
Büyüdü herhalde 4 ay olduk Büyüsün biran önce sağlıklaamanınnn ana geldi aramıza anaaaa.bebiş nasıll büyüdü müü?
maşallahh.sağlıkla büyüsün.diğer kızın nasıl pekii?kestik yedik falan deyip te kalbime indirme ama bakBüyüdü herhalde 4 ay olduk Büyüsün biran önce sağlıkla
Şimdi de hemen büyüsün istiyorum güzel günlerdi o günler dönebilsek keşke o günlereAyy ne çabuk dört aylık oldu, dün gibi doğmasını beklediğimiz günler
Tamam can yaz yazkuzum akşam sana özelden de yazacağım.burayı da tekrar canlandıralım.çok güzel sohbetler oluyordu.bdv de takıldım kaldım anca.kaynana görümce derdi dinlediğim yeterrr
deli misinn yanıyorumm uyuyamıyorumm diye az çığırmadın buralardaŞimdi de hemen büyüsün istiyorum güzel günlerdi o günler dönebilsek keşke o günlere
İçinemi doğdu... Biz yemedik ama eve sokmadkmaşallahh.sağlıkla büyüsün.diğer kızın nasıl pekii?kestik yedik falan deyip te kalbime indirme ama bak
aa gelmişsinn.özledim seni.umarım iyisindir.sağlığın nasıl oldu?Tamam can yaz yaz
Ahahahah dimi ne yanmıştım ama he aspiratör ile seviştim resmendeli misinn yanıyorumm uyuyamıyorumm diye az çığırmadın buralarda
daha ıyıyım can bıraz dınlenmem gerekıyor du ama daha ıyıyım suanaa gelmişsinn.özledim seni.umarım iyisindir.sağlığın nasıl oldu?
bende sızı cok ozledım vallaaa gelmişsinn.özledim seni.umarım iyisindir.sağlığın nasıl oldu?
ne olarak. dogru soyle olan var olmayan varÖzelden grup kurun kızlar ordan foti atım size
Ay kız güldürme beni çocuk uyancak kızımın fotisini yahune olarak. dogru soyle olan var olmayan var
tmm o zaman ağalığı sana veriyoruz tekrardan.grubun polo ağasısınbende sızı cok ozledım valla
Onu prolar yapabiliyor sanırımAy kız güldürme beni çocuk uyancak kızımın fotisini yahu
memelerimizi koyacak değiliz tövbe tövbeeeene olarak. dogru soyle olan var olmayan var
şu kadar kişisiniz pro yok aranızda.ne biçim arkadaşlar seçmişim tüüüüüü.ama yeni arkadaşlar proydu durrrrOnu prolar yapabiliyor sanırım