- 15 Ekim 2016
- 22.622
- 129.816
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.681
İlla yazmak istediyse demekCeycey o nasıl sansür. Harflerin hepsini birebir yazıp aralarına nokta koymalı sansüre ilk defa rastladım :d
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlla yazmak istediyse demekCeycey o nasıl sansür. Harflerin hepsini birebir yazıp aralarına nokta koymalı sansüre ilk defa rastladım :d
O zamlar çük gibi değil ama, kol gibi.ç..ü ...k gibi zamların derdindeyim şu an.diğerinin boyutu işlevi heçç umrumda değilllll
Oy kıyamam kuzuuuum, agucu gucu.Bu ay 19 olacağım
aranı iyi tut.dersleri çok iyi.bu sene tıp ı kazanacak.6 yıl sonra da dohturrr.daima lazım olur amann iyi davran kendisineeeÇok sevmiştim ben 19 yaşımı hüzünlendim
Ama sen çok olgun, düşünceleri hayata bakışı, donanımı yaşıtlarına tur bindirecek bir kızsın. İzliyorum seni uzaktan
Çok teşekkür ederim, sevindirik oldum gece geceÇok sevmiştim ben 19 yaşımı hüzünlendim
Ama sen çok olgun, düşünceleri hayata bakışı, donanımı yaşıtlarına tur bindirecek bir kızsın. İzliyorum seni uzaktan
Ayrıca alternatif ve fonksiyonel tıp bilgim çok iyidir di miaranı iyi tut.dersleri çok iyi.bu sene tıp ı kazanacak.6 yıl sonra da dohturrr.daima lazım olur amann iyi davran kendisineee
valla senden korkulur her ayak var.bak haydar dümen de öldü.yerine geçebilirsinnnnAyrıca alternatif ve fonksiyonel tıp bilgim çok iyidir di mi
Ben ne zaman büyük adam olucamOy kıyamam kuzuuuum, agucu gucu.
Stalker!Çok sevmiştim ben 19 yaşımı hüzünlendim
Sen hep küçük kal, biz seni küçüğüm diye sevelim.Ben ne zaman büyük adam olucam
Ben ilk başta bunların açılımı ne diye düşündümCeycey o nasıl sansür. Harflerin hepsini birebir yazıp aralarına nokta koymalı sansüre ilk defa rastladım :d
En uygun zamanda deneyeceğim tişikkirlirKoltukta baş aşağı yatabilirsiniz
Aynı şeyi ben de düşündüm düşündüm bulamadım. En sonunda ceyceye özgü bir sansür biçimi olduğuna karar verdim. Cnbcde sigarayı ağaçla sansürlemelerinden sonraki en özgün sansürBen ilk başta bunların açılımı ne diye düşündüm
Çok ürolojik konuBen ilk başta bunların açılımı ne diye düşündüm
Aklıma her gün daha parlak fikirler sokuyorsun kariyer konusundavalla senden korkulur her ayak var.bak haydar dümen de öldü.yerine geçebilirsinnnn
amanınnn ana geldi aramıza anaaaa.bebiş nasıll büyüdü müü?Aşkoşlarım nasılsınız mihroş anamdan emdiğim sütü burnumdan getirdi 4 ay atağı yaşıyoruz fırsat bulunca geleyim dedim bitsede kurtulsam şu ataktan
OlurSen hep küçük kal, biz seni küçüğüm diye sevelim.
Big brother is watching you.Stalker!