- 25 Temmuz 2019
- 9.311
- 16.205
- 34
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.761
Sağlıklı olsun gerisi bir şekilde hâl olur kendimizden kısarız gerçi kısıyorumdageççek ablasıııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağlıklı olsun gerisi bir şekilde hâl olur kendimizden kısarız gerçi kısıyorumdageççek ablasıııı
nerden kısıyon cokSağlıklı olsun gerisi bir şekilde hâl olur kendimizden kısarız gerçi kısıyorumda
Üst baş almıyorum kuaför gitmiyorum yakında yediğim yemekten kısıcamnerden kısıyon cok
ben tam 4 yıl sonra gittim dün.en uygununa yaptırdım röfle.o bile 700 aldı.bir 4 yıl daha uğramam artıkÜst baş almıyorum kuaför gitmiyorum yakında yediğim yemekten kısıcam
Masrafım 0 sadece evde yediğim yemek var... Onuda kesicem gibime geliyor böyle giderseben tam 4 yıl sonra gittim dün.en uygununa yaptırdım röfle.o bile 700 aldı.bir 4 yıl daha uğramam artık
iyice depresyona gireceğiz yanii.yok ben yiyeceğim valla parayı.ben yemesem malum kişi yiyor o yemese putin yiyor.borsam gün gün batıyor.ben yiyim daha iyi.keratin bakımı yaptıracağım daha sıradaMasrafım 0 sadece evde yediğim yemek var... Onuda kesicem gibime geliyor böyle giderse
kız ben cok ucuz yapıyormuşum yaben tam 4 yıl sonra gittim dün.en uygununa yaptırdım röfle.o bile 700 aldı.bir 4 yıl daha uğramam artık
ben senın yerıne alır gıyerımÜst baş almıyorum kuaför gitmiyorum yakında yediğim yemekten kısıcam
mahalle kuaförü bu bir de.o ünlüler 1600 1700 didilerr dekız ben cok ucuz yapıyormuşum ya
ben kısmam can bogaz dan gelır kılo alsaydım ıyıydıMasrafım 0 sadece evde yediğim yemek var... Onuda kesicem gibime geliyor böyle giderse
mahallede bana zengo dıyorlar sus susmahalle kuaförü bu bir de.o ünlüler 1600 1700 didilerr de
Giy anam benim gibi götü çıplak dolaşma ahahahahben senın yerıne alır gıyerım
kız gülşennn sen misin yoksa?ne diye donla sahneye çıkıyorsunnn?Giy anam benim gibi götü çıplak dolaşma ahahahah
Kilo almıyorsan bol bol ye kuzum. Doğum kilolarından kurtulmam lazım...ben kısmam can bogaz dan gelır kılo alsaydım ıyıydı
kız ne dıye dolanıyon atesın yuksek masallahGiy anam benim gibi götü çıplak dolaşma ahahahah
170 boy. 55 kılo kızKilo almıyorsan bol bol ye kuzum. Doğum kilolarından kurtulmam lazım...
Ahahah Aslında para bitti geriye kalan tek kostümüm dondu ondankız gülşennn sen misin yoksa?ne diye donla sahneye çıkıyorsunnn?
bana soranı deşerimmmm170 boy. 55 kılo kız
Maşallah sana170 boy. 55 kılo kız
Tesekur ederim canımMaşallah sana