- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.281
yeni bir dizi var biz de adını hatırlayamadım.kadın ayyy ben enteppp geliniyim diye 2 kolu bilezik dolu dolanıyor .gelinliği bile pavyon lambası gibi ışıl ışıldı.senin ex e ahan da tam böylesi lazım senin gibi çalışkanı üreteni değillYok yok bildiğin Türk hatta biraz yobaz kalmış Türk
kız bizimkiler de bozuldu bdv ye bak kandırılan kadınların haddi hesabı yohhhhhPeh öğrenince söyle merak ederim
Türk erkekleri dışında ciddi görüşmek varmıymış diye
Ayol türk erkeklerini listeden çıkardım, artık sadece yabancı erkeklerle görüşüyorumPeh öğrenince söyle merak ederim
Türk erkekleri dışında ciddi görüşmek varmıymış diye
kız bizimkiler de bozuldu bdv ye bak kandırılan kadınların haddi hesabı yohhhhh
Yeminle oda öyle birini istiyor . Evinde olsun bana yemek yapsın çocuk doğursun vsyeni bir dizi var biz de adını hatırlayamadım.kadın ayyy ben enteppp geliniyim diye 2 kolu bilezik dolu dolanıyor .gelinliği bile pavyon lambası gibi ışıl ışıldı.senin ex e ahan da tam böylesi lazım senin gibi çalışkanı üreteni değill
fb mertebesi var bir de.ben hala ordaki amacı çözemedim erkeğe gayet yararlı da kadına ne faydası var?üste para veriyorlar bir dePff kanmasınlar bazen bazılar hakediyor.
Ayol türk erkeklerini listeden çıkardım, artık sadece yabancı erkeklerle görüşüyorum. Ne kadar kıro ve yobaz var Avrupa’ya toplanmışlar sanki
Sen evli değilmiydin ayol ?En temizi
Benide aldır yanına hamili kart yakınimdir
Nasıl kandırıyorlar ?kız bizimkiler de bozuldu bdv ye bak kandırılan kadınların haddi hesabı yohhhhh
fb mertebesi var bir de.ben hala ordaki amacı çözemedim erkeğe gayet yararlı da kadına ne faydası var?üste para veriyorlar bir de
Ya he he. Anca sıksın.Yeminle oda öyle birini istiyor . Evinde olsun bana yemek yapsın çocuk doğursun vs
Ozaman jigolo oluyor ofb mertebesi var bir de.ben hala ordaki amacı çözemedim erkeğe gayet yararlı da kadına ne faydası var?üste para veriyorlar bir de
Sen evli değilmiydin ayol ?
Hollanda işe yaramaz sen isvec yap en iyisi . Adamla evlen ertesi gönü boşan sonra Türkiye’ye zengin olarak dönHahaha evliyim
Bi hollanda yapıp boşanırım gerekirse
Hollanda işe yaramaz sen isvec yap en iyisi . Adamla evlen ertesi gönü boşan sonra Türkiye’ye zengin olarak dön
Yurtdisindaki hatunlar ben bekarimbosanma derdim yok
Üzgünüm ama kadınlardan hoşlanmıyorumYurtdisindaki hatunlar ben bekarimbosanma derdim yok
orda evlenmeye gerek yokmuş kazara adam nafaka falan vermek zorunda kalır allah korusun.erkeğin 1 kuruşunu yememmmmHahaha evliyim
Bi hollanda yapıp boşanırım gerekirse
Ahaha ben de cevrende vardir birileri diye demistim aslindaÜzgünüm ama kadınlardan hoşlanmıyorum