- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.241
Evim var zaten Antalya’da . Bana bol bol yeter . Cokta gözüm yok allahım olmayanlara nasip etsin insallahhele isveçteki evi bir öde.napacaksın senede 2 hafta anca geldiğin ülkede yeni bir ev
muhtar karabatak gibisin aylardır.bir görünüp bir yok oluyorsun.bak yoklama yapacağım artık haaaOyy gurban olurum ben sana
Nasılsın gormeyeli?Oyy gurban olurum ben sana
aminEvim var zaten Antalya’da . Bana bol bol yeter . Cokta gözüm yok allahım olmayanlara nasip etsin insallah
Amin teşekkürler canımNasılsın gormeyeli?
Arada ugra boş birakma bizi
amin
Allah sana da güle güle oturmayi nasip.etsin evlatlarinla
Hadi 10. Yılın şerefine bi güzel banlayalım seniCanlar 10.yil şeysini almisim işte
YaaaaaaHadi 10. Yılın şerefine bi güzel banlayalım seni
vayyy bravo.bana da 2024 te verecekler o zamanCanlar 10.yil şeysini almisim işte
Ne veriyorlar canım . Keşke söyle koca bir sepet dolusu kuruyemiş ve çikolata verseler bari. Valla 20 sene bile üye kalırdım ozamanvayyy bravo.bana da 2024 te verecekler o zaman
Merhaba pinaMerhaba kızlar
Puan veriyorlar bozdur bozdur harcaNe veriyorlar canım . Keşke söyle koca bir sepet dolusu kuruyemiş ve çikolata verseler bari. Valla 20 sene bile üye kalırdım ozaman
Eee ne oldu biri bilene kadar soylemiycen miKızlar bilin bakalım bugün ne oldu ?
evleniyor mu yoksa?Eee ne oldu biri bilene kadar soylemiycen mi
Yok daha degül ama az daha çabalarsam olucak
Bu cevaba göre bence evetevleniyor mu yoksa?
Normalde Bankaya gitmeyen ben telefonla derdimi anlatamayınca bankaya giymem gerekti . Bankacı adamla hesap işlerinin üstünden geçtik sonra kahve içmeye davet ettiEee ne oldu biri bilene kadar soylemiycen mi