- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.321
hep kadınlarla arkadaş ol ondan sonra da evleneceğim de.irkekkk turist bulacaksın irkekkk kadınlar cıss cıss rakip onlarrBen birkac ispanyol tanıdım ama hepsi kadındı ve çok tatlı içten insanlardı Akdeniz ruhu onlarda da vardiama erkeklerini bilmiyorum
İspanyollar bizim gibi sıcak insanlar . Kolay anlaşılabiliriz onlarlaBen birkac ispanyol tanıdım ama hepsi kadındı ve çok tatlı içten insanlardı Akdeniz ruhu onlarda da vardiama erkeklerini bilmiyorum
O kadarini verecek olsam o parayi hesabima koysam her turlu giderim zaten, tüm Avrupaya rahatlıkla kapagi atarimayy o kolayyy ama 100 000 ister bu kadınn.hevesimizi açığımızı anladı yandıkkk
O kadinlari tanidigimda resit değildim ama :) biri ispanyolca hocamdi hattahep kadınlarla arkadaş ol ondan sonra da evleneceğim de.irkekkk turist bulacaksın irkekkk kadınlar cıss cıss rakip onlarr
O gece. Seneydi şimdi 1500 istiyorum . Ayrıca buraya geldiğinde bi okadar dahaBasvuru ücreti olarak €1000 istiyor daha ne olsun
Ahahaha sen işimi bağla sorun yok calisir öderizO gece. Seneydi şimdi 1500 istiyorum . Ayrıca buraya geldiğinde bi okadar daha
3000 euroya anlaştık yaniii gel el sıkışalımm.edit:akraba komşu aramaya başlayayım borç içinO gece. Seneydi şimdi 1500 istiyorum . Ayrıca buraya geldiğinde bi okadar daha
Şimdi ben senin yorumu beğenmedim ya , banlanma ihtimalin varmı ozaman ?Ahahaha sen işimi bağla sorun yok calisir öderiz
Biz fakirlerin cebinde o kadar yoktur dimi ama3000 euroya anlaştık yaniii gel el sıkışalımm.edit:akraba komşu aramaya başlayayım borç için
NoooŞimdi ben senin yorumu beğenmedim ya , banlanma ihtimalin varmı ozaman ?
Bu ne ya böyle, sanki çöpçatan kurumuyum ben . Topu tutan kocasından boşanıp gelmek istiyor
Anlıyorum da kocanada yazık ama , adam bu yaşta dul kalacakDurulcak hali kalmadı be.
Bizede yazık
İspanyonlar gözümü korkuttu . Biriyle tanışmıştım sonra çok sıkmaya başladı bende mesajlarına cevap vermemeye başladım . Adam başka numara alıp başka yerlerden yazmaya başladı . Pisikopatın teki çıktı yani …
Bak eşegin aklına karpuz kabuğu soktun sen şimdiayy o kolayyy ama 100 000 ister bu kadınn.hevesimizi açığımızı anladı yandıkkk
Anlıyorum da kocanada yazık ama , adam bu yaşta dul kalacak
yaa fitneciğimm şimdi o soğuk ülkede yıllarca popişimiz donacak doğru dürüst güneş göremeyeceğiz.bari gelin gitmişken ikimiz de kraliyet ailesinden prens bulaydık ya.Durulcak hali kalmadı be.
Bizede yazık
ya yaa sonrada koluna bir helga takıyormuşşBen gideyim aldırırım onu da
Eskiden adamlar almanyaya giderken öyle diyormuş karılarına
Sonra bir helgayla evlenip koluna takıp Türkiye’ye geliyorlarmışBen gideyim aldırırım onu da
Eskiden adamlar almanyaya giderken öyle diyormuş karılarına
Ay williamdan sonra harry de gitti bi English Royalty olamadimyaa fitneciğimm şimdi o soğuk ülkede yıllarca popişimiz donacak doğru dürüst güneş göremeyeceğiz.bari gelin gitmişken ikimiz de kraliyet ailesinden prens bulaydık ya.
amanınn aynı şeyi yazmışız bu bir işaret olmalıı.sen bunları boşver beni al isveç eSonra bir helgayla evlenip koluna takıp Türkiye’ye geliyorlarmış