- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.261
ayyy ne romantikkkkk.nazar değer açma konu monu otur oturduğun yerdeNormalde Bankaya gitmeyen ben telefonla derdimi anlatamayınca bankaya giymem gerekti . Bankacı adamla hesap işlerinin üstünden geçtik sonra kahve içmeye davet etti. Bende sazan gibi atladım. Neyse eve geldim yazmış benimle ciddi anlamda görüşmek istediğini falan . Gidip bdv de konu açsammı acaba ?
Demi. Dur biraz daha bekleyeyim ozamanayyy ne romantikkkkk.nazar değer açma konu monu otur oturduğun yerde
iyi araştır ex in huylarına sahip olmasın bakBu arada benim ex te bankacıydı ve bankada tanışmıştıknedir bu bankacıların esrarı anlamadım
Acmazsan hatrim kalir. Kos kos kos, başımıza taş yağacaaaaak, 1 saatte adami tavlamiiiiis.Normalde Bankaya gitmeyen ben telefonla derdimi anlatamayınca bankaya giymem gerekti . Bankacı adamla hesap işlerinin üstünden geçtik sonra kahve içmeye davet etti. Bende sazan gibi atladım. Neyse eve geldim yazmış benimle ciddi anlamda görüşmek istediğini falan . Gidip bdv de konu açsammı acaba ?
en zevklisi de terketmekti yahuu.heyy gidi yıllar heyy.populer bir çocukla 1 gün çıkıp ayrılmıştım insan içine çıkamamaıştı bozulduğundan bir süreAcmazsan hatrim kalir. Kos kos kos, başımıza taş yağacaaaaak, 1 saatte adami tavlamiiiiis.
Doğru diyosun ama o Türk bu yabancı ayrıca o türk bankasında çalışıyordu bu isvec . Şimdi isvec bankası sana 50 sene vadeyle 0,70 faizle ev kredisi veriyorken Türk bankası evini alıyor , aradaki fark buna benziyor. Benim ex beraber aldığımız hatta benim daha çok kattığım evimizi benden alırken bu adam eşine bırakmış evi , cünkü oğlu o evde daha rahat büyüsün diye . İşte bankaları gibi insanları da farklıiyi araştır ex in huylarına sahip olmasın bak
En tecrübelimiz olarak sana soruluyorum. Ne zaman adamı tavladım sayılır ? Konuyu tavladıktan sonra mı yoksa öncemi açayım ?Acmazsan hatrim kalir. Kos kos kos, başımıza taş yağacaaaaak, 1 saatte adami tavlamiiiiis.
Vicdansız … bari bir kaç gün bekleseydin . Adamın özgüvenini yerle bir etmişsinen zevklisi de terketmekti yahuu.heyy gidi yıllar heyy.populer bir çocukla 1 gün çıkıp ayrılmıştım insan içine çıkamamaıştı bozulduğundan bir süre
2 saat sohbet ettik dayanamadım yahuuu görüntü on numara ama zeka 1 numaraydıVicdansız … bari bir kaç gün bekleseydin . Adamın özgüvenini yerle bir etmişsin
Adam başlamadan kaybetmiş desene2 saat sohbet ettik dayanamadım yahuuu görüntü on numara ama zeka 1 numaraydı
yooo 2 hafta sonra çok güzel bir kızla çıkmaya başladıAdam başlamadan kaybetmiş desene
sen ex i türkiyeden oraya transfer mi ettin yoksa?Doğru diyosun ama o Türk bu yabancı ayrıca o türk bankasında çalışıyordu bu isvec . Şimdi isvec bankası sana 50 sene vadeyle 0,70 faizle ev kredisi veriyorken Türk bankası evini alıyor , aradaki fark buna benziyor. Benim ex beraber aldığımız hatta benim daha çok kattığım evimizi benden alırken bu adam eşine bırakmış evi , cünkü oğlu o evde daha rahat büyüsün diye . İşte bankaları gibi insanları da farklı
Normalde burda doğmuş ama Türkiye’ye yerleşmişler .sen ex i türkiyeden oraya transfer mi ettin yoksa?
Normalde Bankaya gitmeyen ben telefonla derdimi anlatamayınca bankaya giymem gerekti . Bankacı adamla hesap işlerinin üstünden geçtik sonra kahve içmeye davet etti. Bende sazan gibi atladım. Neyse eve geldim yazmış benimle ciddi anlamda görüşmek istediğini falan . Gidip bdv de konu açsammı acaba ?
anladım tam olarak ithal damat değil o zaman.Normalde burda doğmuş ama Türkiye’ye yerleşmişler .
Sormadım ama İsveçliye benziyordu , ismi Marco , yani biraz internasyonal bir isim amaTürk mü?
Yok yok bildiğin Türk hatta biraz yobaz kalmış Türkanladım tam olarak ithal damat değil o zaman.
Sormadım ama İsveçliye benziyordu , ismi Marco , yani biraz internasyonal bir isim ama