- 23 Ağustos 2020
- 6.696
- 12.643
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.301
Avrupa icin kocamı bile satarım diyosun yaniDaha dönenin iki kaşığı birden kırılsın
Hollanda hukuku 101 dersine hosgeldinizorda evlenmeye gerek yokmuş kazara adam nafaka falan vermek zorunda kalır allah korusun.erkeğin 1 kuruşunu yememmmm
Kadın olsa olur mu ? Erkekleri kendime saklıyorum daAhaha ben de cevrende vardir birileri diye demistim aslindasana asilmadim yani
marcus un kardeşi neyim yok mu?elti olursunuz işteÜzgünüm ama kadınlardan hoşlanmıyorum
I ıh olmazKadın olsa olur mu ? Erkekleri kendime saklıyorum da
Olsada söylemem . Marco olmazsa kardeşine sulanırım belkimarcus un kardeşi neyim yok mu?elti olursunuz işte
ben de satabilirim hadibea.bıktımmm yahuu buradann.kurtarınnn beni deeeeeAvrupa icin kocamı bile satarım diyosun yani
Marco bi kerem omarcus un kardeşi neyim yok mu?elti olursunuz işte
Sus sus kocam duymasınAvrupa icin kocamı bile satarım diyosun yani
el ele verir çaktırmadan bir gece ansızın kaçarız evropayaSus sus kocam duymasın
Bu ne ya böyle, sanki çöpçatan kurumuyum ben . Topu tutan kocasından boşanıp gelmek istiyorben de satabilirim hadibea.bıktımmm yahuu buradann.kurtarınnn beni deeeee
isme takılma avrupada ya adam nefes alsa yeter yahuu başka özelliklerine adına sanına gerek yok.Marco bi kerem o
Marco daha cok italyan ya da ispanyol gibi geliyor bana isim olarak
Ki ispanyollari severim
Me gusto mucho los españoles
Sen yurtdışına acilan kapimizsinBu ne ya böyle, sanki çöpçatan kurumuyum ben . Topu tutan kocasından boşanıp gelmek istiyor
bu hadibea uyanık valla.karşılığında bizi orda ağır işlerde çalıştırır maaşımızın da yarısını alır yıllarcaSen yurtdışına acilan kapimizsin
Vizeler sende, koca adaylari sende, isvec is kurumumuz da sensin yapcek bisey yok bacım napak bi sana nazimiz geciyor
O kadar da degilisme takılma avrupada ya adam nefes alsa yeter yahuu başka özelliklerine adına sanına gerek yok.
İspanyonlar gözümü korkuttu . Biriyle tanışmıştım sonra çok sıkmaya başladı bende mesajlarına cevap vermemeye başladım . Adam başka numara alıp başka yerlerden yazmaya başladı . Pisikopatın teki çıktı yani …Marco bi kerem o
Marco daha cok italyan ya da ispanyol gibi geliyor bana isim olarak
Ki ispanyollari severim
Me gusto mucho los españoles
Basvuru ücreti olarak €1000 istiyor daha ne olsunbu hadibea uyanık valla.karşılığında bizi orda ağır işlerde çalıştırır maaşımızın da yarısını alır yıllarca
Ben birkac ispanyol tanıdım ama hepsi kadındı ve çok tatlı içten insanlardı Akdeniz ruhu onlarda da vardiİspanyonlar gözümü korkuttu . Biriyle tanışmıştım sonra çok sıkmaya başladı bende mesajlarına cevap vermemeye başladım . Adam başka numara alıp başka yerlerden yazmaya başladı . Pisikopatın teki çıktı yani …
Pardon o İtalyandı. Karıştırdımİspanyonlar gözümü korkuttu . Biriyle tanışmıştım sonra çok sıkmaya başladı bende mesajlarına cevap vermemeye başladım . Adam başka numara alıp başka yerlerden yazmaya başladı . Pisikopatın teki çıktı yani …
ayy o kolayyy ama 100 000 ister bu kadınn.hevesimizi açığımızı anladı yandıkkkBasvuru ücreti olarak €1000 istiyor daha ne olsun