- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.141
ahha bakan değişti gece gece.hazine ve maliye bakanı atandı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
O da doğrupanpa manyak olmasan aramızda ne işin var.hepimiz az buz çatlağız k.k da
Biri oral seksle ilişkiye girmiş hamilelik olur mu diyodu. Biri de yorum olarak soda iç hamileysen bile çocuk erir yazmıştıFantastik şeyler var ufkum açılıyor sürekli
Ceycey merhametli, üzülüyor. Özellikle de Vanessa falan gibi yaşı genç biri olunca yardım etmek istiyor, iyi olsun istiyor.Sende peygamber sabrı mı var gadın
neyyyy tövbe estağfurullah tövbeeeeeBiri oral seksle ilişkiye girmiş hamilelik olur mu diyodu. Biri de yorum olarak soda iç hamileysen bile çocuk erir yazmıştı
cidden öyle üzülüyorum.ama artık sevgili sorunu var hamileliği aştık sanırım bu haftaCeycey merhametli, üzülüyor. Özellikle de Vanessa falan gibi yaşı genç biri olunca yardım etmek istiyor, iyi olsun istiyor.
Biri bana özelden yazmış anal ilişki yaşadık acaba spermler akmış mıdır diye.Biri oral seksle ilişkiye girmiş hamilelik olur mu diyodu. Biri de yorum olarak soda iç hamileysen bile çocuk erir yazmıştı
Tıp dünyası bilmez ama soda içmek bir kürtaj yöntemidirBiri oral seksle ilişkiye girmiş hamilelik olur mu diyodu. Biri de yorum olarak soda iç hamileysen bile çocuk erir yazmıştı
Biliyorum umutsuzu diyosun. Azmin için tebrik ederim. Benim direkt rencide edesim geliyor. Selenadaki aslı yenge gibiyimanne biliyor yaşı genç bir de bana abla dedi hem de sevdim de kızı diye tam 10 gün dil döktüm buradan özelden ama cıkss gene ikna edemedim hamile olmadığına.hatta jinekoloğa gitti ona bile güvenmedi
Merhamet bu değil değiiiil askdkdlfçCeycey merhametli, üzülüyor. Özellikle de Vanessa falan gibi yaşı genç biri olunca yardım etmek istiyor, iyi olsun istiyor.
Biri vardı zaten tüm foruma özelden hamile miyim diye yazmış. Tüm forumca ikna edemedik onu hamile olmadığınaBiri bana özelden yazmış anal ilişki yaşadık acaba spermler akmış mıdır diye.
Amaaan tıp dünyası ne biliyor allahasenTıp dünyası bilmez ama soda içmek bir kürtaj yöntemidir
Bana da yine bu tarz bir konuda yazan olmuştu ama konusuna yazmamıştım bile. Yeni üye olmuştum o zamanlar daha 1 ay falan. Neye göre beni seçti hâlâ merak ediyorumBiri bana özelden yazmış anal ilişki yaşadık acaba spermler akmış mıdır diye.
Bu o değil, buna hiç cevap vermedim ne bileyim sapık mı fetişist miBiri vardı zaten tüm foruma özelden hamile miyim diye yazmış. Tüm forumca ikna edemedik onu hamile olmadığına
Seni "anne" sanmıştırBana da yine bu tarz bir konuda yazan olmuştu ama konusuna yazmamıştım bile. Yeni üye olmuştum o zamanlar daha 1 ay falan. Neye göre beni seçti hâlâ merak ediyorum
bir üye var bana takık neen bilmiyorum ne yazsam karşıtını yazıyor grubum da varmış .ama o grup başkanlarını engellemiş ama beni engellememiş nedenini anlamazsın mı ne dedi.beni neden sevmiyor ha sevmiyorsa neden devamlı laf atıyor bir de nerede benim grubum onu bir deyiverse keşkemmm.lagom la başlayan üye.benim bir tek sevmediğim üye var sitede o da lagom değil vallaBir de garip tiplerin hep seni bulması
Aa gerçekten olabilirSeni "anne" sanmıştır
O sevmediği herkesi ekibi olmakla suçluyor gibibir üye var bana takık neen bilmiyorum ne yazsam karşıtını yazıyor grubum da varmış .ama o grup başkanlarını engellemiş ama beni engellememiş nedenini anlamazsın mı ne dedi.beni neden sevmiyor ha sevmiyorsa neden devamlı laf atıyor bir de nerede benim grubum onu bir deyiverse keşkemmm.lagom la başlayan üye.benim bir tek sevmediğim üye var sitede o da lagom değil valla
Ulan bu kadar ortadan gitmeyi nasıl başarıyorum hiç öyle kafayı takan bi üye yok bana şöyle sapığım falan olsa sataşsa fena olmazdıbir üye var bana takık neen bilmiyorum ne yazsam karşıtını yazıyor grubum da varmış .ama o grup başkanlarını engellemiş ama beni engellememiş nedenini anlamazsın mı ne dedi.beni neden sevmiyor ha sevmiyorsa neden devamlı laf atıyor bir de nerede benim grubum onu bir deyiverse keşkemmm.lagom la başlayan üye.benim bir tek sevmediğim üye var sitede o da lagom değil valla
Ve asla böyle adı verilmeyen üyeleri anlayamıyorum kim olduğunu askdkflflO sevmediği herkesi ekibi olmakla suçluyor gibi