- 3 Eylül 2018
- 8.613
- 45.749
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.181
Homer Simpson de öyle alıntılaması zorayy kalsın nikin .burda bir arkadaşım yazması zor bir nik seçti değiştirdi.şimdi alıntılayamıyorum yazamadığımdan onu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Homer Simpson de öyle alıntılaması zorayy kalsın nikin .burda bir arkadaşım yazması zor bir nik seçti değiştirdi.şimdi alıntılayamıyorum yazamadığımdan onu
Ajdar'ı kıskanıyorbenim koca ondan nefret ediyor.meslektaşlarımın yüzkarası bu diyor
yok artıkkk.beni irkek mi sandı yoksa kendi mi irkekti.vallahi kadınım ayol anne e sor.bildiğin dümdükkk eğitimli işsiz ev kadınıyımmmceycey bişi anlatıcam. Bir gün bu topikte sen bana üyelik için foto şart yazmıştın. Ben de sürekli nude isteyen flört gibisin diye saçma bir espri yapmıştım mesajı olmayan bir üye gelmiş o mesaja emoji vermiş ve topikten çıkmış. Mesaj da gerilerde kalmıştı. Sapık mıdır nedir demiştim içimden o da arama kısmına nude mu yazıyor napıyor
Eyyyvahlaar olsun konu açayım gidipİnşallah kırmızı çizginin ne olduğunu biliyorsundur amin
Evet özellikle son günlerde çok fark ediyorum bunuMillet intikam için pusuda bekliyor. Mesela beğenmedim butonu var o sanki silah sevmediği bi üye nokta yazsa beğenmedim atıyor
Hadi koşEyyyvahlaar olsun konu açayım gidip
Pina mıayy kalsın nikin .burda bir arkadaşım yazması zor bir nik seçti değiştirdi.şimdi alıntılayamıyorum yazamadığımdan onu
sürtünecek bir sevgülümm bilem yokkkk.tüm erkekler benden kaçıyorlar.bir çareeee diye konu açsınnnHadi koş
Gelirsiniz di mi beni ikna etmeye hepinizHadi koş
yesss.onun ailesinde vefat var gene.ondan girmiyor siteye.geçen konuştukPina mı
ayıp ettin anında gelirizzGelirsiniz di mi beni ikna etmeye hepiniz
Niye anne e sorayım bana da foto atmıştın unuttun herhalde mazimiziyok artıkkk.beni irkek mi sandı yoksa kendi mi irkekti.vallahi kadınım ayol anne e sor.bildiğin dümdükkk eğitimli işsiz ev kadınıyımmm
Öyle ölmem füze atsürtünecek bir sevgülümm bilem yokkkk.tüm erkekler benden kaçıyorlar.bir çareeee diye konu açsınnn
Ya da şey kızlar evli değilim sevgilim de yok ama kv'ye nasıl davranayım görümcemi döveyim mi eltimi kıtlayım mı diye de sorabilirsürtünecek bir sevgülümm bilem yokkkk.tüm erkekler benden kaçıyorlar.bir çareeee diye konu açsınnn
İyi geceleeer çikolatalı suflemNiye anne e sorayım bana da foto atmıştın unuttun herhalde mazimizi
Bu arada ben yatıyorum hanımlar herkese iyi geceleeerr
Ajandama bakmam lazımGelirsiniz di mi beni ikna etmeye hepiniz
Başı sağolsunyesss.onun ailesinde vefat var gene.ondan girmiyor siteye.geçen konuştuk
Ya da evli değilim sevgilim de yok ama Allah eltimin belasını versinYa da şey kızlar evli değilim sevgilim de yok ama kv'ye nasıl davranayım görümcemi döveyim mi eltimi kıtlayım mı diye de sorabilir
Bu da baya mantıklıYa da evli değilim sevgilim de yok ama Allah eltimin belasını versin
40 yıl sonra ikizimi buldum yolda karşılaştık ayna var sandım karşıda ama yokmuşş.ben ne yapacağım şimdiiii?Bu da baya mantıklı