- 3 Eylül 2018
- 8.613
- 45.750
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.121
Ya ama şimdi bu sahabe ismi buna gülememAklıma bu geldi
Eki Görüntüle 2962865
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ya ama şimdi bu sahabe ismi buna gülememAklıma bu geldi
Eki Görüntüle 2962865
Yatcam şimdi yatmadan bir geyik topiğine bakayım dedim. En sevdiğim konulardan biri olan sürtünmeyle hamilelik varmış bunlara dil döküp ikna etmeye çalışan üyeler beni çok duygulandırıyorMirta hoşgeldin çiçeğim
allah iyiliğini versin altıma kaçıracağım az kaldı gülmektenSüper kahramanın adı da şey sürtünman
Tamam o zaman buna gülYa ama şimdi bu sahabe ismi buna gülemem
çok yaratıcı bir isim bulunmuş kıskanmayalımmmTamam o zaman buna gül
Eki Görüntüle 2962867
Buna güldümTamam o zaman buna gül
Eki Görüntüle 2962867
İlk başta yapması gereken bir şey var ama söyleyemiyorum maalesef kod adı çayseçilmiş insanı doğuracaksın kolay mı?hepimizi bir yolunu bulup marsa yerleştirecek çocuğunnn
Bir şey itiraf edeyim, canın çok sıkkın olduğunda açıp böyle sürtünme konularına bakıyorum eski yeni ne bulursamYatcam şimdi yatmadan bir geyik topiğine bakayım dedim. En sevdiğim konulardan biri olan sürtünmeyle hamilelik varmış bunlara dil döküp ikna etmeye çalışan üyeler beni çok duygulandırıyor
iyi gecelerrr.yarın akşam gel kaldığımız yerden ateş nasıl bulunmuş anlatırız sana.sürtünme deyip geçme konu mühimmYatcam şimdi yatmadan bir geyik topiğine bakayım dedim. En sevdiğim konulardan biri olan sürtünmeyle hamilelik varmış bunlara dil döküp ikna etmeye çalışan üyeler beni çok duygulandırıyor
Allam üçüz oğlum olsa da isimlerini sırayla Recep Tayyip Erdoğan koysam nasip olur mu beeçok yaratıcı bir isim bulunmuş kıskanmayalımmm
uygulamaya başlamadığın sürece istersen sabaha kadar bak konulara ben çatlak şanzel izledim ayol dün gece.bundan sonra en favori şarkıcım oBir şey itiraf edeyim, canın çok sıkkın olduğunda açıp böyle sürtünme konularına bakıyorum eski yeni ne bulursam
İnanmıyorum ruh ikizimi buldum. Aramaya sürtünme yazıp konuları okuyorum ben de spermi roket gibi bir şey sanıyolar. Doktora gidip ikna olmayan mı dersin, 5 kere regli olup ikna olmayan mı dersin ohooBir şey itiraf edeyim, canın çok sıkkın olduğunda açıp böyle sürtünme konularına bakıyorum eski yeni ne bulursam
Ehem, Allah'ım bu şakaydı lütfen ciddiye alma Allah'ım ben bazen böyle boşboğazlık ederimAllam üçüz oğlum olsa da isimlerini sırayla Recep Tayyip Erdoğan koysam nasip olur mu bee
Sıkıysa olmasın ceycey öldürür falan Allah korusunuygulamaya başlamadığın sürece istersen sabaha kadar bak konulara ben çatlak şanzel izledim ayol dün gece.bundan sonra en favori şarkıcım o
Ben de kendimi manyak sanıyorum assdklfşfşgİnanmıyorum ruh ikizimi buldum. Aramaya sürtünme yazıp konuları okuyorum ben de spermi roket gibi bir şey sanıyolar. Doktora gidip ikna olmayan mı dersin, 5 kere regli olup ikna olmayan mı dersin ohoo
Fantastik şeyler var ufkum açılıyor sürekliİnanmıyorum ruh ikizimi buldum. Aramaya sürtünme yazıp konuları okuyorum ben de spermi roket gibi bir şey sanıyolar. Doktora gidip ikna olmayan mı dersin, 5 kere regli olup ikna olmayan mı dersin ohoo
anne biliyor yaşı genç bir de bana abla dedi hem de sevdim de kızı diye tam 10 gün dil döktüm buradan özelden ama cıkss gene ikna edemedim hamile olmadığına.hatta jinekoloğa gitti ona bile güvenmediİnanmıyorum ruh ikizimi buldum. Aramaya sürtünme yazıp konuları okuyorum ben de spermi roket gibi bir şey sanıyolar. Doktora gidip ikna olmayan mı dersin, 5 kere regli olup ikna olmayan mı dersin ohoo
panpa manyak olmasan aramızda ne işin var.hepimiz az buz çatlağız k.k daBen de kendimi manyak sanıyorum assdklfşfşg
Sende peygamber sabrı mı var gadınanne biliyor yaşı genç bir de bana abla dedi hem de sevdim de kızı diye tam 10 gün dil döktüm buradan özelden ama cıkss gene ikna edemedim hamile olmadığına.hatta jinekoloğa gitti ona bile güvenmedi
Bir de garip tiplerin hep seni bulmasıanne biliyor yaşı genç bir de bana abla dedi hem de sevdim de kızı diye tam 10 gün dil döktüm buradan özelden ama cıkss gene ikna edemedim hamile olmadığına.hatta jinekoloğa gitti ona bile güvenmedi