- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #13.101
Yok yeni üye. Zorunlu da benim şu forumda görüp de gerçekten böyle insanlar var mı ya diye şaşırdığım üyelerden birizorunlunun konusuysa oo ona alıştı herkes.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yok yeni üye. Zorunlu da benim şu forumda görüp de gerçekten böyle insanlar var mı ya diye şaşırdığım üyelerden birizorunlunun konusuysa oo ona alıştı herkes.
ben daha umutsuzluğu hamile olmadığına ikna edemedim o üyeyi sürtünerek bir ey olmayacağına nasıl ikna edeyim ayoll?Yok yeni üye. Zorunlu da benim şu forumda görüp de gerçekten böyle insanlar var mı ya diye şaşırdığım üyelerden biri
Umutsuzluk gibi değil bu. Umutsuzluk çok kaygılıydı bu bildiğin bilinçsiz. Uğraşmaya değmez.ben daha umutsuzluğu hamile olmadığına ikna edemedim o üyeyi sürtünerek bir ey olmayacağına nasıl ikna edeyim ayoll?
gördüm şimdi konuyu.Umutsuzluk gibi değil bu. Umutsuzluk çok kaygılıydı bu bildiğin bilinçsiz. Uğraşmaya değmez.
Çok kaygılı ve takıntılı olanları muaf tutuyorum ama bu derce bilinçsiz olanlara çelik don giydiresim geliyorgördüm şimdi konuyu.
madem bu kadar bilgisizsin madem bu kadar korkuyorsun bekaretten hamilelikten çıkarma donunu arkadaşım çıkarma cafe de buluş parkta buluş ama donun pantolonunun içinde olsun diyesim varrÇok kaygılı ve takıntılı olanları muaf tutuyorum ama bu derce bilinçsiz olanlara çelik don giydiresim geliyor
Zaten don çalan adamlar varmış forumda gördükmadem bu kadar bilgisizsin madem bu kadar korkuyorsun bekaretten hamilelikten çıkarma donunu arkadaşım çıkarma cafe de buluş parkta buluş ama donun pantolonunun içinde olsun diyesim varr
he ya bir de o konu vardı.gerçi benim de yurtta sütyenim çalınmıştı.çalan da kesin kızdı amaZaten don çalan adamlar varmış forumda gördük
Donla pantolonla sürtünüp yine de hamile miyim diye soranı gördü bu gözler yamadem bu kadar bilgisizsin madem bu kadar korkuyorsun bekaretten hamilelikten çıkarma donunu arkadaşım çıkarma cafe de buluş parkta buluş ama donun pantolonunun içinde olsun diyesim varr
o konuyu da hatırladım.hatta babasının mı ne girdiği wc den şüphelenen onlardan birinin traş bıçağını kullanıp şüphelenen bile gördüm k.k daDonla pantolonla sürtünüp yine de hamile miyim diye soranı gördü bu gözler ya
Bu sürtünenler değil de zibilyon tane gebelik testi yapıp 5 ay adet görüp yine de hamile miyim diye soran bi sayko vardı o tam kafa yedirtmeliko konuyu da hatırladım.hatta babasının mı ne girdiği wc den şüphelenen onlardan birinin traş bıçağını kullanıp şüphelenen bile gördüm k.k da
bir benzeriyle arkadaş olduk 2 ay regl görmüş doktora da gitti geçen hafta hala ikna edemedim hamile olmadığına yeminleBu sürtünenler değil de zibilyon tane gebelik testi yapıp 5 ay adet görüp yine de hamile miyim diye soran bi sayko vardı o tam kafa yedirtmelik
Kendini yorma 9 ay sonra doğurmazsa zorla sezeryan olmaya ikna edersinbir benzeriyle arkadaş olduk 2 ay regl görmüş doktora da gitti geçen hafta hala ikna edemedim hamile olmadığına yeminle
Donla pantolonla sürtünüp hamile kalsam iki elim kanda olsa doğururum o çocuğuDonla pantolonla sürtünüp yine de hamile miyim diye soranı gördü bu gözler ya
Çocuk zaten doğa üstü güçlerle doğacakDonla pantolonla sürtünüp hamile kalsam iki elim kanda olsa doğururum o çocuğu
Evet o yüzden doğururum dünyanın ona ihtiyacı varÇocuk zaten doğa üstü güçlerle doğacak
Süper kahramanın adı da şey sürtünmanEvet o yüzden doğururum dünyanın ona ihtiyacı var
seçilmiş insanı doğuracaksın kolay mı?hepimizi bir yolunu bulup marsa yerleştirecek çocuğunnnEvet o yüzden doğururum dünyanın ona ihtiyacı var