geyik ordinaryus profesörleri burada

Ben de evden çıkmak istiyorum da ev kiralari artmış pandemi var tasinmakla uğraşmak istemiyorum yoksa ev dökülüyor artik
Pandemi var ama inşalarla temas etmene gerek yok ki. Taşıma şirketini ayarla onlar taşısınlar . İcine sinen bir yerde yasamak seni daha mutlu edecektir diye düşünüyorum.

Pandemi var ama inşalarla temas etmene gerek yok ki. Taşıma şirketini ayarla onlar taşısınlar . İcine sinen bir yerde yasamak seni daha mutlu edecektir diye düşünüyorum.
Ben esyalarimi kendim toplar kolilerim tasimak icin nakliye ayarlamak lazim ama mecburen insanlarla temas oluyor ev ararken ev sahibiydi emlakcisiydi sonra abonelik icin fellik fellik kurumlari geziyorsun oraya depozito yatir sira bekle, nakliye ayarla evi temizlet, badana boya yaptir nakliyeciler 2 3 kisi oluyor mecbur temas oluyor eee evden eve ya taksi ya otobus/toplu taşıma
Taksi soforleri covid pozitifleri tasiyoruz dediler otobus daha guvenliymis ama otobuslerde de insanlarla ic iceyiz. Yani özetle en az temasla bile covide yakalanma ihtimalim yüksek hele ki bu civarda kimsenin maske takmadigi da dusunulurse of offf

Kızlar 900e daha yeni binada oturdum gecen sene ama orasi daha küçüktü simdiki evinse tesisati berbat
Kombi bozuldu 2 ayda zor degistirdi ev sahibi simdi de derz aralarından su siziyor, dusakabin alt kata su akitiyor banyoda paspaslar hep ıslak, balkonun derzleri sorunlu alt balkona su gidiyor diye yikayamiyorum. Yani yasiyorum ama otel gibi
Simdi ciksam ev sahibim 1200e falan verir ama hic elini surmez evdeki sorunlara
Valla 1000-1500 aralığında daha temiz düzgün bir evde oturmak isterim de tasinma fikri bile beni geriyor önceki mesajda detaylica yazdim zira

taşınmak çok masraflı o derzleri kendin yaptır vallahi daha ucuza gelir

Ben ev almaya uzun bir sure daha karsi olabilirim :) çünkü hem fakirim hem de ev almak kotu komsu, kotu muhit ya da olasi sorunlar oldugunda istedigin sekilde tasinamamaktir.
Hayalim: arabami kendi emegimle almak, evi de evlenirsem esimle almak yoksa ömrü billah almayi düşünmeyebilirim.

tayininin çıkma ihtimali var mı peki?yoksa çakılı kadromusun?

Oyy gurban olurum ben sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…