- 3 Ağustos 2011
- 15.265
- 14.075
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.221
Sevin sevinhiç banlanmamış bir arkadaşım var .üzüleyim miiii sevineyim miiii kıskanayım mı hasedimden bilemedimm
900 Teeeleeeyaa sen hangi şehirdesin daha ben onu bilmiyorum.kiranı de hele ona göre şehri bulurum nasılsa
bir punduna getirelim de banlansın o zaman.Hepsini suan da yaşıyorum suan
Pandemi var ama inşalarla temas etmene gerek yok ki. Taşıma şirketini ayarla onlar taşısınlar . İcine sinen bir yerde yasamak seni daha mutlu edecektir diye düşünüyorum.Ben de evden çıkmak istiyorum da ev kiralari artmış pandemi var tasinmakla uğraşmak istemiyorum yoksa ev dökülüyor artik
Aklımda şeytanca fikirler var zatenbir punduna getirelim de banlansın o zaman.
900 tl demek hımmm şimdi böyle de bulamam 1+1 ev fiyatı başka 3+1 i başka semte göre de değişiyor tühh gene bulamadımm .mars olamaz ama onu eledim pahalı oralar sen de fakirsin gidemezsin zatenn900 Teeeleee
Uygun aslında900 Teeeleee
antalyada ki fırsatçılardandır pandemi bitsin bulur oturacak kişi beklesinnUygun aslında. Benim ev gibi olan aynı binada 1+1 i 3000 liraya veriyorlarmış
Ben esyalarimi kendim toplar kolilerim tasimak icin nakliye ayarlamak lazim ama mecburen insanlarla temas oluyor ev ararken ev sahibiydi emlakcisiydi sonra abonelik icin fellik fellik kurumlari geziyorsun oraya depozito yatir sira bekle, nakliye ayarla evi temizlet, badana boya yaptir nakliyeciler 2 3 kisi oluyor mecbur temas oluyor eee evden eve ya taksi ya otobus/toplu taşımaPandemi var ama inşalarla temas etmene gerek yok ki. Taşıma şirketini ayarla onlar taşısınlar . İcine sinen bir yerde yasamak seni daha mutlu edecektir diye düşünüyorum.
Bencede fiyatlar çok ucuk. Karşı komşum evini satacak oldu 950 bin istedi 2+1 icin . Piyasası böyleymiş diyorantalyada ki fırsatçılardandır pandemi bitsin bulur oturacak kişi beklesinn
950 bine ankarada en elit semtte 4+1 sıfır daireler var.Bencede fiyatlar çok ucuk. Karşı komşum evini satacak oldu 950 bin istedi 2+1 icin . Piyasası böyleymiş diyor
Bende anlamadım neden bu kadar ucuk olduğunu . Neyse allahtan ev mev almaya niyetim yok suan950 bine ankarada en elit semtte 4+1 sıfır daireler var.
hele isveçteki evi bir öde.napacaksın senede 2 hafta anca geldiğin ülkede yeni bir evBende anlamadım neden bu kadar ucuk olduğunu . Neyse allahtan ev mev almaya niyetim yok suan
taşınmak çok masraflı o derzleri kendin yaptır vallahi daha ucuza gelirKızlar 900e daha yeni binada oturdum gecen sene ama orasi daha küçüktü simdiki evinse tesisati berbat
Kombi bozuldu 2 ayda zor degistirdi ev sahibi simdi de derz aralarından su siziyor, dusakabin alt kata su akitiyor banyoda paspaslar hep ıslak, balkonun derzleri sorunlu alt balkona su gidiyor diye yikayamiyorum. Yani yasiyorum ama otel gibi
Simdi ciksam ev sahibim 1200e falan verir ama hic elini surmez evdeki sorunlara
Valla 1000-1500 aralığında daha temiz düzgün bir evde oturmak isterim de tasinma fikri bile beni geriyor önceki mesajda detaylica yazdim zira
Iste cebimden yaptirmam lazim ev sahibi hic bir demirbas masrafina bile el atmıyor ben de hem evin cilesini cekip hem de masraf etmek istemiyorumtaşınmak çok masraflı o derzleri kendin yaptır vallahi daha ucuza gelir
tayininin çıkma ihtimali var mı peki?yoksa çakılı kadromusun?Ben ev almaya uzun bir sure daha karsi olabilirim :) çünkü hem fakirimhem de ev almak kotu komsu, kotu muhit ya da olasi sorunlar oldugunda istedigin sekilde tasinamamaktir.
Hayalim: arabami kendi emegimle almak, evi de evlenirsem esimle almak yoksa ömrü billah almayi düşünmeyebilirim.
Var da nereye gidecegime karar veremedim şu okulu halletseydim ona göre yere karar vereceğim iştetayininin çıkma ihtimali var mı peki?yoksa çakılı kadromusun?
Oyy gurban olurum ben sanaBi konuda hayata gec kalma hayati kacirmayla ilgili arabam var ama mutsuzum modundaki birine laf soktuk sonra ceyceyle biraz geyige vurduk caktirmadan ve buraya kactik tabii ban korkusuna
ben hiç ban yemedim sorun bansizlik mi yani?
Hee ondan bekarim desene
Aa gel sekerim yerin hep hazir yanibasimizda
Oyyyyeminim hepsinin isimleri cok güzeldir nickin guzel.olduguna gore
Bereketli olsun Allah daha cok versin
Insallah canim
Bu arada yangınlar ne durumda ?
Aman boşver bdv sebebiyle grubu uyarmis işte dikkat edin ayağınızı denk alin ban yemeyin diyebiz de hanımefendi cizgimizi koruyup bdvde yorumumuzu yapip buraya dönüyoruz napak