- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.201
Aynen öyle lilly allahın vantilatörü bile elektrik faturamı 335 tl yaptı klimam olaydı kabarık faturadan evi damı satardım ödemek içinBiz malum fakirler olarak o luks kaciyor
Vantilatör neyimize yetmiyor dimi ama
Eve erkek te şartmış tacize uğramamak korunmak içinBiz malum fakirler olarak o luks kaciyor
Klima insani hasta ediyor lilym.. Araba klimasi ev klimasi hastane klimasi fark etmiyorBiz malum fakirler olarak o luks kaciyor
Aynen ben sevmem zaten eşim arabasında bir açıyor yaz günü tirtir titriyorumKlima insani hasta ediyor lilym.. Araba klimasi ev klimasi hastane klimasi fark etmiyor
Hadi yaaa öyle miymisEve erkek te şartmış tacize uğramamak korunmak içinheyy allahım şu bdv de daha neler duyacağız
Evet benim devamli üst solunum yolu enfeksiyonu yaşama sebebim klimadir is yerinde de acmiyorum diye tartisiyoruz vallaKlima insani hasta ediyor lilym.. Araba klimasi ev klimasi hastane klimasi fark etmiyor
Hayirdir?Bende konu açıcam bdv ye Eşimin şerefsiz Amcası diye
aç kız gömeriz hemen amcayıı.Bende konu açıcam bdv ye Eşimin şerefsiz Amcası diye
ben hiç ban yemedim sorun bansizlik mi yani?
Hee ondan bekarim desene
Bende idare ediyorum . Az önce eve geldim. Benim kızla oğlan yine birbirine girmiş , keşke uyumalarını bekleseymişimİdare ediyoruz sen ne yaparsın?
Pencereleri açıyorum mis gibi cereyan yapıyor, bu evden asla çıkmam.Aynen öyle lilly allahın vantilatörü bile elektrik faturamı 335 tl yaptı klimam olaydı kabarık faturadan evi damı satardım ödemek için
benim evde yüksek yerde.şehirden serin olur daima ben de taşınmam zaten kiralar coşmuş oturalım oturduğumuz yerdePencereleri açıyorum mis gibi cereyan yapıyor, bu evden asla çıkmam.
Canımı sıktı durduk yere gerizekalı herif.. Bu kadın hamile diyede düşünmediHadi yaaa öyle miymis8 senedir yalniz yasiyorum hic denk gelmedim kim.dediyse düşünce gucunde taciz var
Evet benim devamli üst solunum yolu enfeksiyonu yaşama sebebim klimadir is yerinde de acmiyorum diye tartisiyoruz valla
Ama bugün kendim actim o da masada arkadaş oturdu ben odanin diger ucundaydim
Hayirdir?
Çok canımı sıktı öyle böyle değil...aç kız gömeriz hemen amcayıı.
Burdan kendi evime geçmek istiyorum, litfen Allahım çok amin.benim evde yüksek yerde.şehirden serin olur daima ben de taşınmam zaten kiralar coşmuş oturalım oturduğumuz yerde
hiç banlanmamış bir arkadaşım var .üzüleyim miiii sevineyim miiii kıskanayım mı hasedimden bilemedimmayağını kaydırmama az kaldı, biraz daha bana yakılırsan bu iş oldu bil
benim 3 senem var katip yapılacak.sana da nasip olsunnn şöyleee ferahhh lüks ama ucuzzzz sitede bir evvvBurdan kendi evime geçmek istiyorum, litfen Allahım çok amin.
Hepsini suan da yaşıyorum suanhiç banlanmamış bir arkadaşım var .üzüleyim miiii sevineyim miiii kıskanayım mı hasedimden bilemedimm
yaa sen hangi şehirdesin daha ben onu bilmiyorum.kiranı de hele ona göre şehri bulurum nasılsaBen de evden çıkmak istiyorum da ev kiralari artmış pandemi var tasinmakla uğraşmak istemiyorum yoksa ev dökülüyor artik