geyik ordinaryus profesörleri burada

Ay kızlar
Size saçma bir sorum var, biraz da geyiklik konu.
Nickime de bakarak ne kadar evhamlı olduğumu anlarsınız :KK70:

Şimdi 36.haftadayım, artık haftada 1 doktora gidiyoruz. Kontrol amaçlı
Yarın gideceğiz, sonra doktorum tatile gidip haftaya perşembe gelecek

Ben aradaki 2 günü kafaya taktım. Ya bişi olursa anlamazsam, ya uzun süre bebeği görmediğimiz için bişi gözden kaçarsa (halbuki 2 gün farkındayım ama hamileliğin başından beri düşük, erken doğum riski vb gibi sayısız şeyle bebeği kaybetme korkusuyla geçti, o yüzden böyleyim)

Bir de son hafta korkuyorum artık.
2 günden bişi olmaz dimi :KK43:
Eşim sakinleştirmek için çok istiyorsan arada başka doktora gideriz dedi :KK70:

Bana manyak diyebilirsiniz ama hamilelik süreci psikolojimi bozdu iyice :KK70:

Selam canlar hayırlı aksamlar
Ben de bugun gergin bir gün geçirdim evime gelince ve komsumla kapi önü
iki laklak edince kendime geldim birazdan yemek hazırlayacağım
Sizde durumlar nasil?

Ay kızlar
Size saçma bir sorum var, biraz da geyiklik konu.
Nickime de bakarak ne kadar evhamlı olduğumu anlarsınız :KK70:

Şimdi 36.haftadayım, artık haftada 1 doktora gidiyoruz. Kontrol amaçlı
Yarın gideceğiz, sonra doktorum tatile gidip haftaya perşembe gelecek

Ben aradaki 2 günü kafaya taktım. Ya bişi olursa anlamazsam, ya uzun süre bebeği görmediğimiz için bişi gözden kaçarsa (halbuki 2 gün farkındayım ama hamileliğin başından beri düşük, erken doğum riski vb gibi sayısız şeyle bebeği kaybetme korkusuyla geçti, o yüzden böyleyim)

Bir de son hafta korkuyorum artık.
2 günden bişi olmaz dimi :KK43:
Eşim sakinleştirmek için çok istiyorsan arada başka doktora gideriz dedi :KK70:

Bana manyak diyebilirsiniz ama hamilelik süreci psikolojimi bozdu iyice :KK70:
Canım eşin haklı
Eger çok endiselenirsen arada baska doktora görünürsün sen yeter ki kendini sakinlestirmeye bak
Yasadiklarin ister istemez endiselerini pik yaptırmış cok normal
Benim bir arkadasim da düşük riski yasadi şimdi bile strese girmesin diye hep motive edici konusmaya calisiyorum telefonda
Hadi foto at hadi boşver strese girme diye diye
Sen canını sıkma hamilelikte son zamanlarin da olsa tadini cikar bebis dogunca da baska endiseler evhamlar olacak :) o zamana kadar rahat olmaya calis
sen iyiysen bebegin zaten iyidir Allah'ın izniyle 😍

Canım eşin haklı
Eger çok endiselenirsen arada baska doktora görünürsün sen yeter ki kendini sakinlestirmeye bak
Yasadiklarin ister istemez endiselerini pik yaptırmış cok normal
Benim bir arkadasim da düşük riski yasadi şimdi bile strese girmesin diye hep motive edici konusmaya calisiyorum telefonda
Hadi foto at hadi boşver strese girme diye diye
Sen canını sıkma hamilelikte son zamanlarin da olsa tadini cikar bebis dogunca da baska endiseler evhamlar olacak :) o zamana kadar rahat olmaya calis
sen iyiysen bebegin zaten iyidir Allah'ın izniyle 😍

Ya teşekkğr ederim güzel mesajın için 🥰
Tüm sülale olarak tek çocuk sahibi olmamıza karar verdik, o derece stresli geçti hamileliğim😀
Yarın doktora Cumartesi de geleyim diyeceğim. Hayır demez heralde, ben de rahatlarım 😇

Selam canlar hayırlı aksamlar
Ben de bugun gergin bir gün geçirdim evime gelince ve komsumla kapi önü
iki laklak edince kendime geldim birazdan yemek hazırlayacağım
Sizde durumlar nasil?
Hayırdır canım kim sıktı canını? Bende Evde boş boş oturdum sıcak diye... Ne yemek yaptım ne temizlik 🙄 Ev leş ben Sıcaktan zor soluyorum öyle saçma sapan bir gün...

Hayırdır canım kim sıktı canını? Bende Evde boş boş oturdum sıcak diye... Ne yemek yaptım ne temizlik 🙄 Ev leş ben Sıcaktan zor soluyorum öyle saçma sapan bir gün...
Valla bugun cok sıcaktı ben ki klimadan rahatsız olurum is yerinde de tam yan tarafimdan ufledigi icin dokunur ama ben açtım bugun ortam serinlesin diye
Internette bir haberde de meteoroloji sıcaklara karsi uyardi diye yazıyordu

Valla bugun cok sıcaktı ben ki klimadan rahatsız olurum is yerinde de tam yan tarafimdan ufledigi icin dokunur ama ben açtım bugun ortam serinlesin diye
Internette bir haberde de meteoroloji sıcaklara karsi uyardi diye yazıyordu
Uyarsa ne olacak ki... Önlem alamıyoruz 🤣 Vantilatör ılık üfledi üzerime üzerime klimalarda olmuş bir dünya para...

Hangi konuda bizsiz eğleniyorsunuz :KK70:
Bi konuda hayata gec kalma hayati kacirmayla ilgili arabam var ama mutsuzum modundaki birine laf soktuk sonra ceyceyle biraz geyige vurduk caktirmadan ve buraya kactik tabii ban korkusuna 🤣
Anlamam ben . Kadın dediğin ayda en az bi kez banlanmalı. Ne o terbiyeli maymun gibi yıllarca ban yememiş kız kurusu üyeler 🤣🤣🤣
ben hiç ban yemedim sorun bansizlik mi yani? 🤔

Kadının banlısı makbuldür 🤭
Hee ondan bekarim desene🤣🤣🤣
ben nasıl olmam burda
Aa gel sekerim yerin hep hazir yanibasimizda😍🤗
Yok bacım, dört cocugumun isimlerinin heceleri 😍😍😍
Oyyyy 😍😍😍😍 eminim hepsinin isimleri cok güzeldir nickin guzel.olduguna gore
Öğlene kadar 1300 tl kazandım. Allah bereket versin😍
Bereketli olsun Allah daha cok versin😍🤩😘
Görüşelim kuzum.. Bende çok isterim görüşmek
Insallah canim
Bu arada yangınlar ne durumda ?
Selamın hello 🤣 Mune birşeyler yazmış ama anlamadım ben hiç birşey? Fransız kaldım
Aman boşver bdv sebebiyle grubu uyarmis işte dikkat edin ayağınızı denk alin ban yemeyin diye 🤣🤣🤣 biz de hanımefendi cizgimizi koruyup bdvde yorumumuzu yapip buraya dönüyoruz napak 🤣🤣🤣

X