- 30 Kasım 2010
- 9.574
- 19.171
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.161
Yok bacım, dört cocugumun isimlerinin heceleriYa bende aynı bugün giremedim küçük yeni uyudu , neler kaçırmışım toplamaya çalışıyorum
Çalıkuşunun gülbeşekeri geliyor hep aklıma ondan mı esinlendin, nikin çok güzel
hoşgeldin kuzum.malum olayı az önce okudum şaşkınım çok üzüldüm.ben uzak bir akraba sanıyordum yaşlı falanben nasıl olmam burda
Noldu ayol ?hoşgeldin kuzum.malum olayı az önce okudum şaşkınım çok üzüldüm.ben uzak bir akraba sanıyordum yaşlı falan
buraya yazmayayım kendi söylesin.diğer topiğimize yazmış zaten.üzücü bir vefatNoldu ayol ?
Hosbulduk canım yakın akrabamız. Rabbım sabır versin inşallah anneyehoşgeldin kuzum.malum olayı az önce okudum şaşkınım çok üzüldüm.ben uzak bir akraba sanıyordum yaşlı falan
hemde ne üzücü toprak dahı alınca cocugu utandıburaya yazmayayım kendi söylesin.diğer topiğimize yazmış zaten.üzücü bir vefat
Yok bacım, dört cocugumun isimlerinin heceleri
Allah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.hemde ne üzücü toprak dahı alınca cocugu utandı
Allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin. Başınız sağ olsun.
hemde ne üzücü toprak dahı alınca cocugu utandı
Allah razı olsun canımAllah rahmet eylesin, başınız sağolsun
Bana Diyor Nau Nau eşin bugün borsadan kazanmış olmalı. Ben çok şükür kazandım 4 hisseden
Öğlene kadar 1300 tl kazandım. Allah bereket versinDur sorayım hemen
Allah daha cok versin ceyceyimÖğlene kadar 1300 tl kazandım. Allah bereket versin
Görüşelim kuzum.. Bende çok isterim görüşmekIznige de gittim her yerini tek basima 2 gunde gezdim diyebilirim Fethiyeye gittiginde denk gelirsek goruselim bizimkiler de Muglada :)
Amin is guc sorun degil de bendeki stres faktoru tek basina is degil
Valla bilmiyorum ben uni okurken mesai gibi sabah 8:30-16:00 idi dersler oradan oraya koştururduk yuksek lisans nasildir bilmiyorum
Yaşadığım yerde ev kiraları 800 civariyken ben 900 veriyorum evde cok sorun da var ev sahibi yaptırmıyor elinden gelse binden asagi istemeyecek yani 1500 civarı buraya göre daha duzgun bir evde otursam yeterli. Burasi kucuk degil Istanbul Tuzla :) ama Istanbul çıkışı olduğundan tam İstanbul gibi değil tabii
Yangın kontrol altında canım şimdilikCanim iyi misin sizin köyde birsey var mi, yangında koyler yanmış.
Aman boşver bdv de olan aşı tartışmasıyla ilgili. Mune yazdıysa doğrudur haklıdırSelamın helloMune birşeyler yazmış ama anlamadım ben hiç birşey? Fransız kaldım