- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.121
Haaa anladım ceyceyben gece yarısından sonra muhtemelen sarhoş bir üyenin konusundaydımm.adı ben de saklııı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Haaa anladım ceyceyben gece yarısından sonra muhtemelen sarhoş bir üyenin konusundaydımm.adı ben de saklııı
Kız sen hala doğurmadın mı? Bir sen bir de merve 85 yıldır hamilesiniz gibi geliyor banaGenç.kızları böyle tuzağa düşürüyor işte ceyceu
Şimdi değişir. Örneğin adet ağrısıysa adaçayı iyi geliyor ama değilse doktora gitmek gerek.Yumurtalıklarım ağrıyor baya kızlar ne yapsam iyi gelir
Nerde olduKızlar deprem oldu.
Bekliyorum bekliyoruuuuum hadi gelin üstüme korkmuyoruuumKız sen hala doğurmadın mı? Bir sen bir de merve 85 yıldır hamilesiniz gibi geliyor bana
detttt kendümm gencecik kadınımmmm.gerçi dün ruhsağlığımın bozuk olduğunu iddia etti bir üye.şikayet ediverdim tühh banlanmışşGenç.kızları böyle tuzağa düşürüyor işte ceyceu
Adetim bittiŞimdi değişir. Örneğin adet ağrısıysa adaçayı iyi geliyor ama değilse doktora gitmek gerek.
aa konyada diyor 5.1Nerde oldu
Haberlerde göremedim
Gencecik tazecik bir kızdım ağına düştüğümdeGenç.kızları böyle tuzağa düşürüyor işte ceyceu
Sana genç değilsim demedik beybidetttt kendümm gencecik kadınımmmm.gerçi dün ruhsağlığımın bozuk olduğunu iddia etti bir üye.şikayet ediverdim tühh banlanmışş
Geçmiş olsun iyi misin şimdi?Kızlar deprem oldu.
Haberciler ne iş yapıyor acabaaa konyada diyor 5.1
Konya. Ama çevresi de etkilenmiş. Çıkar şimdi.Nerde oldu
Haberlerde göremedim
Geçmiş olsun vallaKonya. Ama çevresi de etkilenmiş. Çıkar şimdi.
iftiraya bak 19 yaşına yeni girdin ben seni 12 demi düşürdüm ağıma.ben sübyancımıyım ayoll?Gencecik tazecik bir kızdım ağına düştüğümde
Sağ ol kuşum. Galiba. Uzun zamandır yaşamamıştım.Geçmiş olsun iyi misin şimdi?
Ayaklarını üşütmüş olabilirsin. Geçmezse doktora gidersin. Geçmiş olsun.Adetim bitti
Sağ olun. Benim evde yok ama çevre bilemiyorum şu an. Mesaj attım insanlara. Baya Zangır zangır oldu.Geçmiş olsun valla
sen oralardasın sanırım
Bir şey yok di mi?