- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.101
Neden zayıf olduğumu anladım hiç peynir yememO zaman 35 tlye bi kalıp peynie yememen lazım
Zayıflar az ve ucuz yer
Şişmanlar fazla yer
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Neden zayıf olduğumu anladım hiç peynir yememO zaman 35 tlye bi kalıp peynie yememen lazım
Zayıflar az ve ucuz yer
Şişmanlar fazla yer
Kahvaltı ve pahalı diyince aklıma direkt peynir geldiO zaman 35 tlye bi kalıp peynie yememen lazım
Zayıflar az ve ucuz yer
Şişmanlar fazla yer
KesinlikleAma o gece iyi eğlendik kabul edelim. Gerçi ben gecenin ilerleyen saatlerinde saçımı başımı yolmak üzereydim ama dün bana aynı zevki vermedi konu.
yok artık kontrol montrol yok aklı başında espriden anlayan her üyeye kapımız açık anacığımmmC ceycey0406 pasaport kontrolü yapıyor. Ben CV'mi verdim öyle girdim içeriye
1 saattir çantalarımı yağlıyorum pamukla.yoksa derileri dökülüyor durduğu yerde.öğlende oturma odamın koltuklarını sildim .neden kadın doğdum sankimmKesinlikle
İki gün boyunca full burdaydim, sanki bulmaca çözer gibiydi.
biz iyiyiz de sen meseleyi çözdün mü ondan haber ver.sakın hamile miyim demeNasılsınız
Sen Bihter ziyagilsin birak pasaport kontrolünü konuşsunlaryok artık kontrol montrol yok aklı başında espriden anlayan her üyeye kapımız açık anacığımmm
Test falan almadım canım ama sakinledim bugün kasıklarım çok ağrıyor ama ayaklarımı üşüttüm heraldebiz iyiyiz de sen meseleyi çözdün mü ondan haber ver.sakın hamile miyim deme
ben gece yarısından sonra muhtemelen sarhoş bir üyenin konusundaydımm.adı ben de saklıııAma o gece iyi eğlendik kabul edelim. Gerçi ben gecenin ilerleyen saatlerinde saçımı başımı yolmak üzereydim ama dün bana aynı zevki vermedi konu.
E hani boydan foto gerekiyordu girmek için? Kan dı rıl dım. He atmadım o ayrıyok artık kontrol montrol yok aklı başında espriden anlayan her üyeye kapımız açık anacığımmm
Çok şükür iyiyim, sizler nasılsınız?Nasılsınız
yeşil pasaportum var bak ama değil bilet alacak havaalanına gidecek taksi param yohhhSen Bihter ziyagilsin birak pasaport kontrolünü konuşsunlar
kaçırmam lazımdı evim çöp eve dönmek üzere deE hani boydan foto gerekiyordu girmek için? Kan dı rıl dım. He atmadım o ayrı
Bu arada bugün kocası hariç herkese aşık olan kadının konusunu kaçırdın
Deme be öyle. Biz kadınlar harika varlıklarız bence. Yeterince desteklenmememize, kısıtlanmamıza, can güvenliğimizin gün geçtikçe azalmasına rağmen yaşıyoruz. Engelli koşu gibi de olsa yaşıyor ve üretiyoruz. Hatta yaşatıyoruz. Çocukları, çiçekleri, hayvanları...1 saattir çantalarımı yağlıyorum pamukla.yoksa derileri dökülüyor durduğu yerde.öğlende oturma odamın koltuklarını sildim .neden kadın doğdum sankimm
haklısınnnn.analar çekerrr yüküüü kimseninnn....... diye bir şarkı vardı gerisini hatırlayamadım şimdiDeme be öyle. Biz kadınlar harika varlıklarız bence. Yeterince desteklenmememize, kısıtlanmamıza, can güvenliğimizin gün geçtikçe azalmasına rağmen yaşıyoruz. Engelli koşu gibi de olsa yaşıyor ve üretiyoruz. Hatta yaşatıyoruz. Çocukları, çiçekleri, hayvanları...
Genç.kızları böyle tuzağa düşürüyor işte ceyceuE hani boydan foto gerekiyordu girmek için? Kan dı rıl dım. He atmadım o ayrı
Bu arada bugün kocası hariç herkese aşık olan kadının konusunu kaçırdın
Kimsenin bilesi yook gelin çiçek derelim annemizi verelim...haklısınnnn.analar çekerrr yüküüü kimseninnn....... diye bir şarkı vardı gerisini hatırlayamadım şimdi