- 30 Mayıs 2020
- 13.060
- 49.302
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.081
Oydu bence gayet spor salonuCiddi mi bilmiyorum da spor salonunu bulmuşlardı. Kadın da o değil demişti.
Çünkü verdiği detaylar oraya uyuyordu
Bi 35 tl uymuyordu o standartlara
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Oydu bence gayet spor salonuCiddi mi bilmiyorum da spor salonunu bulmuşlardı. Kadın da o değil demişti.
Hiç işteNe biçim müşterisin bir kek poğaça yap almaya giderken götür
Çok takip etmedim ben de oradan buradan okuyup fikir yürütüyorum. O değil diyor ise kesin o ama bence.
Yazık ama ya kim olduğunu anlayan çıkar diye etekleri tutuşmuştur. Ya da adı geçen spor salonu görecek falan diye. Gerçi yalan söylüyorsa salona iftira atıyorsa yazık değil. Bilemedim. Reglim yaklaştı ya gereksiz duygusal ve şefkatliyimOydu bence gayet spor salonu
Demeyeyim demeyeyim dedim ama dost acı söylerHiç işte
Tamamen benim eşekliğim
Ya valla kendine güvenen o kadar yalanı sıralasınYazık ama ya kim olduğunu anlayan çıkar diye etekleri tutuşmuştur. Ya da adı geçen spor salonu görecek falan diye. Gerçi yalan söylüyorsa salona iftira atıyorsa yazık değil. Bilemedim. Reglim yaklaştı ya gereksiz duygusal ve şefkatliyim
Adminler silmiş demek ki. Bende dedim acaba engel mi yedim konudan, böyle bir şey yokmuş. modlar silmiş.Ben de onu bulamıyorum da ben gözden kaçırdım sandım
Doğru valla. Bir hata yaptıysan ki umarım öyle bir şey olmamıştır biz yanlış düşünüyoruzdur, bir de buralara yazıp sıvamanın ne gereği var?Ya valla kendine güvenen o kadar yalanı sıralasın
Sonra tutuşmanın bi anlamı yok
Kaç tane üye var burda
Mahalle dedikodu grubu gibi 3-5 kişi değiliz ki
Birinden birine mutlaka tanıdık geliyor verilen detaylar
Çünkğ aslında olay öyle olmadıDoğru valla. Bir hata yaptıysan ki umarım öyle bir şey olmamıştır biz yanlış düşünüyoruzdur, bir de buralara yazıp sıvamanın ne gereği var?
Hehehe iyi oldu aslında yoksa biz o konudan ban yiyecektikAdminler silmiş demek ki. Bende dedim acaba engel mi yedim konudan, böyle bir şey yokmuş. modlar silmiş.
Benim ödüm kopar biri öğrenecek diye haytta buraya yazamam. Çünkü böyle kurumsal yerler internette kendileri hakkında yazılanları da takip ediyorlar.Çünkğ aslında olay öyle olmadı
Kendini suçsuz çıkaracak şekilde bşze anlatıldı
Ama yer miyiz?
Aslaaa
Salon konusunda ban yesem üzülürdüm yaHehehe iyi oldu aslında yoksa biz o konudan ban yiyecektik
Benim de hiç kafam çalışmıyor hakonuyu ilk okuduğumda kadına çok üzülmüştüm. Korkmayın bir şey yapamazlar diye tavsiye vermiştim.Çünkğ aslında olay öyle olmadı
Kendini suçsuz çıkaracak şekilde bşze anlatıldı
Ama yer miyiz?
Aslaaa
Bende de.Oydu bence gayet spor salonu
Herkes kendi akıl sınırları içinde değerlendiriyor ama işteBenim ödüm kopar biri öğrenecek diye haytta buraya yazamam. Çünkü böyle kurumsal yerler internette kendileri hakkında yazılanları da takip ediyorlar.
Sen de şişmansın galibaBende de.
35tl için adamlar kendini yakar mı, yaptığı işin riskine değmez, kahvaltı parası bile değil. Bir kalıp peynir parası
Şimdi bir de Diyarbakır spor salonlarıyla ünlü bir ilimiz değil Diyarbakır spor salonları yazınca birkaç tane çıkıyor. Öyle lüks olan bir tane. Ankara İstanbul olsa bu kadar kolay bulunmazdı da. Yani iyi cesaret ne diyeyimSalon konusunda ban yesem üzülürdüm ya
Kk kadınlarından korkulur gerçekten. Sen tut konu aç, konuyu okuyan kişilerden biri salon karşında ev satmış çıksın
Malesef. Fazla zayıf, zayıf arasiyimHerkes kendi akıl sınırları içinde değerlendiriyor ama işte
Sanıyorlar ki kendi sallarsa hepimiz inanırız
Sen de şişmansın galiba
Bi kalıp peynire 35 lira verdiğine göre
Bu kadar detay bence bulunsun diye verildi, karalamak amaçlı. Yoksa aynen şehir vermeden yazsa kimse bulmaz, lux salon yaz geç.Şimdi bir de Diyarbakır spor salonlarıyla ünlü bir ilimiz değil Diyarbakır spor salonları yazınca birkaç tane çıkıyor. Öyle lüks olan bir tane. Ankara İstanbul olsa bu kadar kolay bulunmazdı da. Yani iyi cesaret ne diyeyim
O zaman 35 tlye bi kalıp peynie yememen lazımMalesef. Fazla zayıf, zayıf arasiyim
Ama o gece iyi eğlendik kabul edelim. Gerçi ben gecenin ilerleyen saatlerinde saçımı başımı yolmak üzereydim ama dün bana aynı zevki vermedi konu.Bu kadar detay bence bulunsun diye verildi, karalamak amaçlı. Yoksa aynen şehir vermeden yazsa kimse bulmaz, lux salon yaz geç.