- 30 Kasım 2019
- 11.808
- 37.420
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.161
Diğerlerini hissetmedim.Sanırım olmuş zaten. Attığım linkteki ilk üç satıra bir bak
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Diğerlerini hissetmedim.Sanırım olmuş zaten. Attığım linkteki ilk üç satıra bir bak
ben aktif bir yanardağın yakınına taşınacağım .atraksiyon heyecan getirir hayatıma ısınma parasından da kurtulurumHiç fay olmayan yer bile sallanıyor ülke de kaçacak yer kalmadı
Allah saklasın
Allah yaşatmasın valla bi dahaValla ben dedim bina gidecek ses geliyor. Merkezde olunca.
Hayatın kendisi acı zaten cunku tüm gerçekler hep hüzün dolubugün velilerden biri gruba yazdı hastanedeydim şimdi çıktım benim çocukda ukulele istiyor diye.kim olduğunu bilmediğimden aradım.meğer sınıftaki çocuğun abisi aylardır hastanedeymiş karaciğer nakli bekliyormuş 18 yaşındaymış.kadın ondan hastanedeydim demiş.ne diyeceğimi bilemedim.bir kaç boş geçecek geçmiş olsun lafları sadece.okulele işini hallettim ama aklım orda kaldı.çocuk anlatırmış meğerse derslerde abisini.ne kadar üzücü .hayat çok kısa aslında depremi var trafik kazası var hastalığı var.yan komşum da kanserin son evlerinde.meastaz yaptı ameliyat olacak yarın o da tekrardan.ama hayat da devam ediyor gene gülüyoruz eğleniyoruz etmek zorundaaaa
Buhar da pişersin ama olsunben aktif bir yanardağın yakınına taşınacağım .atraksiyon heyecan getirir hayatıma ısınma parasından da kurtulurum
hele sen hamilesinnn doğurana kadar 2 şiddetinde bile olmasın orada.Allah yaşatmasın valla bi daha
İnsana korkusu yetiyor zaten
Ay ne demek sen İstanbul da olsun deprem de o zaman gör bura bile sallanırKızlar size de telaş yarattım akşam akşam. Helal edin hakkınızı.
ayy hep gülüp eğlenecek değiliz ya.hayat da acılar da var korkular da dertler de.herşeyi konuşacağız buradaKızlar size de telaş yarattım akşam akşam. Helal edin hakkınızı.
Benim yeni sayılan evim böyle sallandı İstanbul düşünmek istemiyorum bile. Allah esirgesin. İnanın masaya yapıştım.Ay ne demek sen İstanbul da olsun deprem de o zaman gör bura bile sallanır
Tövbe tövbe buraya bir damla düşsün trafik kilitlenir kar yağsın bitik
Deprem olsa iletişim sıfır telefonlar bazlar iptal
hah tam da bu sebeplerden gelmiyorum oraya.Ankarayı bekliyorum yıllardır.tek eğlencemiz avm lerAy ne demek sen İstanbul da olsun deprem de o zaman gör bura bile sallanır
Tövbe tövbe buraya bir damla düşsün trafik kilitlenir kar yağsın bitik
Deprem olsa iletişim sıfır telefonlar bazlar iptal
İyi ki varsınız.ayy hep gülüp eğlenecek değiliz ya.hayat da acılar da var korkular da dertler de.herşeyi konuşacağız burada
Gecti Allah in izniyle düşünme artık nerde kalmıştıkBenim yeni sayılan evim böyle sallandı İstanbul düşünmek istemiyorum bile. Allah esirgesin. İnanın masaya yapıştım.
Biz içimizi ferah tutalımhele sen hamilesinnn doğurana kadar 2 şiddetinde bile olmasın orada.
Metropol ama litfiiinhah tam da bu sebeplerden gelmiyorum oraya.Ankarayı bekliyorum yıllardır.tek eğlencemiz avm ler
Spor salonu. Galiba. :)Gecti Allah in izniyle düşünme artık nerde kalmıştık
Aaa ankarada mi yaşıyorsunhah tam da bu sebeplerden gelmiyorum oraya.Ankarayı bekliyorum yıllardır.tek eğlencemiz avm ler
The spor salonuSpor salonu. Galiba. :)
100 tl ben vericem nerede o abla yaSpor salonu. Galiba. :)
Sus kız ben de öyle derdim hep.Biz içimizi ferah tutalım
Burda pek deprem olmuyor zaten
Şom ağızlılık yapmak istemiyorum