- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.141
merve bana da öyle geliyorKız sen hala doğurmadın mı? Bir sen bir de merve 85 yıldır hamilesiniz gibi geliyor bana
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
merve bana da öyle geliyorKız sen hala doğurmadın mı? Bir sen bir de merve 85 yıldır hamilesiniz gibi geliyor bana
Daha 19'a girmeme aylaaar var ceycey naptın 18.5!!!!11iftiraya bak 19 yaşına yeni girdin ben seni 12 demi düşürdüm ağıma.ben sübyancımıyım ayoll?
meram ilçesi diyorSağ olun. Benim evde yok ama çevre bilemiyorum şu an. Mesaj attım insanlara. Baya Zangır zangır oldu.
Bu da son olur inşallahSağ ol kuşum. Galiba. Uzun zamandır yaşamamıştım.
Umarım ciddi bir şey yoktur kimsedeSağ olun. Benim evde yok ama çevre bilemiyorum şu an. Mesaj attım insanlara. Baya Zangır zangır oldu.
şu banlanma sorunu olmasa neler yazacağım ben nelerdeee neyseeeBunun emojisi olsa konuşmaya gerek kalmaz bazı durumlarda ama ağır mi olur
Ama bir küfür değil ki tıbbi anlamda kullansak Eki Görüntüle 2948297
Çevresi de etkilenmiş. Ben oradayım ama.meram ilçesi diyor
Eveeet harika olur yani tıbba bayılıyorum o yüzdenBunun emojisi olsa konuşmaya gerek kalmaz bazı durumlarda ama ağır mi olur
Ama bir küfür değil ki tıbbi anlamda kullansak Eki Görüntüle 2948297
İnşAllah. Ben bina gidecek dedim.Umarım ciddi bir şey yoktur kimsede
Çok uğraşıyor erken doğurmaya ama olmuyormerve bana da öyle geliyor
Valla ben dedim bina gidecek ses geliyor. Merkezde olunca.Çok uğraşıyor erken doğurmaya ama olmuyor
Hiçbi haver kanalında da canlı yayın yok ha
Sadece akt yazı var
5.1 yüksek bi büyüklük değik mi?
Ayy Allah korusun cok geçmiş olsunValla ben dedim bina gidecek ses geliyor. Merkezde olunca.
Allah beterinden saklasın çok şükür iyisinValla ben dedim bina gidecek ses geliyor. Merkezde olunca.
Amin sağ olun.Ayy Allah korusun cok geçmiş olsun
Amin kuşum haklısın. Artçısı olur mu bunun ki ?Allah beterinden saklasın çok şükür iyisin
Hiç fay olmayan yer bile sallanıyor ülke de kaçacak yer kalmadıAmin sağ olun.
Sanırım olmuş zaten. Attığım linkteki ilk üç satıra bir bakAmin kuşum haklısın. Artçısı olur mu bunun ki ?
Haklısınız. Hep deprem riski düşük derler. Ama işte oldu mu oluyor valla. Amin amin amin.Hiç fay olmayan yer bile sallanıyor ülke de kaçacak yer kalmadı
Allah saklasın