- 29 Temmuz 2021
- 3.686
- 25.041
- Konu Sahibi ceycey0406
- #12.041
Ay geçti topiğe girdiğimden beri sırıtıyorumSakin ol şampuan. Şimdi bir bardak papatya çayı yapıyorsun. Hatta ben sana yapıp getirsem keşke.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ay geçti topiğe girdiğimden beri sırıtıyorumSakin ol şampuan. Şimdi bir bardak papatya çayı yapıyorsun. Hatta ben sana yapıp getirsem keşke.
Tamam o zaman böğürtlen çayı içelim.Ay geçti topiğe girdiğimden beri sırıtıyorum
Benim lisede gördüğüm bazı konuları kardeşim ortaokulda gördü, görüyor.aynen öyle.şimdiki 5. sınıf yani ortaokul eskinin ilkokul 5. sınıfı.dersler o kadar ağırlaştırılmış ki fen matematik türkçe .bazı soruları ben zor çözüyorumm
Ben de izlemem yıllardır ama YouTube'dan Avrupa yakası izliyorumYooo. TV izlemiyorum. Akşamları spora gidiyorum. Gelince çocuğu uyutup kitap okuyorum
yok.yurtdışında akrabam arkadaşlarım var.ucuza ürünler getirirler bana.onlardan bahsedince vayy markalarla övünüyor oldum.bdv de anlatmadım ki.böyle bir topikte bahsetmiştim sadece.burda 1000 tl olan çantayı mesela onlar bana en fazla 250 ye alıyorlar.bir de sigara alkol vs kullanmam.tek masrafım kıyafet ayakkabı vs dir.ev eşyamı da yenilemem eskiyene dek.işte açık arayınca okuduklarını farklı yorumluyor bazı insanlar.mesela evim çok büyük zor temizliyorum dedim evimle övünmekle suçlandım.yavv ev çok büyük ama pahalı bir ev değil bir de ev zaten benim değilllhem zengin hem takımı var zannediyorlar öyle mi
Benim gönlüm zengin falan yazdın da acaba algıda seçiciliğe mi maruz kaldın
Yeni üyeyse ve ilk kez gördüyse ancak öyle sanabilir. Ama okudukça anlaşılıyor senin tarzın öyle sen kendi hayatında ilgini çeken, kafan takılan, komik ya da saçma bulduğun şeyleri paylaşmayı seviyorsun.sorma.beni bilenler bilir hakkımda çoğu şeyi anlatırım başka konularda satır aralarında.yani içi dışı bir dedikleri kadınlardanım.ama hala zengin olduğumu yazdığımı iddia edenler bile var.hava atıyormuşum pu ha ha.he valla kirada oturuyorum diyerek çocuğu bu senede koleje gönderemedim diyerek bir de pahalılıktan şikayet ederek hava atıyorumm tee allahımmm
illa bir şey içireceksin yanii.sana misafir gelsek zorla ağzımıza tıkarsın valla ye allah ye diyeTamam o zaman böğürtlen çayı içelim.
Hayallerdeki ceycey baya Bihter gibi Firdevs hanım gibi yaniyok.yurtdışında akrabam arkadaşlarım var.ucuza ürünler getirirler bana.onlardan bahsedince vayy markalarla övünüyor oldum.bdv de anlatmadım ki.böyle bir topikte bahsetmiştim sadece.burda 1000 tl olan çantayı mesela onlar bana en fazla 250 ye alıyorlar.bir de sigara alkol vs kullanmam.tek masrafım kıyafet ayakkabı vs dir.ev eşyamı da yenilemem eskiyene dek.işte açık arayınca okuduklarını farklı yorumluyor bazı insanlar.mesela evim çok büyük zor temizliyorum dedim evimle övünmekle suçlandım.yavv ev çok büyük ama pahalı bir ev değil bir de ev zaten benim değilll
yok yeni üye olsa zaten kızmam aylarca benle konuşan üyelerYeni üyeyse ve ilk kez gördüyse ancak öyle sanabilir. Ama okudukça anlaşılıyor senin tarzın öyle sen kendi hayatında ilgini çeken, kafan takılan, komik ya da saçma bulduğun şeyleri paylaşmayı seviyorsun.
Herkes istediği gibi yorumluyor işteyok yeni üye olsa zaten kızmam aylarca benle konuşan üyeler
Haklısın. Bir de zaten her şey gibi mizah anlayışımız da değişti. Artık fıkralara gülmüyoruz. Durumlara gülüyoruz. Bir cümlenin, bir hareketin günlerce mizahını yapıyoruz. Bu durumlar da doğal olarak kendi hayatımızdan çıkıyor.cem yılmaz ı izleyenler bilir adam hayatına dair yaşadıklarına dair anektodlar anlatır öyle güldürür insanları.ben de aynını yapıyorum burada.ha o milyonlar kazanıyor ben de bedava.e burda resmi resmi konuşsak devamlı nasıl stres atacağız.gerekince zaten özelden ya da burda dertleşiyoruz.7/24 dert mi anlatalım?ayrıca espri yeteneği zekayı gösterir.zaten öyle üyeler bdv de buluyor birbirini ster istemez haksız mıyım?
gidip makine boşaltayım doldurayım.mutfak beni çağırıyorrrrHaklısın. Bir de zaten her şey gibi mizah anlayışımız da değişti. Artık fıkralara gülmüyoruz. Durumlara gülüyoruz. Bir cümlenin, bir hareketin günlerce mizahını yapıyoruz. Bu durumlar da doğal olarak kendi hayatımızdan çıkıyor.
Tabi kız. Sürekli bir bardak daha diyen ev sahibi benim.illa bir şey içireceksin yanii.sana misafir gelsek zorla ağzımıza tıkarsın valla ye allah ye diye
Hayır.Kızlar açılan konu silinebiliyor mu
Spor salonu konusunu göremedim, siz görüyor musunuzHayır.
Ve aleykümselam 🖐Selamın aleyküm kızçeler