- 24 Ekim 2014
- 59.307
- 330.720
-
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.121
Ben bulaşmıyorum kimseye,kimse de bana bulaşmasın. Resmen takip ediyor bazıları hajajjajsjsvalla sen de benim gibi seveni bol sevmeyeni de bol üyelerdensin
ben tek gidiş bileti keserim duvarla sürtmeyle de kendimi yormamEşim öyle yapsa kafasını duvara sürter kıvılcım çıkartırım
İlk önce sinirimi çıkarmam lazımben tek gidiş bileti keserim duvarla sürtmeyle de kendimi yormam
sen benden betermişsin.yok beni takip eden 1 2 kişi dışında.yoksa var mı yahuu?Ben bulaşmıyorum kimseye,kimse de bana bulaşmasın. Resmen takip ediyor bazıları hajajjajsjs
Beğenmedim atan var mı ya da başka yerde senin yorumların üzerine duyar kasanlar AA bak duyar kasma dedim aklımasen benden betermişsin.yok beni takip eden 1 2 kişi dışında.yoksa var mı yahuu?
bibim çok güzelleşti bu aralar.bizi beğenmez artıkımmm.Beğenmedim atan var mı ya da başka yerde senin yorumların üzerine duyar kasanlar AA bak duyar kasma dedim aklımaBibibella geldi
yazamıyorumm munem kızıyorrrr.özelini de kapatmışsın hacııBeğenmedim atan var mı ya da başka yerde senin yorumların üzerine duyar kasanlar AA bak duyar kasma dedim aklımaBibibella geldi
Valla kimsenin bamyasını görmek istemiyorum artık jajanansyazamıyorumm munem kızıyorrrr.özelini de kapatmışsın hacıı
vaşşşşş hoşgeldinnnnnnnn quantumYuhhha hem daha dün açılmış hemde 75 sayfa. Muhabbetiniz bol ossun kıslaaar
allah iyiliğini versin.muhtelifevhamlı hatunun eşi sandım şaşırdım.şeker gibi kadın neden kaçıyor ki adam iki de bir evden dedim bir de adama kızdımm içimden.fake çıktı aa dostlarrr şükürrr
Kim kasıyor hemen bertaraf edeyimBeğenmedim atan var mı ya da başka yerde senin yorumların üzerine duyar kasanlar AA bak duyar kasma dedim aklımaBibibella geldi
Yok be hasta gibiyim keyifsizim ondan pek yazmiyorum canımbibim çok güzelleşti bu aralar.bizi beğenmez artıkımmm.
Eşin seninle tartışmamak için valizini alıp annesine gidiyor mu hem de 3 gün
Bu ara ortam sakin bibiKim kasıyor hemen bertaraf edeyim
Façan yansın karşiiiimm grup efso olmuş hoşbulduuuummvaşşşşş hoşgeldinnnnnnnn quantum
Hoş geldin yavrumYeni geldim arada öğretmen araba vs gördüm
Hoş bulduk aşkımHoş geldin yavrum