- 10 Nisan 2014
- 42.149
- 113.355
- Konu Sahibi ceycey0406
- #1.141
bamya deyince aklıma kötü kötü şeyle geldi +18 lik tövbe tövbeValla kimsenin bamyasını görmek istemiyorum artık jajanans
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bamya deyince aklıma kötü kötü şeyle geldi +18 lik tövbe tövbeValla kimsenin bamyasını görmek istemiyorum artık jajanans
Kimmiş o öğretmenlerin tatiline maaşına laf edenler adhjkk valla kürekle vururum ağızlarına
bamya deyince aklıma kötü kötü şeyle geldi +18 lik tövbe tövbe
bdv de ipin ucunda sallanıyorduk ha banlandık ha banlanacağız diye.ama burda geyiği yardırıyoruzFaçan yansın karşiiiimm grup efso olmuş hoşbulduuuumm
E öyle zatenbamya deyince aklıma kötü kötü şeyle geldi +18 lik tövbe tövbe
Bamya = seksi bence libido düşmanı hahajaSeksli bişi geldi aklıma benim ama içim mi fesat
Olsun buradan dewamke o halde. Yasaklar çiğnenmek içindir. Ateş seni çağırıyobdv de ipin ucunda sallanıyorduk ha banlandık ha banlanacağız diye.ama burda geyiği yardırıyoruz
sana bamya resmimi atıldı.bana neden atılmadı çok alındımmm çokkkkE öyle zaten
Bamya = seksi bence libido düşmanı hahaja
Biri Twitter da şey yazmışti. Einstein zekasında çocuk yetiştiriyorlar vs bende direk görende einstein zekasında çocuk yapıyorlar aghjjjKK
Ekşi Sözlük
Daha sayayım mı
Ahahaha hiç hoş bir görüntü değildi bence. Yani o bamyaya güvenip nasıl foto attı anlamadımsana bamya resmimi atıldı.bana neden atılmadı çok alındımmm çokkkk
sana bamya resmimi atıldı.bana neden atılmadı çok alındımmm çokkkk
He şimdi anladımSeksi değil kız seksli
+18
Kadının banlısı makbuldürEn son Şubat ayında banlandım
Kadının bamya sahiplisi o bikeremKadının banlısı makbuldür
Anlamam ben . Kadın dediğin ayda en az bi kez banlanmalı. Ne o terbiyeli maymun gibi yıllarca ban yememiş kız kurusu üyelerKadının bamya sahiplisi o bikerem
Anlamam ben . Kadın dediğin ayda en az bi kez banlanmalı. Ne o terbiyeli maymun gibi yıllarca ban yememiş kız kurusu üyeler